Uutiset

Kesätyötapahtuma järjestyi sujuvasti myös virtuaalisena

Alkuvuoden pahentunut pandemiatilanne siirsi Summer Job Day 2022 -kesätyömessut virtuaaliseen muotoon. Tapahtuma järjestettiin 19-20.1. JobTeaser -työpaikkaportaalin kautta.
Three women discussing over a laptop

Mielestäni tapahtuma oli lähimpänä live-kokemusta mihin online-versiossa voi päästä. Hyvää työtä!

Opiskelijapalaute Summer Job Day 2022 -messuilta

Tammikuun Summer Job Day 2022 siirrettiin kokonaan virtuaaliseksi tapahtumarajoitusten johdosta. Tällä kertaa opiskelijat kuulivat yli 30 työnantajan kesätyömahdollisuuksista kahdessa Summer Job Pitch -webinaarissa. Jokainen osallistunut työnantajaorganisaatio sai 3 minuutin ”pitch” vuoron, jonka aikana yritykset esittelivät ytimekkäästi kesätyötarjontaansa ja opinnäytetyötoimeksiantoja. Webinaarien jälkeen opiskelijat pääsivät keskustelemaan työnantajien edustajien kanssa Q&A -sessioissa. Tapahtuman yhteydessä järjestettiin myös perinteinen CV- ja LinkedIn -klinikka.

Oli hyvä, että yrityksille annettiin tarkat raamit sen suhteen, että mitä pitää järjestää ja monelta - tämä auttoi järjestämistä sujuvaksi

Näytteilleasettajan palaute Summer Job Day 2022 -messuilta

Summer Job Day sai erinomaista palautetta sekä työnantajilta että opiskelijoilta. Opiskelijat antoivat tapahtuman kokonaisarvosanaksi 4,3/5. Työnantajilta tapahtuman kokonaisarvosanaksi annettiin 4,1/5. Tapahtumaan ilmoittautui n. 600 opiskelijaa, ja molemmissa webinaareissa vieraili lopulta n. 300 opiskelijaa. Summer Job Day:n tapahtumasivuilla vierailtiin yli 7 000 kertaa! Erityisen hyvää palautetta annettiin jouhevasti kulkeneista pitch-webinaareista.

Ensi syksyn kontaktointi- ja rekrytointitapahtumaa Aalto Talent Expo 2022 lähdetään suunnittelemaan jälleen live-tapahtumana. Syksyjen messuista tiedotetaan Aalto Talent Expo:n verkkosivuilla: https://www.aalto.fi/fi/talent-expo.

Teksti Talent Expo - Aalto University's largest recruitment event mustalla pohjalla

Talent Expo

Rekrytointi- ja kontaktointitapahtuma tuo yhteen talouden, taiteiden ja suunnittelun sekä tekniikan alojen työnantajat ja opiskelijat.

Summer Job Day 20.1.2022 banner

Summer Job Day 2022

Verkkotapahtuma kokoaa yhteen kaupan, taiteen ja muotoilun sekä tekniikan alojen työnantajat ja avoinna olevista kesätyöpaikoista kiinnostuneet opiskelijat.

Tapahtumat

Lisätietoja

  • Julkaistu:
  • Päivitetty:
Jaa
URL kopioitu

Lue lisää uutisia

vaalea-asuinen nainen istuu ikkunan edessä ja hymyilee
Nimitykset, Yliopisto Julkaistu:

Professori Maarit Salolainen: ”Tekstiilialan kestävyysongelmiin voidaan vastata monialaisen yhteistyön avulla”

Tekstiilisuunnittelun professori haluaa tiivistää yhteistyötä niin eri alojen tutkimuksen kuin yliopiston ja alan teollisuuden sekä jälleenmyyjien välillä, jotta muutos parempaan tapahtuu.
Vili Lehdonvirta, kuva:Mikko Raskinen, Aalto-yliopisto
Mediatiedotteet Julkaistu:

Lepääkö valtionhallinto kellarista löytyvien palvelimien vai Amazonin päällä? Vili Lehdonvirta tarkastelee kehitystä ajan ja pilvien yli

Tietotekniikan laitoksen professori Vili Lehdonvirta on saanut Euroopan tutkimusneuvoston Advanced Grant -rahoituksen. Sen suuruus on 2,5 miljoonaa euroa, ja hanke kestää viisi vuotta. Tutkimuksessaan Lehdonvirta kehittää menetelmiä, joiden avulla voidaan piirtää kartalle pilvi-imperiumien laajuus ja sijainti.
Insinööritieteiden korkeakoulun opetuksen varadekaani Jani Romanoff. Kuva: Joonas Lehtovaara / Aalto-yliopisto
Nimitykset Julkaistu:

Jani Romanoff jatkaa opetuksen varadekaanina Insinööritieteiden korkeakoulussa

Romanoff on ansioitunut opettaja ja opetuksen kehittäjä, joka nauttii työssään systeemisten ratkaisujen löytämisestä yhdessä muiden kanssa.
Tiny plant with text aside Unite! Seed Fund 2024
Palkinnot ja tunnustukset, Yhteistyö Julkaistu:

Unite! Seed Fund 2024: Aalto mukana 13 rahoitusta saaneessa hakemuksessa

Unite! Seed Fund -rahaston tavoitteena on kannustaa ja tukea opettajien, tutkijoiden ja opiskelijoiden yhteistyöhankkeita.