Career Design Lab

Tapahtumat ja verkostoituminen

Mentorointiohjelman ytimessä ovat mentorin ja aktorin väliset mentorointitapaamiset noin kerran kuussa. Pääset tutustumaan toisiin mentoreihin ja aktoreihin ja saamaan vinkkejä ja eväitä mentorointiin yhteistilaisuuksissa ja Aalto-yliopiston LinkedIn-ryhmässä.
Two people in conversation

Mentorointiohjelman tapahtumat

Mentorointiohjelman aloitustilaisuuskäynnistää mentorointiohjelman marraskuun lopussa. Zoomissa järjestettävässä infotilaisuudessa käydään läpi mentoroinnin keskeisiä piirteitä ja käytänteitä. Tilaisuus ei sisällä parityöskentelyä, joten olet tervetullut osallistumaan ilman pariasi. Tilaisuuden kieli on englanti.

Mentorointiohjelman päätöstilaisuus järjestetään osana Printempo-konserttia kesäkuun alussa.

Muut tapahtumat mentoreille

Aalto-yliopisto ja yhteistyökumppanimme järjestävät vuosittain satoja tapahtumia, joihin myös alumnit ovat tervetulleita. Tutustu tapahtumiin ja tule mukaan verkostoitumaan ja oppimaan yhdessä.

Syksyllä 2023 kutsumme kaikki alumnimme vuoden suurimpaan alumnitapahtumaan Aalto Alumni Weekend -tapahtumaan - tervetuloa Otaniemeen!  

Liity Aalto-yliopiston LinkedIn-ryhmään

Kutsumme kaikki mentorointiohjelmaan osallistuvat alumnit ja opiskelijat liittymään Aalto University Alumni Community -ryhmään LinkedInissä. Aalto-yliopiston virallinen verkostoitumisryhmä on tarkoitettu kaikille Aalto-yliopiston alumneille, opiskelijoille, lahjoittajille, kumppaneille, henkilöstölle ja ystäville ympäri maailman. 

Ryhmässä voit tutustua muihin alumneihin ja mentoreihin sekä kysyä neuvoa, jakaa tietoa ja kokemuksiasi mentorointiin liittyen.

Vinkkejä ja työkaluja mentorointiin
  • Julkaistu:
  • Päivitetty:
Jaa
URL kopioitu