Uutiset

Kesätyötapahtuma järjestyi sujuvasti myös virtuaalisena

Alkuvuoden pahentunut pandemiatilanne siirsi Summer Job Day 2022 -kesätyömessut virtuaaliseen muotoon. Tapahtuma järjestettiin 19-20.1. JobTeaser -työpaikkaportaalin kautta.
Three women discussing over a laptop

Mielestäni tapahtuma oli lähimpänä live-kokemusta mihin online-versiossa voi päästä. Hyvää työtä!

Opiskelijapalaute Summer Job Day 2022 -messuilta

Tammikuun Summer Job Day 2022 siirrettiin kokonaan virtuaaliseksi tapahtumarajoitusten johdosta. Tällä kertaa opiskelijat kuulivat yli 30 työnantajan kesätyömahdollisuuksista kahdessa Summer Job Pitch -webinaarissa. Jokainen osallistunut työnantajaorganisaatio sai 3 minuutin ”pitch” vuoron, jonka aikana yritykset esittelivät ytimekkäästi kesätyötarjontaansa ja opinnäytetyötoimeksiantoja. Webinaarien jälkeen opiskelijat pääsivät keskustelemaan työnantajien edustajien kanssa Q&A -sessioissa. Tapahtuman yhteydessä järjestettiin myös perinteinen CV- ja LinkedIn -klinikka.

Oli hyvä, että yrityksille annettiin tarkat raamit sen suhteen, että mitä pitää järjestää ja monelta - tämä auttoi järjestämistä sujuvaksi

Näytteilleasettajan palaute Summer Job Day 2022 -messuilta

Summer Job Day sai erinomaista palautetta sekä työnantajilta että opiskelijoilta. Opiskelijat antoivat tapahtuman kokonaisarvosanaksi 4,3/5. Työnantajilta tapahtuman kokonaisarvosanaksi annettiin 4,1/5. Tapahtumaan ilmoittautui n. 600 opiskelijaa, ja molemmissa webinaareissa vieraili lopulta n. 300 opiskelijaa. Summer Job Day:n tapahtumasivuilla vierailtiin yli 7 000 kertaa! Erityisen hyvää palautetta annettiin jouhevasti kulkeneista pitch-webinaareista.

Ensi syksyn kontaktointi- ja rekrytointitapahtumaa Aalto Talent Expo 2022 lähdetään suunnittelemaan jälleen live-tapahtumana. Syksyjen messuista tiedotetaan Aalto Talent Expo:n verkkosivuilla: https://www.aalto.fi/fi/talent-expo.

Aalto Talent Expo main illustration. black and white. Designer Babi Brasileiro 10

Talent Expo

Rekrytointi- ja kontaktointitapahtuma tuo yhteen talouden, taiteiden ja suunnittelun sekä tekniikan alojen työnantajat ja opiskelijat.

Summer Job Day 20.1.2022 banner

Summer Job Day 2022

Verkkotapahtuma kokoaa yhteen kaupan, taiteen ja muotoilun sekä tekniikan alojen työnantajat ja avoinna olevista kesätyöpaikoista kiinnostuneet opiskelijat.

Tapahtumat

Lisätietoja

  • Julkaistu:
  • Päivitetty:
Jaa
URL kopioitu

Lue lisää uutisia

Kristo Ovaska, Kauppakorkeakoulun Vuoden Alumni 2022
Nimitykset Julkaistu:

Kristo Ovaska on Kauppakorkeakoulun Vuoden Alumni 2022

”Laaja-alaiselle osaamiselle on työmarkkinoilla suurta kysyntää”, sanoo Kristo Ovaska.
Merja Penttilä
Opinnot Julkaistu:

Merja Penttilälle tieteen akateemikon arvonimi

Penttilä on tutkimuksessaan erikoistunut solutehtaisiin eli eläviiin mikrobeihin, joiden toimintaa muokataan siten, että ne tuottavat biopohjaisia tuotteita esimerkiksi energia-, terveys- ja materiaalisovelluksiin.

Aalto-yliopiston osa-aikainen professori Merja Penttilän ala on bioteknologia ja synteettinen biologia. Hän on erittäin ansioitunut tieteenharjoittaja, joka on tehnyt uraauurtavaa työtä tutkimusalueellaan. Hänen työllään on myös monimuotoista laajempaa merkitystä yhteiskunnan eri osa-alueilla ja maailmanlaajuisten haasteiden ratkaisemisessa.
People in a meeting discussing excitedly.
Yhteistyö, Opinnot Julkaistu:

Aalto-yliopisto käynnistänyt elämänlaajuiseen oppimiseen keskittyvän yritysyhteistyön Muratan kanssa

Yhteistyön tuloksena syntyi sivusto, johon on koottu Murata Electronicsin työntekijöille valikoituja kursseja.
Aalto Digital Creatives main title and background
Kampus, Yhteistyö Julkaistu:

Haku Aalto-yliopiston luovien alojen esihautomo-ohjelmaan on käynnissä

Aalto Digital Creatives -esihautomo hakee joukkoonsa luovien alojen toimijoita. Haku ohjelmaan on auki 14.2.2023 asti.