Kauppakorkeakoulu

Kandikompassi

Tähän uusien opiskelijoiden Kandikompassi-oppaaseen olemme koonneet tietoa ja ohjeita, jotka auttavat sinua opintojesi alkuvaiheen suunnittelussa. Koska uusien opiskelijoiden orientaatioviikko on hyvin tiivis kokonaisuus, on tärkeää, että tutustut huolella sekä tähän oppaaseen että kaikkeen muuhun ennalta lähetettyyn materiaaliin jo ennen orientaatioviikon alkua.
Aalto-yliopiston kauppakorkeakoulu / Kuva Roope Kiviranta

Aalto-yliopiston kauppakorkeakoulun uudelle opiskelijalle

Onnittelut opiskelupaikan saamisesta ja tervetuloa opiskelemaan Aalto-yliopiston kauppakorkeakouluun!

Aalto-yliopisto

Aalto-yliopisto aloitti toimintansa 1.1.2010, jolloin Helsingin kauppakorkeakoulu, Taideteollinen korkeakoulu ja Teknillinen korkeakoulu yhdistyivät. Aalto-yliopisto muodostuu kuudesta korkeakoulusta: Kauppakorkeakoulu, Taiteiden ja suunnittelun korkeakoulu sekä teknillistieteelliset korkeakoulut: Insinöörititieteiden korkeakoulu, Kemian tekniikan korkeakoulu, Perustieteiden korkeakoulu ja Sähkötekniikan korkeakoulu. Opiskelijoita on Aallon korkeakouluissa lähes 20 000 ja työntekijöitä noin 4 500. Aalto-yliopiston suurin kampus on Espoon Otaniemessä. Lisäksi Aalto-yliopistolla on kampus Mikkelissä. Kauppakorkeakoululla on tilat kummallakin kampuksella.

Kauppakorkeakoulu

Aalto-yliopiston kauppakorkeakoulu on yksi Euroopan johtavista kauppakorkeakouluista ja myös maailmanlaajuisesti tunnettu erityisesti johtamisen tutkimuksesta ja opetuksesta. Kauppakorkeakoulun noin 2 700 opiskelijaa ja 450 työntekijää sijoittuvat pääosin Otaniemen kampukselle. Tämän lisäksi kandiopetusta on myös Mikkelin kampuksella. Otaniemen kampuksella kandiopetus on keskittynyt Kandikeskukseen (Otakaari 1) ja maisteriopetus on Kauppakorkeakoulun päärakennuksessa (Ekonominaukio 1).

Lukuvuoden aikataulut

Aalto-yliopistossa lukuvuosi on jaettu syys- ja kevätlukukauteen. Lukukaudet on lisäksi jaettu opetusperiodeihin. Syyslukukaudella 2022 uusien opiskelijoiden opinnot alkavat orientaatioviikolla ma-pe 29.8.-2.9.2022. Ensimmäinen opetusperiodi alkaa 5.9.2022.

Kauppatieteiden kandidaatin tutkinto

Omien opintojen suunnittelu

Opiskelun käytännön asiat

Laitokset ja tilat

Palvelut opiskelijoille

  • Julkaistu:
  • Päivitetty: