Aalto-yliopiston kesäkoulu

Personal Growth and Renewal

Personal Growth and Renewal yhdistää henkilökohtaisen kasvun ja yhteisösi palvelemisen parhaalla mahdollisella tavalla. Tällä kurssilla opit navigoimaan epävarmoissa tilanteissa, vaikuttamaan muihin, kehittämään luovan ajattelun taitojasi ja luomaan arvoa.
Two students sitting and discussing outside while one student is holding a laptop in his knee while listening to the other student.
Kuva: Aleksi Poutanen

Opetusajankohta:

-

Hakuaika:

1.2.2024 – 2.5.2024

Toteutustapa:

Kampus

Kesto:

2 viikkoa osapäiväinen

Kurssin taso:

Kandiopiskelijat

Koulutusala:

Yrittäjyys

Laajuus:

2 opintopistettä

Järjestäjä:

Aalto-yliopisto

Lukuvuosimaksut:

590€

Kurssin nimi on vaihtunut huhtikuussa 2024. Aikaisemmin kurssi kulki nimellä Leading Transformation.

Vuosikausien ajan ihmiset ovat käyneet läpi tärkeitä prosesseja joissa he kasvavat uudenlaiseksi ihmiseksi ja oppivat lisää itsestään. Näitä tapahtumia kutsutaan aikuistumisriiteiksi. Modernissa maailmassa uudenlaiseen rooliin astuminen voi vaatia samankaltaista muutosta, joka on kuin hyppy tuntemattomaan. On sitten mielessäsi uusi työ, ura yrittäjänä tai ylennys, kutsumme sinut matkalle itseesi kanssamme.

Tällä kahden viikon kesäkurssilla käyt läpi useita käytännöllisiä harjoituksia, jotka kannustavat sinua katsomaan itseäsi ja ympäröivää maailmaa uudella tavalla. Kurssi tuo sinut kiinni todelliseen maailmaan ja virittää sinut ymmärtämään ihmisten tarpeita ei-strukturoidussa ympäristössä. Samalla sinulla on mahdollisuus vuorovaikuttaa maailman kanssa uudessa roolissasi. Opit ymmärtämään itseäsi paremmin, navigoimaan epävarmoissa tilanteissa, vaikuttamaan muihin, kehittämään luovan ajattelun taitojasi ja luomaan arvoa.

Harjoitukset auttavat näkemään eri kerrokset ihmisten käyttäytymisessä, markkinoissa ja kulttuurissa. Kurssin aikana opiskelija oppii sopeutumaan uusiin tilanteisiin ja asettamaan ne laajempaan kontekstiin.

Kesäkoulun alumnitarina: Leading Transformation -kurssi paljasti vuorovaikutuksen muotoilun, sopeutumiskyvyn ja visionäärisen johtajuuden välillä

Julia Zambrzycki kertoo, kuinka Leading Transformation -kurssi voi auttaa meitä kasvamaan visionääriksi johtajiksi jatkuvan muutoksen keskellä.

Opi lisää kurssista Julian kertomana
Photo of Julia Zambrzycki

Course instructor Anna Dementyeva
Anna Dementyeva

Kurssin opettajat

Anna Dementyeva työskentelee Aalto Ventures Programissa inkubaatioasiantuntijana. Hänen tehtävänsä on valmentaa ja mentoroida opiskelijoita, jotka haluavat toteuttaa ideansa. Anna painottaa valmennuksessaan ihmisen hyvinvointia ja itsetuntemusta. Hänellä on tutkinnot pedagogiikassa ja kauppatieteiddä sekä 15 vuoden kokemus yrittäjien opettamisesta ja työskentelystä heidän kanssaan.

Course instructor Johannes Kaira
Johannes Kaira

Johannes Kaira työskentelee opettajana Aalto-yliopistossa. Viimeiset kuusi vuotta hän on työskennellyt valmentajana Aalto Ventures Programissa, keskittyen ongelmanratkaisuun ja muotoiluun. Johannes on koulutukseltaan arkkitehtuurin maisteri Aalto-yliopiston Taiteiden, suunnittelun ja arkkitehtuurin korkeakoulusta.

 Kesäkoulun tiimi

Kesäkoulun tiimi

Students in front of Väre building of Aalto University campus

Aalto-yliopiston kesäkoulu

Aalto-yliopiston kesäkoulu tarjoaa korkealaatuisia akateemisia kesäkursseja ja -ohjelmia Aalto-yliopistossa.

A group of undergradiate summer school students during a welcome event picnic on a summery day at Aalto University campus. The sun is shining and the group of students are sitting in on the grass in a park-like setting.

Kandidaattivaiheen kesäkurssit

Tarjoamme poikkitieteellisiä akateemisia kesäkursseja kandidaattivaiheen opiskelijoille.

Aalto-yliopiston kesäkoulu
Aalto_Yliopisto_ITP_c_Petri_Anttila_MG_2395-Edit_web.jpg

Kesäkoulun kandikurssien hakulomake (ulkoinen linkki)

Hae Aalto-yliopiston kesäkoulun kursseille tällä lomakkeella. Haku tapahtuu englanniksi.

  • Julkaistu:
  • Päivitetty:
Jaa
URL kopioitu