Lahjoita tulevaisuus

Kansainvälisiä opintoja lahjoittajien tuella 

Kauppakorkeakoulu kannustaa opiskelijoita ulkomaanvaihtoon. Lahjoittajien tuen ansiosta jokainen lähtijä saa stipendin. 
Dr. Timo Korkeamäki, Dean of Aalto University School of Business

Opiskelijavaihdon tarjoama kokemus lisää arvokkaalla tavalla opiskelijoiden valmiuksia toimia kansainvälisessä ympäristössä.

Timo Korkeamäki, Kauppakorkeakoulun dekaani

Kansainvälinen opiskelijavaihto on oleellinen osa opintoja Aalto-yliopiston kauppakorkeakoulussa. Vuosittain noin 60 prosenttia opiskelijoista osallistuu vaihtoon. Kauppakorkeakoulu kannustaa opiskelijoita ulkomaanvaihtoon ja tukee jokaista lähtijää stipendillä. Tämä ei olisi mahdollista ilman lahjoittajien tukea.

”Olemme vuosien aikana saaneet monenlaisia lahjoituksia opiskelijavaihtoon, kuten esimerkiksi Einar ja Hanna Haapalan testamenttilahjoitus, Kauppatieteiden kandidaattiyhdistyksen lahjoitus sekä Geselliuksen säätiön (Stiftelsen Emilie och Rudolf Gesellius fond) pitkäaikainen tuki”, sanoo Kauppakorkeakoulun dekaani Timo Korkeamäki. ”Opiskelijavaihdon tarjoama kokemus lisää arvokkaalla tavalla opiskelijoiden valmiuksia toimia kansainvälisessä ympäristössä ja tukee näin myös suomalaista yhteiskuntaa ja liike-elämää.” 

Kauppakorkeakoululla on noin 160 yhteistyöyliopistoa ympäri maailmaa. Pandemian jälkeen lukuvuodeksi 2022–2023 vaihtoon haki ennätykselliset 543 opiskelijaa. Viime vuosien epävakaa geopoliittinen tilanne on johtanut siihen, että Euroopan kohteiden kysyntä on kasvanut merkittävästi.

Suurin osa opiskelijavaihtoon kohdennetuista lahjoituksista on sijoitettu pääomittavaan rahastoon, jonka tuottoja käytetään ulkomaanvaihdon stipendeihin. ”Haluan lämpimästi kiittää jokaista organisaatiota ja yksityishenkilöä, joka on tukenut kansainvälistä vaihto-ohjelmaamme. Olemme yhdessä auttaneet opiskelijoita kansainvälistymään ja mahdollistaneet heille ikimuistoisia kokemuksia maailmalla”, toteaa Korkeamäki. 

Teksti: Helena Salminen

Asiakasosallistamisen ideologian mukaisesti hyvien myyjä-asiakas-suhteiden pitäisi näkyä maksetuissa hinnoissa, mutta taktisilla hinnanesittämispäätöksillä näyttää kuitenkin olevan merkittävämpi vaikutus. Kuva: Aki-Pekka Sinikoski

Kauppakorkeakoulun kansainvälinen opiskelijavaihto

Lahjoittamalla Kauppakorkeakoulun opiskelijavaihtoon autat opiskelijoita kartuttamaan tärkeää kansainvälistä osaamista. Lue lisää

Lahjoitustapa
Valitse lahjoitussumma
Lahjoitussumma
  • Julkaistu:
  • Päivitetty: