Uutiset

Menestyksekkäiden CEMS-opintojen ympärille perustetaan uusi maisteriohjelma

Kauppakorkeakoulussa alkaa vuoden kuluttua uusi Global Management -maisteriohjelma.
CEMS MIM -tutkinnon suorittaneet aaltolaiset vuonna 2015.

Uusi Global Management -maisteriohjelma tarjoaa opiskelijoille ainutlaatuisen mahdollisuuden. Ohjelman puitteissa voi hankkia samanaikaisesti kaksi korkealle arvostettua tutkintoa, Aalto-yliopiston kauppakorkeakoulun myöntämän KTM-tutkinnon ja kansainvälisen johtamisen CEMS MIM (Master’s in International Management) -tutkinnon. CEMS MIM -tutkinnon myöntää The Global Alliance in Management Education.

Ohjelmaan on mahdollista hakea ensimmäistä kertaa tulevana talvena. Hakuaika syksyllä 2017 alkaviin opintoihin alkaa joulukuussa 2016 ja päättyy tammikuussa 2017. Global Management -ohjelma koostuu CEMS MIM -opinnoista ja erikoistumislinjasta yhdellä fokusalueista, joita ovat

  • laskentatoimi,
  • yritysviestintä,
  • yrittäjyys ja innovaatiojohtaminen,
  • rahoitus,
  • johtaminen ja kansainvälinen liiketoiminta,
  • markkinointi tai
  • strategia.

Ensimmäisen opiskeluvuoden aikana opiskelijat suorittavat erikoistumislinjan kurssit ja tekevät opinnäytetyönsä (gradun). Toisena opiskeluvuotena suoritetaan CEMS MIM -opinnot, joihin kuuluu mm. lukukauden kestävä vaihtojakso toisessa CEMS-yliopistossa, CEMS-kursseja ja laaja bisnesprojekti, kansainvälinen harjoittelu ja seminaareja, joissa perehdytään syvällisesti työelämässä vaadittaviin taitoihin.

Global Management -maisteriohjelman opiskelussa korostuu intensiivinen yhteystyö CEMS MIM -verkoston kesken. CEMS on globaali 30 akateemisen oppilaitoksen, 70 kansainvälisen yrityksen ja 5 sosiaalisen jäsenen liittouma, joka kiinteässä yhteistyössä tuottaa CEMS Master’s in International Management (MIM) -ohjelman. CEMSin tavoite on kouluttaa vastuullisia tulevaisuuden johtajia ja asiantuntijoita kansainvälisen liiketoiminnan tehtäviin.

Erikoistumislinjan ja kansainvälisen CEMS MIM -opintojen yhdistelmänä Global Management- ohjelma tarjoaa opskelijoille mahdollisuuden opiskella kansainvälisten, eri puolilta CEMS- verkostoa tulevien opiskelijoiden keskuudessa – akateemisen tutkimushenkilökunnan johdolla, yhteistyössä CEMS-yritysjäsenten ja alumnien kanssa.

Aalto-yliopiston kauppakorkeakoulu on ollut Suomen jäsen CEMS-verkostossa vuodesta 1998 lähtien. Aiemmin CEMS MIM -ohjelma on ollut mahdollista yhdistää Aallon muihin maisteriohjelmiin ja suorittaa maisteriopintojen ohella. Tämä mahdollisuus tarjotaan viimeisen kerran lukuvuonna 2017–2018.

Lisätietoja:

CEMS Programme Managers:
Liisa Kotilainen
[email protected]
+358 40 3538166

Arja Sahlberg
[email protected]
+358 40 3538165

CEMS Academic Director:
Professor of Practice Rita Järventie-Thesleff
[email protected]
+358 50 3482051

  • Julkaistu:
  • Päivitetty:
Jaa
URL kopioitu

Lue lisää uutisia

Kuvassa näkyy Satu Rämö punaisessa mekossa. Taustalla näkyy kirjanjulkistamistilaisuuden rekvisiittaa.
Opinnot, Yliopisto Julkaistu:

Monenlaisia urapolkuja: Satu Rämö kirjoittaa huippusuosittuja dekkareita vastapainoksi digitaaliselle viestinnälle, jossa pitää olla lyhyt ja ytimekäs

Omannäköinen elämä kirjailijana ja viestintäalan yrittäjänä on Satu Rämölle mahdollista, koska kaupallinen osaaminen auttaa pitämään katteet kunnossa ja oman talouden hallinnassa.
Aalto Radical Creativity summer school. Original image: George Atanassov
Opinnot Julkaistu:

Oletko valmis kokeilemaan radikaalia luovuutta elokuussa?

Radical Creativity -kesäkoulussa sovelletaan erilaisia luovia työskentelytapoja, joita tarvitsemme kestävän tulevaisuuden rakentamisessa. "Tiivistetty inspiraatiopaketti on kuin karkkikauppa, jossa voit maistella eri makuja."
Sailing team at the sea, picture: Tapio Lehtinen Sailing
Opinnot Julkaistu:

Maailman ympäri seitsemässä kuukaudessa – opiskelija Anton Eklund valmistautuu vaativaan purjehduskilpailuun

Sähkötekniikkaa ja automaatiota opiskeleva Eklund on päässyt soveltamaan Aallossa hankittuja oppeja käytäntöön, kun tiimi on kunnostanut purjevenettään.
Katri Kaupin CAPSTONE-kurssin loppuesitykset
Yhteistyö, Opinnot Julkaistu:

Toimitusketjujen hallinnan CAPSTONE-kurssilla työstettiin tulevaisuuden haasteita

Opiskelijat saivat ratkoa tosielämän haasteita saaden tukea tehtävään opettajalta ja yritysedustajilta.