Uutiset

Kesätyötapahtuma järjestyi sujuvasti myös virtuaalisena

Alkuvuoden pahentunut pandemiatilanne siirsi Summer Job Day 2022 -kesätyömessut virtuaaliseen muotoon. Tapahtuma järjestettiin 19-20.1. JobTeaser -työpaikkaportaalin kautta.
Three women discussing over a laptop

Mielestäni tapahtuma oli lähimpänä live-kokemusta mihin online-versiossa voi päästä. Hyvää työtä!

Opiskelijapalaute Summer Job Day 2022 -messuilta

Tammikuun Summer Job Day 2022 siirrettiin kokonaan virtuaaliseksi tapahtumarajoitusten johdosta. Tällä kertaa opiskelijat kuulivat yli 30 työnantajan kesätyömahdollisuuksista kahdessa Summer Job Pitch -webinaarissa. Jokainen osallistunut työnantajaorganisaatio sai 3 minuutin ”pitch” vuoron, jonka aikana yritykset esittelivät ytimekkäästi kesätyötarjontaansa ja opinnäytetyötoimeksiantoja. Webinaarien jälkeen opiskelijat pääsivät keskustelemaan työnantajien edustajien kanssa Q&A -sessioissa. Tapahtuman yhteydessä järjestettiin myös perinteinen CV- ja LinkedIn -klinikka.

Oli hyvä, että yrityksille annettiin tarkat raamit sen suhteen, että mitä pitää järjestää ja monelta - tämä auttoi järjestämistä sujuvaksi

Näytteilleasettajan palaute Summer Job Day 2022 -messuilta

Summer Job Day sai erinomaista palautetta sekä työnantajilta että opiskelijoilta. Opiskelijat antoivat tapahtuman kokonaisarvosanaksi 4,3/5. Työnantajilta tapahtuman kokonaisarvosanaksi annettiin 4,1/5. Tapahtumaan ilmoittautui n. 600 opiskelijaa, ja molemmissa webinaareissa vieraili lopulta n. 300 opiskelijaa. Summer Job Day:n tapahtumasivuilla vierailtiin yli 7 000 kertaa! Erityisen hyvää palautetta annettiin jouhevasti kulkeneista pitch-webinaareista.

Ensi syksyn kontaktointi- ja rekrytointitapahtumaa Aalto Talent Expo 2022 lähdetään suunnittelemaan jälleen live-tapahtumana. Syksyjen messuista tiedotetaan Aalto Talent Expo:n verkkosivuilla: https://www.aalto.fi/fi/talent-expo.

Aalto Talent Expo main illustration. black and white. Designer Babi Brasileiro 10

Talent Expo

Rekrytointi- ja kontaktointitapahtuma tuo yhteen talouden, taiteiden ja suunnittelun sekä tekniikan alojen työnantajat ja opiskelijat.

Summer Job Day 20.1.2022 banner

Summer Job Day 2022

Verkkotapahtuma kokoaa yhteen kaupan, taiteen ja muotoilun sekä tekniikan alojen työnantajat ja avoinna olevista kesätyöpaikoista kiinnostuneet opiskelijat.

Tapahtumat

Lisätietoja

  • Julkaistu:
  • Päivitetty:

Lue lisää uutisia

Rofice dickson
Nimitykset Julkaistu:

Rofice Dickson on nimitetty määräaikaiseen apulaisprofessorin tehtävään Kemian tekniikan ja metallurgian laitokselle

TkT Rofice Dickson on nimitetty Aalto-yliopiston Kemian tekniikan ja metallurgian laitokselle tenure track -urapolulle viiden vuoden määräaikaiseen apulaisprofessorin tehtävään 1.9.2024 alkaen. Professuurin ala on Kemian tekniikan kestävä kiertotalous.
Kuva Maija Keskisestä
Yhteistyö, Opinnot Julkaistu:

Alumni Maija Keskinen: Pidän uusien asioiden oppimisesta ja kokeilemisesta

Alumnimme Maija Keskinen tiesi alusta saakka haluavansa opiskella taloustiedettä. ”Mielekäs työ on minulle merkinnyt sitä, että tunnen voivani palvella yhteiskuntaa ja tehdä oman osani, jotta julkisessa toiminnassa tehdyt päätökset perustuisivat mahdollisimman laadukkaaseen tietopohjaan”, Keskinen kertoo.
People at the campus
Yhteistyö, Tutkimus ja taide Julkaistu:

CESAER Task Force Openness of Science and Technology vierailee Aallossa

Aalto-yliopisto järjestää CESAER Task Force Openness of Science and Technologyn tapaamisen 16.–17.4.2024.
Kesäinen Otaniemen rantanäkymä, jossa Aalto-yliopiston logo ja tapahtuman nimi sekä VTT:n ja Avoimen tieteen logot.
Kampus, Yhteistyö, Tutkimus ja taide Julkaistu:

Avoimen tieteen ja tutkimuksen kesäpäivät 2024 järjestetään Aalto-yliopistossa

Aalto-yliopisto järjestää Avoimen tieteen ja tutkimuksen kesäpäivät 2024 yhdessä Avoimen tieteen ja tutkimuksen kansallisen koordinaation ja Teknologian tutkimuskeskus VTT:n kanssa.