Aalto-yliopiston kesäkoulu

University Pathway Finland

University Pathway Finland -ohjelma tarjoaa kansainvälisille opiskelijoille mahdollisuuden valmentautua yliopisto-opintoihin Suomessa omasta kotimaastaan käsin. Ohjelman suorittamisen jälkeen opiskelijat voivat jatkaa opintojaan tiettyjen suomalaisten yliopistojen tutkinto-ohjelmissa.

Opiskeluvuonna 2023–2024 University Pathway Finland -ohjelma toteutuu Aalto-yliopistossa, Tampereen yliopistossa ja Oulun yliopistossa. Vuonna 2023–2024 ohjelma jakautuu kahteen erilliseen suuntautumisvaihtoehtoon, jotka ovat tiede & teknologia ja taloustiede.

Ryhmä opiskelijoita ottamassa ryhmäselfietä Aalto-yliopiston kampuksella Otaniemessä

Opetusajankohta:

-

Hakuaika:

1.6.2023 – 29.6.2023

Toteutustapa:

Verkkokurssi

Kesto:

12 viikkoa osapäiväinen

Kurssin taso:

Lukiolaiset

Koulutusala:

Technology and Engineering

Laajuus:

30 opintopistettä

Järjestäjä:

Aalto-yliopisto

Lukuvuosimaksut:

5500 € (incl. VAT)

Opiskelija puhaltaa voikukan haituvia Aalto-yliopiston kampuksella

Rakenna tulevaisuutesi Suomeen

Suomi tunnetaan turvallisena ja tehokkaana yhteiskuntana, jossa on toimiva koulutusjärjestelmä ja arvokas luonto. Yhtenä maailman tasa-arvoisimmista maista Suomi tarjoaa yhtäläiset mahdollisuudet kaikille.

Pohjoismaiden suurimpana teknologiakeskuksena Suomi on menestynyt monilla akateemisilla aloilla, kuten tietotekniikassa, liiketoiminnassa ja muotoilussa. Maan maine perustuu maailmanluokan insinööritieteisiin, mullistavaan teknologiaan, innovatiiviseen arkkitehtuuriin ja laadukkaaseen muotoiluun.

Lue lisää University Pathway Finland -opinnoista englanninkieliseltä sivultamme.

Yhteystiedot

University Pathway Finland Team

  • Julkaistu:
  • Päivitetty: