Uutiset

Osallistava ja turvallinen vuorovaikutus on tärkeää kriisiaikoina

Erityisesti näinä aikoina on tärkeää että pidämme huolta osallistavasta ja turvallisesta vuorovaikutuksesta yhteisömme kaikille jäsenille - itsellemme ja kaikille muille.

Strategiaprojekti Oasis of Radical Wellbeing on julkaissut materiaalia opetuksen ja oppimisen tueksi. Sivut keskittyvät tukemaan tärkeitä ja ajankohtaisia opetusen hyvinvoinnin, yhteisöllisyyden ja kuulumisen tukemisen ja inklusiivisten opetuskäytänteiden teemoja.

Oasis of Radical Wellbeing on Aalto-yliopiston projekti, joka pyrkii parantamaan kokonaisvaltaista hyvinvointia koko Aallon yhteisölle. Oasis pyrkii tavoittamaan kaikki Aallon opiskelijat, henkilökunnan, opettajat ja tutkijat. Oasis jakaa hyvinvoinnin asiantuntijuutta ja tutkimus-perustaista tietoa hyvinvoinnista.
Oasis of Radical Wellbeing 2022.
Oasis of Radical Wellbeing, 2022.
Oasis

Hyvinvointisisältöä sinulle!

Aloitamme uuden lukukauden, uusia opintoja ja harrastuksia. Pohjoisen raikkaat aamut tukevat kokemusta siitä, että voimme kääntää elämässä uuden lehden. Samalla voit ehkä olla armollinen itsellesi ja jättää taaksesi aiemmat epäonnistumiset, antaa itsellesi uuden mahdollisuuden.

Oasis of Radical Wellbeing
Group of student working together

Osallistavan ja turvallisen vuorovaikutuksen periaatteista sopiminen kurssilla

Inklusiivisia opetuskäytännot ovat erottamaton osa korkealaatuisia opetuskäytäntöjä, joten inklusiiviset opetuskäytännöt vaikuttaa kaikkiin kurssin ja oppimiskokemuksen osiin.

Palvelut
students lecture

Yhteisöllisyyden ja osallisuuden tukeminen opetuksessa

Yhteisöllisyydessä ja osallisuudessa keskeistä on että yhteisön jäsenet kokevat tulevansa hyväksytyksi ja arvostetuksi omana itsenään. Opiskeluyhteisöön kuulumisella tarkoitetaan kokemusta opintojen merkityksellisyydestä ja samaistumisesta opiskelijayhteisöön. Kuulumisen tunne on yksilöllinen, ja prosessi voi lähteä käyntiin vain jos opiskelija samaistaa itsensä yhteisöön. Siksi on tärkeää miettiä inklusiivia, monenlaiset opiskelijat sallivia kurssikäytäntöjä.

Palvelut
  • Julkaistu:
  • Päivitetty:
Jaa
URL kopioitu

Lue lisää uutisia

Professor Jukka Luoma
Palkinnot ja tunnustukset Julkaistu:

Vuoden opettajaksi valittu Jukka Luoma

Tuotantotalouden laitoksen kilta Prodeko äänesti professori Jukka Luoman Vuoden opettajaksi 2023.
Aalto-yliopisto Juniorin opiskelijaohjaaja
Opinnot Julkaistu:

Innostavat opiskelijat ohjaavat oman alansa asiantuntijoina Aalto-yliopisto Juniorin työpajoja

Junior tarjoaa lapsille ja nuorille kurkistuksia Aalto-yliopiston tarjontaan. Lue lisää toiminnasta – ja siitä, miten voit lahjoittamalla tukea tulevaisuuden tekijöiden hyväksi tehtävää työtä.
Käsikirjoituskoulutusta / post-it-lappuja / Marja-Riitta Koivumäki
Mediatiedotteet, Yliopisto Julkaistu:

Aalto-yliopistoon elokuva- ja televisiodramaturgian erikoistumiskoulutus

Syksyllä 2023 alkava koulutus on suunniteltu ammatillista osaamista syventäväksi koulutukseksi alalla jo toimiville.
Alma Median projektitiimi, Aalto BIZ
Yhteistyö, Opinnot Julkaistu:

Vastuullisuus on tärkeä osa asumisen digitaalisia palveluita

Opiskelijat tekivät Alma Medialle yritysprojektin, jossa he kartoittivat asumisen digitaalisia palveluita kestävän kehityksen näkökulmasta.