Uutiset

Osallistava ja turvallinen vuorovaikutus on tärkeää kriisiaikoina

Erityisesti näinä aikoina on tärkeää että pidämme huolta osallistavasta ja turvallisesta vuorovaikutuksesta yhteisömme kaikille jäsenille - itsellemme ja kaikille muille.

Strategiaprojekti Oasis of Radical Wellbeing on julkaissut materiaalia opetuksen ja oppimisen tueksi. Sivut keskittyvät tukemaan tärkeitä ja ajankohtaisia opetusen hyvinvoinnin, yhteisöllisyyden ja kuulumisen tukemisen ja inklusiivisten opetuskäytänteiden teemoja.

Oasis of Radical Wellbeing on Aalto-yliopiston projekti, joka pyrkii parantamaan kokonaisvaltaista hyvinvointia koko Aallon yhteisölle. Oasis pyrkii tavoittamaan kaikki Aallon opiskelijat, henkilökunnan, opettajat ja tutkijat. Oasis jakaa hyvinvoinnin asiantuntijuutta ja tutkimus-perustaista tietoa hyvinvoinnista.
Oasis of Radical Wellbeing 2022.
Oasis of Radical Wellbeing, 2022.
Oasis

Hyvinvointisisältöä sinulle!

Aloitamme uuden lukukauden, uusia opintoja ja harrastuksia. Pohjoisen raikkaat aamut tukevat kokemusta siitä, että voimme kääntää elämässä uuden lehden. Samalla voit ehkä olla armollinen itsellesi ja jättää taaksesi aiemmat epäonnistumiset, antaa itsellesi uuden mahdollisuuden.

Oasis of Radical Wellbeing
Group of student working together

Osallistavan ja turvallisen vuorovaikutuksen periaatteista sopiminen kurssilla

Inklusiivisia opetuskäytännot ovat erottamaton osa korkealaatuisia opetuskäytäntöjä, joten inklusiiviset opetuskäytännöt vaikuttaa kaikkiin kurssin ja oppimiskokemuksen osiin.

Palvelut
students lecture

Yhteisöllisyyden ja osallisuuden tukeminen opetuksessa

Yhteisöllisyydessä ja osallisuudessa keskeistä on että yhteisön jäsenet kokevat tulevansa hyväksytyksi ja arvostetuksi omana itsenään. Opiskeluyhteisöön kuulumisella tarkoitetaan kokemusta opintojen merkityksellisyydestä ja samaistumisesta opiskelijayhteisöön. Kuulumisen tunne on yksilöllinen, ja prosessi voi lähteä käyntiin vain jos opiskelija samaistaa itsensä yhteisöön. Siksi on tärkeää miettiä inklusiivia, monenlaiset opiskelijat sallivia kurssikäytäntöjä.

Palvelut
  • Julkaistu:
  • Päivitetty:
Jaa
URL kopioitu

Lue lisää uutisia

Illustration image depicting what Otakaari 2 could look like, people walking and cycling near Otakaari and Maarintie, man with sunglasses looks to the viewer, its sunny and there's an event in the corner of the building
Kampus, Yliopisto Julkaistu:

Marsio - ilmiselvä valinta

Nimikilpailun voittaneen ehdotuksen antajat taustoittavat ehdotustaan.
Maarintalo
Kampus Julkaistu:

Sähkömiehentie 5 – Maarintalon uusi osoite astuu voimaan 30.1.2023

Sähkömiehentie 3 (Maarintalo) osoite muuttuu ja uusi osoite Sähkömiehentie 5 astuu voimaan 31.1.2023
Venla Kaislo, Iikka Huttu ja Leevi Hormaluoma. Kuva: Filmbutik
Opinnot Julkaistu:

Opiskelija Iikka Huttu: Diplomi-insinöörin opinnot ovat täydellinen yhdistelmä teoriaa ja käytäntöä

Elektroniikan ja sähkötekniikan pääaineessa opiskellut Iikka uskoo, että sähkötekniikalla ratkaistaan monet kestävään kehitykseen ja hyvinvointiin liittyvät ongelmat.
Aalto University_question mark in the snow
Kampus, Yliopisto Julkaistu:

Torkkumiskapseleita ja energiansäästöä - tervetuloa mukaan!

Hyvinvointia kestävällä kampuksella -tapahtuma kokoaa yhteen kampuksen keskeiset teemat kestävästä kehityksestä ja energiansäästöstä sekä kaikkien kampuksen käyttäjien hyvinvoinnista.