Uutiset

Uusi Osaamisen Aalloilla -podcast avaa vieraidensa tärkeimmät oivallukset ja opit elämän varrelta

Aalto-yliopiston uudessa Osaamisen Aalloilla -podcastissa eri aloilta tunnetut vieraat jakavat kokemuksiaan oivalluksista ja tärkeimmistä opeista elämänsä käännekohdissa. Ensimmäisessä jaksossa on vieraana kuuluttajana ja puhujana työskentelevä triathlonisti Robson Lindberg.
Kaksi ihmistä istuu nojatuoleissa vastakkain ja keskustelee puhuen mikrofoneihin. Käynnissä on podcast-nauhoitus.

Podcastin ensimmäisen tuotantokauden vieraina kuullaan muun muassa kuuluttajana ja puhujana työskentelevää triathlonistia Robson Lindbergiä, Vaarnii-huonekaluyrityksen perustajaa Antti Hirvosta sekä Pääomasijoittajien toimitusjohtajaa Anne Horttanaista. Yhdessä podcastin juontajan, Aalto-yliopiston elämänlaajuisen oppimisen liiketoimintajohtaja Laura Sivulan kanssa vieraat pohtivat muun muassa miten he voivat omalla uteliaisuudellaan kehittää osaamistaan ja pysyä mukana muutoksissa sekä mitä he haluaisivat seuraavaksi oppia.

Ensimmäinen tuotantokausi käsittää yhteensä kuusi jaksoa, joista kolme ensimmäistä on nyt julkaistu suosituimmilla podcast-alustoilla sekä Youtubessa. Lisää jaksoja on luvassa vielä tämän vuoden puolella.

Kun sä opit pieniä asioita tai kun teet pieniä asioita joka päivä, sit yhtäkkii katot taaksepäin ja huomaat miten jättiharppauksen sä oot tehny.

Robson Lindberg

Pilottijakson vieraana on intohimoinen triathlonisti, puhuja, kuuluttaja sekä ”maailman paras aivovammapotilas” Robson Lindberg.

Jaksossa Laura Sivula keskustelee Robsonin kanssa henkisestä voimasta, intohimosta ja elämän haasteista. Robson jakaa henkilökohtaisen tarinansa häntä kohdanneesta onnettomuudesta ja siitä, mitä fyysiset vammat ovat opettaneet hänelle mielen voimasta ja resilienssistä. Hän korostaa tekemisen ja toiminnan merkitystä sekä virheistä oppimisen tärkeyttä.

Laura ja Robson pohtivat myös nykyelämän haasteita, kuten informaatiotulvaa ja jatkuvaa uuden oppimisen tarvetta.

Kuuntele koko jakso Aallon Spotify-tililtä!

Lue lisää Aallon elämänlaajuisesta oppimisesta

Osaamisen Aalloilla yellow logo

Osaamisen Aalloilla -podcast

Osaamisen Aalloilla on Aalto-yliopiston elämänlaajuiseen oppimiseen liittyvä podcast.

Elämänlaajuinen oppiminen
Henkilö istuu merinäkoalan edessä kuulokkeet päässä ja selaa tablettia hymyillen

Elämänlaajuinen oppiminen

Aalto-yliopiston elämänlaajuisen oppimisen tarjonta auttaa sinua kehittämään osaamistasi alati muuttuvassa ympäristössä.

  • Julkaistu:
  • Päivitetty:
Jaa
URL kopioitu

Lue lisää uutisia

Poikkeustilanne-kuvitus
Kampus, Poikkeustilanteet, Yliopisto Julkaistu:

Vesikatko Dipolissa 22.2. klo 8-15

Suunniteltu vesikatko alkaa klo 8.00 ja sen arvioitu päättymisaika on klo 15.00.
Siavash Khajavi
Nimitykset Julkaistu:

Siavash Khajavi nimitetty operatiivisen johtamisen apulaisprofessoriksi

Siavash Khajavi aloittaa apulaisprofessorina 15. helmikuuta 2024.
Radical Creatives -elokuvassa luovuus löytyy sukeltamalla pinnan alle. Kuva: Hayley Lê
Mediatiedotteet Julkaistu:

Aalto-yliopisto tarjoaa uutta dokumenttielokuvaansa yritysten ja yhteisöjen käyttöön – Ainutlaatuinen teos paljastaa, miten luova prosessi etenee

Yliopiston tuottama dokumentti näyttää 30 tapaa käyttää luovuutta työkaluna, ja haastaa työyhteisöt kehittämään omaa luovuuttaan.
Labradorinnoutaja Niksi katsoo kameraan.
Kampus Julkaistu:

Opaskoira Niksi: On aina yhtä ihmeellistä ja hauskaa tulla kampukselle

"Vaikka se on vaikeata, me emme voi tervehtiä, kun minulla on opaskoiravaljaat päällä. Vastaan turvallisesta liikkumisesta ja minulle on todella tärkeää keskittyä siihen. Etsin kyllä välillä vastaantulevien katseita, mutta siihen ei pidä vastata."