Avoimet työpaikat

11 väitöskirjatutkijaa fotoniikan tutkimusryhmiin

Tämä on käännös alkuperäisestä ilmoitustekstistä, tutustuthan alkuperäiseen englanninkieliseen vastaavaan ilmoitukseen. 

Aalto-yliopistossa tiede ja taide kohtaavat tekniikan ja talouden. Rakennamme kestävää tulevaisuutta saavuttamalla läpimurtoja avainalueillamme ja niiden yhtymäkohdissa. Samalla innostamme tulevaisuuden muutoksentekijöitä ja luomme ratkaisuja maailman suuriin haasteisiin. Yliopistoyhteisöömme kuuluu 13 000 opiskelijaa ja yli 4500 työntekijää, joista 400 on professoreita. Kampuksemme sijaitsee Espoon Otaniemessä. Monimuotoisuus on osa meitä, ja teemme jatkuvaa työtä yhteisömme monimuotoisuuden ja syrjimättömyyden varmistamiseksi. Siksi kannustammekin päteviä hakijoita taustasta riippumatta liittymään yhteisöömme. 

 

Fotoniikan lippulaiva PREIN on fotoniikan tutkimus- ja innovaatioalusta, joka keskittyy valoon perustuviin ratkaisuihin. Osaajien kasvavan tarpeen varmistamiseksi Prein, fotoniikan kansallinen tutkimusinfrastruktuuri Finnlight ja Photonics Finland ovat perustaneet I-DEEP konsortion. I-DEEP-ohjelma vastaa kiireelliseen tarpeeseen kouluttaa asiantuntijoita nopeasti kasvavalle fotoniikkateollisuudelle. 

 

I-DEEP konsortio hakee 

11 väitöskirjatutkijaa fotoniikan tutkimusryhmiin 

Tule mukaan muokkaamaan tulevaisuutta! 

 

Tieteellinen ympäristö 

Tulet pääosin työskentelemään Micronovan tiloissa. Micronova on Suomen kansallinen mikro- ja nanotekniikan alan tutkimusinfrastruktuuri, joka on VTT:n ja Aalto-yliopiston yhteisomistuksessa. Micronovassa tehtävässä tutkimuksessa keskitytään mikro- ja nanotekniikkaan, materiaalien ja laitteiden fysiikkaan sekä optiikkaan. 

Micronova on osa OtaNanoa - Suomen kansallista mikro- ja nanoteknologian tutkimusinfrastruktuuria, jota VTT ja Aalto-yliopisto hallinnoivat yhdessä. 

 

Tehtävässä onnistuminen edellyttää 

Haemme henkilöä, jolla on 

  • Kiinnostusta työskennellä laboratoriossa, oppia rakentamaan omia instrumentteja, tekemään omia kokeita ja analysoimaan tuloksia. 

  • Erinomainen opintomenestys 

  • Hyvä englannin kielen taito 

 

Hakijalla tulee olla 31.7.2024 mennessä tai mielellään aikaisemmin (jos työsuhteen alkamispäivä 1.8.2024) tai 31.12.2024 mennessä tai mielellään aikaisemmin (jos työsuhteen alkamispäivä 1.1.2025) 

  • korkeakoulun myöntämä maisterin tutkinto, tai 

  • opinto-ohjelma, joka myöntäjämaassa antaa kelpoisuuden tohtoritason opintoihin 

fotoniikan ja siihen liittyvältä alalta (esim. fysiikka, sähkötekniikka, nanoteknologia, materiaalitieteet, kvanttitieteet).  

 

Hakijoiden tulee täyttää Aalto-yliopiston tohtoriohjelman valintakriteerit ja, mikäli tehtävään valitaan, hakea, saada ja vastaanottaa oikeus tohtoriopintoihin Aalto-yliopistossa. Lisätietoa tohtoriopintojen yleisistä vaatimuksista ja hakuprosessista löytyy osoitteesta https://www.aalto.fi/fi/tohtorinkoulutus/miten-tohtorinkoulutukseen-haetaan

 

Tarjoamme 

  • Mahdollisuus työskennellä dynaamisessa maailmanluokan tutkijoiden ja ammattilaisten yhteisössä, jossa opiskelijat ovat tiukasti valittuja ja erittäin motivoituneita. Tämä johtaa siihen, että Aallossa on poikkeuksellisen vuorovaikutteinen ja älyllisesti haastava ilmapiiri. 

  • Meillä on joustava moderni työkulttuuri. Arvostamme työn ja vapaa-ajan tasapainoa ja hyvinvointia kaikilla elämän osa-alueilla. 

  • Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työn inspiroivassa työympäristössä. Pääset työskentelemään yhteisössä, jossa edistämme yhteiskunnallisesti merkittäviä tavoitteita tieteen ja koulutuksen saralla. Perehdytämme sinut tehtäviisi ja pääset osaksi mukavaa ja osaavaa tiimiä, joka tarjoaa sinulle tuen työtehtäviisi myös jatkossa. Kannustamme ja tarjoamme mahdollisuuksia jatkuvaan oman osaamisesi kehittämiseen. 

  • Aloituspäivä tehtävässä on joko 1. elokuuta 2024 tai 1. tammikuuta 2025. Työ tehdään Suomessa sopimuksen keston ajan. 

  • Työsopimus tehdään 3 vuodeksi Opetusministeriön rahoituksella. Työsopimuksen ehtona on tohtoriopinto-oikeuden hakeminen, saaminen ja vastaanottaminen ensimmäisen 6 kuukauden eli koeajan puitteissa. https://www.aalto.fi/fi/tohtorinkoulutus/miten-tohtorinkoulutukseen-haetaan 

  • Aalto-yliopiston tutkimus- ja opetushenkilöstön vuosittainen työmäärä on 1612 tuntia.  

  • Aalto-yliopisto noudattaa suomalaisten yliopistojen palkkausjärjestelmää. Aloituspalkka on noin 2700 €/kk (brutto), ja se kasvaa tutkijatohtorin edetessä tutkimuksessa ja opinnoissa.  

  • Sopimus sisältää Aalto-yliopiston työterveyshuollon. Aalto-yliopisto tarjoaa erinomaiset oppimis- ja kehitysmahdollisuudet sekä lähiliikenteen lippuedun.  Unisport tarjoaa monipuoliset liikuntatilat ja liikuntapalvelut henkilöstöalennuksella. 

  • Toimimme hybridimallin mukaisesti, ja ensisijainen työpaikka on Espoon Otaniemi. Otaniemen kampus on kukoistava ja verkottunut yhteisö, johon kuuluu 100 kansallisuutta, 13 000 opiskelijaa ja 4 500 työntekijää. Elämä muuttuneessa kampuksella on vilkasta ja täynnä hämmästyttävää arkkitehtuuria, rauhoittavaa luontoa sekä erilaisia kahviloita, ravintoloita, palveluita ja hyviä yhteyksiä metro- ja kaupunkijunalinjoilla. Katso miltä kampus näyttää virtuaalikierroksellamme: https://virtualtour.aalto.fi/  

  • Ensimmäisten viikkojen aikana sinulle nimetään oma perehdytyskummi, joka auttaa sinua aloittamaan työsi ja opintosi Aallossa. 

 

Kiinnostuitko?  

Voit hakea min. 1 tai max. 5 tämän haun avoinna olevaa tehtävää.  Sinua pyydetään asettamaan valintasi prioriteettijärjestykseen käyttämällä annettuja positiokoodeja. Löydät kunkin tehtäväkoodin tehtävän nimen jälkeen alla olevasta positioiden luettelosta - muistathan valintasi, kun jatkat hakemuksen tekemistä. 

Hakeaksesi, lähetä seuraavat hakumateriaalit aalto.fi rekrytointisivuston kautta 30. huhtikuuta 2024 mennessä. Klikkaa "Hae nyt".  

Huom: Aalto-yliopiston työntekijöiden tulee hakea paikkaa sisäisen HR-järjestelmämme Workdayn (Internal Jobs/sisäiset työpaikat) kautta käyttämällä olemassa olevaa Workday-käyttäjätiliään (ei ulkoisen verkkosivun kautta avoimiin tehtäviin). Aalto-yliopiston opiskelijoiden ja vierailijoiden tulee hakea ulkopuolisina ehdokkaina henkilökohtaisella (ei aalto) sähköpostilla. 

Kaikki aineisto tulee toimittaa englanniksi ja pdf-tiedostona, enintään viisi (5) tiedostoa kooltaan enintään 5mb. Hakemusmateriaalin tulee sisältää:  

  • Motivaatiokirje (max. yksi sivu). Kuvaile taustaasi ja tulevaisuuden suunnitelmiasi, ja erityisesti syyt projektin/projektien valintaan.  
  • Hakijan yliopiston toimittama opintosuoritusote, jossa luetellaan suoritetut opinnot ja saavutetut arvosanat. 
  • Kopio diplomi-insinöörin tutkintotodistuksesta (virallisesti käännetty suomeksi, englanniksi tai ruotsiksi). Suomalaisessa yliopistojärjestelmässä henkilöllä on oltava maisterin tutkinto, jotta hän voi ilmoittautua tohtoriopintoihin. Jos tutkinto on vielä kesken, on toimitettava suunnitelma sen suorittamisesta. 

Käymme hakemukset läpi ja saatamme kutsua sopivia hakijoita haastatteluun jo hakuaikana. Tehtävät täytetään heti, kun sopivia ehdokkaita on löytynyt. Valitun hakijan tulee hakea tohtoriopinto-oikeutta heti otettuaan tehtävän vastaan. 

 

POSITIO 1: 

Magnetoplasmoniset metamateriaalit ultranopeaan täysin optiseen magneettiseen kytkentään (Positiokoodi: VAN DIJKEN) 

Etsimme erittäin motivoitunutta jatko-opiskelijaa työskentelemään monitieteisten kokeiden parissa optiikan/plasmoniikan ja magnetismin rajalla. Projektin tavoitteena on saada aikaan ultranopea magneettinen kytkentä räätälöityihin magnetoplasmonisiin metamateriaaleihin femtosekuntien laserpulsseilla, mikä on relevanttia seuraavan sukupolven magneettisille muistilaitteille. Väitöskirjatutkijana suunnittelet ja valmistat magnetoplasmonisia metamateriaaleja käyttämällä äärellisen eron aikatason simulaatioita, huippuluokan materiaalipinnoitustekniikoita ja edistynyttä valo- ja elektronisädelitografiakäsittelyä. Lisäksi opit karakterisoimaan näytteiden magneettisia, plasmonisia ja magneto-optisia ominaisuuksia käyttämällä laajaa valikoimaa kokeellisia tekniikoita. Väitöstyötä tehdään Aalto-yliopiston soveltavan fysiikan laitoksen Nanomagnetismi ja Spintroniikka -ryhmässä. Teemme tiivistä yhteistyötä Ranskan Lorraine-yliopiston kanssa täysin optisen magneettisen kytkennän alalla. Väitöskirjatutkijana sinulla on mahdollisuus vierailla tässä instituutissa vähintään kolmen kuukauden ajan. 

Lisätietoja antaa Prof. Sebastiaan van Dijken ([email protected]

POSITIO 2: 

Optinen metrologia (Positiokoodi: IKONEN) 

MIKES-Aalto Mittaustekniikka on optisten suureiden kansallinen mittanormaalilaboratorio Suomessa. Tohtoriopiskelija osallistuu mittanormaalien kehitys- ja ylläpitotyöhön, sekä asiakaskalibrointeihin. Ryhmän tutkimus jakaantuu fotometriaan, radiometriaan, spektrofotometriaan, ja sähkömittaustekniikkaan. Meillä on juuri alkanut EU-rahoitteisia projekteja, joiden aiheita ovat LED-pohjaisten UV-alueen standardivalonlähteiden kehittäminen, henkilökohtaisten UV-radiometrien karakterisoiminen, optisen tehon mittanormaalit ja kvanttiteknologiat. Väitöskirjan tutkimus liittyy näihin projekteihin. Sopiva tausta hakijalle on esimerkiksi elektroniikka, optiikka tai fysiikka. 

Lisätietoja antaa Doc. Petri Kärhä ja Prof. Erkki Ikonen ([email protected]

POSITIO 3: 

Optiset nanostrukturoidut memristorit 2D-nanomateriaaleilla (Positiokoodi: LIPSANEN)  

Optisten memristoreiden kehittäminen hyödyntäen 2D-materiaaleja on erittäin lupaavaa alaa korkean suorituskyvyn neuromorfisten laskentalaitteiden kehittämisessä. 2D-materiaaleilla on selkeät ominaisuudet, jotka tarjoavat merkittäviä etuja sekä energiatehokkuuden että integrointitiheyden suhteen. Tämä tutkimushanke on kansallinen ja kansainvälinen yhteistyöprojekti. Tutkimus sijoittuu PREIN:n teemalliseen alueeseen "materiaalien ja rakenteiden kehittäminen".  

Lisätietoja antaa Prof Harri Lipsanen, [email protected]  

POSITIO 4: 

Orgaaninen elektroniikka (Positiokoodi: SOLDANO) 

Tässä tehtävässä sinulla on mahdollisuus tehdä kokeellista tutkimusta sekä materiaalien että laitteiden fysiikan alalla. Pääasiallinen tutkimustyö tehdään orgaanisten transistorien ja valoa säteilevien laitteiden alalla, ja erityisen kiinnostuksen kohteena on laitteiden ominaisuuksien yleinen ymmärtäminen sekä suorituskyvyn yleinen kehittäminen ja parantaminen. Erityisesti orgaaniset valoa säteilevät laitteet (transistorit) ovat vielä melko vähän tutkittu laitealusta, jolla on valtavasti mahdollisuuksia sekä perustutkimuksen, että teknisten sovellusten kannalta. Fysikaalisten ilmiöiden, kuten varauksen/kenttäefektin kuljetuksen ja valon emissio/tunnistamisen, tutkimiseen odotetaan suunnattavan paljon ponnisteluja, ja erityinen kiinnostus kohdistuu uusiin puolijohde- ja luminesenssimateriaaleihin sekä materiaalien rajapintoihin. Työn odotetaan johtavan vaikuttaviin tieteellisiin julkaisuihin ja tiedonantoihin kansallisissa/kansainvälisissä konferensseissa. Tohtorikoulutukseen sisältyy materiaalien ominaisuuksien tutkiminen, laitteiden valmistus ja sähköoptinen karakterisointi hyödyntäen orgaanisen elektroniikan laboratorion ja Aalto-yliopiston laitoksen (Micronova) laitteistoja. 

Lisätietoja antaa Prof Caterina Soldano, [email protected] 

 

POSITIO 5: 

Räätälöity optisten vasteiden omaavien plasmonisten nanorakenteiden valmistus alhaalta ylös menetelmillä (Positiokoodi: KUZYK) 

Molekylaarinen itsestään järjestäytyvyys mahdollistaa monimutkaisten, plasmonisten rakenteiden valmistamisen. Johtuen niiden ainutlaatuisista optisista ominaisuuksista, tällaisia rakenteita voidaan hyödyntää laajasti esimerkiksi valohoidossa, bioantureina, fotokatalyysissä, topologisina eristeinä, ärsykkeeseen reagoivina metamateriaaleina jne. Projektin tarkoituksena on suunnitella ja valmistaa DNA-Origami-pohjaisia, plasmonisia nanorakenteita, joita voidaan käyttää bioantureina tai fototermisessä terapiassa. 

Tutkimusryhmä 

Tutkimuksemme Molekulaarisen nanotekniikan ryhmässä yhdistää DNA nanoteknologiaa, molekylaarista itsestään järjestäytyvyyttä sekä nanofotoniikkaa. Tämän avulla pyrimme luomaan DNA-pohjaisia kokoonpanoja tai rakenteita, jotka voivat toimia bioantureina, aktiivisina plasmonisina materiaaleina tai nanokoneina. Ryhmän vetäjänä toimii professori Anton Kuzyk. 

Esimerkkejä ryhmän tutkimuksesta löytyy englanniksi seuraavasta linkistä: https://scholar.google.fi/citations?user=yL5QQkwAAAAJ&hl=en  

 Lisätietoja antaa Prof. Anton Kuzyk, [email protected]  

POSITIO 6: 

3D Printed optics (Positiokoodi: PARTANEN) 

Uusi mahdollinen suunnitteluparadigma optiikalle – Käytännöllisiä ja monipuolisia tapoja tehdä Graded Index (GRIN) -optiikkaa. Tarjoamme uusia mielenkiintoisia mahdollisuuksia konetekniikan jatko-opiskelijoille. Tutkimuskohteemme on mekatroniikka ja optisia komponenttien kompaktien 3D-tulostuslaitteiden kehittäminen, jotka soveltuvat GRIN-optiikan ja Free Form Surface -suunnitteluun. Tämän tutkimusprojektin tavoitteena on kehittää teknisiä ratkaisuja, jotka voidaan toteuttaa johdannaisina massatuotannossa olevien 2D-väritulostuksen mustesuihkutulostimista ja muuntaa ne 3D-tulostuslaitteiksi optiikan suunnittelua varten. Sinua ympäröi kokenut 3D-tulostustiimi, jolla on pitkä kokemus sekä uusien laitteiden että sovellusten kehittämisestä Ainetta Lisäävässä Valmistuksessa. Lisäksi työskentelet läheisessä yhteistyössä Aalto-yliopiston optisia polymeerimateriaaleja 3D-tulostukseen kehittävän ryhmän ja Itä-Suomen yliopiston tutkimusryhmän kanssa, joka kehittää optiikan 3D-tulostusta.  

Lue lisää tutkimusryhmästä täältä 

Lisätietoja antaa Prof. Jouni Partanen, [email protected]  

 

POSITIO 7: 

New generation photo-curing inkjet resins for optics (Positiokoodi: NISKANEN) 

Etsimme motivoitunutta väitöskirjatutkijaa kehittämään seuraavan sukupolven mustesuihkutulostettavia materiaaleja. 

Tutkimuksen tavoitteena on kehittää seuraavan sukupolven mustesuihkutulostettavia ja nopeasti valokovettuvia materiaaleja optisiin sovelluksiin. Materiaalien suunnitteluun tarvitsemme selkeää käsitystä ja ymmärtämistä materiaalien, näiden esiasteiden, sekä näiden rakenteiden ominaisuuksista. Esiasteiden synteesiä ja hartsien koostumusta muokataan, samalla kun näiden taitekerrointa, viskositeettia, ruiskutus- ja kovetusnopeutta räätälöidään. Materiaalien tarkkaa räätälöintiä tarvitaan vokseleihin perustuvaan valmistusprosessin kehittämiseen. Vokseleihin perustuvassa prosessissa on tarkoitus yhdistää useita eri taitekertoimen omaavia läpinäkyviä hartseja jokaiselle vokselille. Tavoitteena on valmistaa 3D-rakenteita, joissa on ennalta määriteltyjä taitekertoimen gradientteja. 

Hyvällä hakijalla on kokemusta polymeerisynteesistä ja polymeerien ominaisuuksista sekä on hiljattain valmistunut maisteriksi.  

Lisätietoja antaa Jukka Niskanen, [email protected]  

 

POSITIO 8: 

Lokalisoitumattomia vuorovaikutuksia hyödyntävien metamateriaalipintojen hyväksikäyttö uudenlaisessa ultrakompaktissa optiikassa (Positiokoodi: SHEVCHENKO JA KAIVOLA) 

Etsimme optiikan ja fotoniikan ryhmään nano-optiikan tutkimukseen sekä teoreettisesta että kokeellisesta tutkimustyöstä kiinnostunutta kyvykästä jatko-opiskelijaa. Tutkimus keskittyy valon ja aineen lokalisoitumattomia vuorovaikutuksia hyödyntäviin prosesseihin metamateriaalipinnoilla, joilla olevat nanorakenteet kytkevät valon eteneviksi pinta-aalloiksi. Näillä rakenteilla odotetaan voitavan korvata jopa monimutkaisia optisia järjestelmiä, joista esimerkkejä ovat spatiaaliset valonmodulaattorit, pulssinviserryssuotimet, spektraaliset valon poikkeuttimet sekä kokonaiset optiset kuvantamisjärjestelmät, jotka uudessa muodossaan perustuisivat kompakteihin tasomaisiin monikerrosrakenteisiin. Tämä mullistaisi optisen teknologian sellaisena kuin sen nyt tunnemme. Tutkimus toteutetaan yhteistyönä suomalaisten, saksalaisten ja yhdysvaltalaisten tutkimusryhmien kanssa. Annamme valinnassa etusijan henkilölle, jolla on hyvät perustiedot optiikasta ja fotoniikasta, kokemusta numeerisesta laskennasta sekä kyky suunnitella ja toteuttaa optisia kokeita ja mittauksia. 

Lisätietoja antaa vanhempi yliopiston lehtori Andriy Shevchenko, [email protected] tai Prof. Emeriti Matti Kaivola [email protected]

POSITIO 9: 

Perovskiittipohjaiset valokennoratkaisut (Positiokoodi: VAPAAVUORI) 

Tämä tohtoriprojekti perustuu PREIN-projektiin, jossa etsitään perovskiittipohjaisia sisätiloissa toimivia valokokennoratkaisuja. Olemme jo onnistuneet tuottamaan biomimeettisiä pintapinnoitteita perovskiittiaurinkokennoille, jotka parantavat sekä kennojen tehokkuutta että toimivat anisotrooppisina hydrofobisina pintoina. Tässä tohtoriprojektissa keskitytään aurinkokennojen käyttöiän ja suojaominaisuuksien parantamiseen suunnittelemalla ja toteuttamalla erilaisia aurinkokennoalustoja ja kapselointistrategioita. Tavoitteena on parantaa lyijyttömien perovskiittipohjaisten aurinkokennojen käyttöikää sekä tuoda ne lähemmäksi puettavaa elektroniikkaa ja sisätilojen energiankeruusovelluksia. Tohtoriopiskelija tulee työskentelemään Multifunctional 

Materials Design -tutkimusryhmään (https://www.aalto.fi/en/mmd), joka tukee vihreää siirtymää kokonaisvaltaisin ja poikkitieteellisin menetelmin. Koska projekti sijoittuu jo käynnissä olevaan tutkimusprojektiin, hakijan tiimityötaidot ovat erittäin tärkeitä. Tehtävä vaatii myös soveltuvan maisterintutkinnon, esimerkiksi materiaalikemian, materiaalifysiikan tai energiatieteiden alalta. 

Lisätietoja antaa Prof Jaana Vapaavuori, [email protected] 

POSITIO 10: 

2D-materiaalifotoniikka ja optoelektroniikka (Positiokoodi: SUN) 

Liity fotoniikan tutkimusryhmäämme tohtoriopiskelijaksi ja tutki innovatiivisten nanomateriaalien fysikaalisia ominaisuuksia, mukaan lukien III-V-puolijohteet ja 2D-materiaalit, jotka ovat tärkeitä kvanttifotoniikan edistymiselle. Maailmanluokan ympäristössämme teet vaikuttavaa tutkimusta, osallistut projektinhallintaan ja ohjaat MSc-opiskelijoita, mikä parantaa sekä tieteellisiä että johtamistaitojasi. Jos olet intohimoisesti edelläkävijä fotoniikan ja nanoteknologian alalla, tämä tilaisuus on porttisi merkittävälle tieteelliselle uralle. Liity kanssamme muokkaamaan kvanttiteknologian tulevaisuutta. Tutkimusryhmän artikkeleita löytää Google Scholarista.  

Lisätietoja antaa Prof Zhipei Sun, [email protected]  

POSITIO 11: 

Valon ääneksi muuntaminen nanorakenteisilla rajapinnoilla (Positiokoodi: TITTONEN) 

Valon avulla indusoituvien mekaanisten värähtelyjen avulla voidaan tutkia näitä kumpiakin fysikaalisia maailmoja, optiikkaa ja mekaniikkaa. Jännittävät nanorakenteet ultralyhyillä valopulsseilla mahdollistavat viritettävän äänilähteen luomisen gigahertsin taajuusalueella. Tässä projektissa opit optoakustisia muuntimia, jotka yhdistävät paikallisen kentän tehostamisen pietsosähköiseen vaikutukseen ja toteuttavat akustisen aaltojen ominaisuuksia muuttamalla optista herätettä. 

Sinun roolisi on suunnitella (analytiikka + mallinnus) ja valmistaa näytteet, tehdä mittaukset optisella laitteistolla ja käsitellä kokeellista dataa. Aikaisempi tuntemus nanotekniikan valmistusmenetelmistä, optiikasta tai kiinteän tilan fysiikasta katsotaan eduksi. Projektin tuloksia voidaan laajentaa kohti strukturoitujen akustisten aaltojen luomista ja gigahertsin akustista endoskopiaa. 

Lisätietoja antaa Prof Ilkka Tittonen, [email protected] 

 

Heräsikö kysymyksiä? 

Jos haluat lisätietoja, ota yhteyttä tehtäväkuvauksissa mainittuihin professoreihin (etunimi.sukunimi(at)aalto.fi). Aalto-yliopisto pidättää oikeuden jättää paikka auki, pidentää hakuaikaa, avata hakuprosessi uudelleen ja ottaa huomioon hakijat, jotka eivät ole jättäneet hakemuksia hakuaikana. 

Hakemiseen liittyvissä kysymyksissä auttaa HR Partner Karoliina Walldén ([email protected]) tai HR Partner Hanna Koli ([email protected]). 

Haluatko tietää lisää meistä ja tulevista kollegoistasi? Voit katsoa nämä videot: Aalto University – Towards a better worldAalto People , ja Shaping a Sustainable Future

Lue lisää työskentelystä Aallossa: https://www.aalto.fi/fi/toihin-aaltoon 

Kiinnostuitko?
  • Julkaistu:
  • Päivitetty: