Uutiset

Pedagoginen koulutus syksyllä 2023

Haluatko kehittyä opettajana? Pedagogiset kurssit tarjoavat sinulle mahdollisuuden kehittää omaa opetustasi ja opettajuuttasi. Ilmoittaudu syksyn 2023 kursseille nyt!
Pedagogisen koulutuksen rakenne

Aalto tarjoaa henkilökunnalle syksyllä 2023 useita pedagogisia kursseja

Ilmoittautumislinkit syksyn kursseille löydät klikkaamalla alla olevia linkkejä kurssikuvauksiin. Tieto kurssille pääsystä lähetetään ilmoittautuneille pääsääntöisesti viimeistään kolme viikkoa ennen kurssin alkua. Aallon pedagoginen koulutus (25 op) koostuu neljästä ydinkurssista (A! Peda Intro, Oppiminen ja opetus yliopistossa, Opetuksen suunnittelu ja Opetusharjoittelu) sekä valinnaisista kursseista (5op). Jos olet kiinnostunut, olet tervetullut opiskelemaan valinnaisia kursseja enemmänkin kuin pedagogiseen koulutuksen kokonaisuuteen vaaditut 5 opintopistettä.

Ydinkurssit syksyllä 2023:

Valinnaiset kurssit syksyllä 2023:

Valinnaisten kurssien tarjontaan voi tulla pieniä muutoksia syksyn kuluessa.

Huomaathan, että kurssit on suunnattu ensisijaisesti Aalto-yliopiston opetustehtävissä toimiville henkilöille, eikä niille ilmoittautuminen ole mahdollista yliopiston ulkopuolelta.

Lisätietoa Aallon tarjoamasta pedagogisesta koulutuksesta saat pedagogisten koulutusten pääsivulta tai voit kysyä tarkennuksia MyTeaching Support -palvelun kautta.

Personal Impact hero page logo

Personal Impact

Personal Impact kokoaa yhteen Aallossa opetettavia, opintopisteellisiä kursseja esimerkiksi itsensä johtamisesta, arvoista, merkityksellisyydestä ja hyvinvoinnista.

Muut opinnot
People talking and working in the café in Harald Herlin Learning Center, white lamps hanging in front.

Aallon pedagoginen koulutus opetushenkilökunnalle

Haluatko kehittyä opettajana? Aloita pedagoginen koulutus A! peda intro -kurssilla ja jatka muilla ydinkursseillamme, tai katso temaattisten kurssien tarjonta.

Palvelut
working with books and laptop

Hilma-verkosto tarjoaa feministisen pedagogiikan opintoja opettajille

Aalto-yliopisto on vuoden 2021 alusta alkaen kansallisen sukupuolentutkimusverkosto Hilman jäsen. Kansallisen sukupuolentutkimusverkoston tavoitteena on sukupuolentutkimuksen valtakunnallisen opetuksen ja feministisen pedagogiikan kehittäminen ja toteuttaminen sekä tiedonvälityksen parantaminen.

Opetus ja oppiminen
  • Julkaistu:
  • Päivitetty:

Lue lisää uutisia

kuva break prosta eri laitteilla
Kampus, Yliopisto Julkaistu:

Break Pro -taukoliikuntaohjelmisto lisää liikettä arkeen – valikoimassa nyt uusia videoita!

Päivitetyssä versiossa paljon uusia toimintoja ja taukoliikuntavideoita.
Skanskan kehitysjohtaja Jan Elfving esiintyy Rakennustekniikan päivässä 2024
Yhteistyö Julkaistu:

Rakennustekniikka kutsuu yrityksiä mukaan tulevaisuuden kehitystyöhön

Jo keväiseksi perinteeksi muodostunut rakennustekniikan laitoksen järjestämä sidosryhmätapahtuma Rakennustekniikan päivä pidettiin 25.4.2024 Dipolissa Otaniemessä.
Professor Riikka Puurunen, Professor Patrick Rinke and IT Application Owner Lara Ejtehadian holding sunflowers and diplomas
Palkinnot ja tunnustukset, Kampus, Tutkimus ja taide Julkaistu:

Aallon avoimen tieteen palkintojuhla toi aaltolaisia yhteen keskustelemaan avoimesta tieteestä

Viime viikolla kokoonnuimme A Gridiin juhlimaan Aallon avoimen tieteen palkinnon 2023 saajia ja keskustelemaan avoimesta tieteestä aaltolaisten kanssa.
Lahjoitus Kierrätyskeskuksen Boksi-lahjoituspisteeseen
Kampus Julkaistu:

Kierrätyskeskuksen Boksi-lahjoituspiste nyt A Blocissa

Boksi sijaitsee kauppakeskus A Blocin 1. kerroksessa R-kioskia vastapäätä ja on käytettävissä keskuksen aukioloaikojen mukaisesti.