Muut opinnot

Ennen vaihtoa

Vaihtopaikan saatuasi ja vastaanotettuasi, sinun tulee palauttaa tarvittavat dokumentit, ilmoittautua läsnäolevaksi, osallistua lähtöorientaatioon sekä tehdä matkavalmisteluja.

Vaihtohakuprosessin eteneminen

Kun Aalto-yliopisto on valinnut sinut hakemaan vaihtoyliopistoon, tietosi lähetetään kyseiselle yliopistolle eli tehdään nominaatio.

Tämän jälkeen vaihtoyliopisto tai Aalto-yliopiston vaihtokoordinaattori lähettää sinulle lisäohjeita kohteen hakua varten. Muista siis seurata Aalto-sähköpostiasi, myös roskapostia. Useimmilla korkeakouluilla hakuohjeet on myös koulun www-sivuilla. Huomaa, että olet itse vastuussa siitä, että hakemus lähtee vaihtoyliopistoon ajoissa!

Kun saat vaihtoyliopistolta hyväksymiskirjeen, he ovat virallisesti hyväksyneet sinut vaihto-opiskelijakseen.

Palautettavat dokumentit ennen vaihtoa

Saat sähköpostitse ohjeita dokumenteista, jotka sinun tulee toimittaa Aalto-yliopistoon ennen vaihtoon lähtemistä. Vaihdon apurahan 1. erä voidaan maksaa sen jälkeen, kun olet palauttanut tarvittavat dokumentit. Vaatimukset voivat erota sen mukaan, mihin vaihto-ohjelmaan olet lähtemässä (kahdenvälinen, Erasmus, tai muu vaihto-ohjelma).

Ilmoittautuminen läsnäolevaksi

Vaihto-opinnot ovat osa tutkintoasi ja sinun tulee ilmoittautua vaihdon ajaksi läsnäolevaksi opiskelijaksi Aalto-yliopistoon. Huomaa, että myös erillinen YTHS-maksu on maksettava vaihtojakson ajalta.

Lähtöorientaatio

Aalto-yliopisto järjestää lähtöorientaation vaihtoon lähteville opiskelijoille. Tilaisuus järjestetään kaksi kertaa vuodessa. Suosittelemme vahvasti tilaisuuteen osallistumista vaihtoon lähtijöille - saat kaikki käytännön vinkit ja ohjeet yhdellä kertaa tiedoksesi.

Viimeisimmän lähtöorientaation materiaalit löydät sivun alalaidasta.

Muut lähtövalmistelut

Dokumentit kaikille aloille

Taiteiden ja suunnittelun korkeakoulu (ARTS)

Kauppakorkeakoulu (BIZ)

Löysitkö etsimäsi? Katso myös

Student guide illustration, exchange studies

Vaihto-opiskelun apurahat

Tietoa vaihto-opiskelun apurahoista.

Muut opinnot
Student guide illustration, exchange studies

Vaihdon aikana

Tärkeitä asioita vaihdon aikana.

Muut opinnot
Vaihto-opinnot

Anna palautetta sivusta

  • Julkaistu:
  • Päivitetty: