Uutiset

Aalto-yliopiston kandidaattiohjelmiin voi hakea 2022 sekä SAT- että ACT-testillä

Aalto-yliopisto on päättänyt 2022 hakukierroksesta alkaen hyväksyä ACT-testin vaihtoehtoisena valintatapana kaikkiin niihin englanninkielisiin hakukohteisiin, joissa on aiemmin vaadittu SAT-testin suorittamista.
Aallon opiskelijat nauttivat kahvia yliopiston lounasravintolassa.

Hakija voi suorittaa kumman tahansa testeistä - SAT- tai ACT-testin - ja missä tahansa testiä järjestävässä testikeskuksessa. Testin lisäksi hakijalla tulee olla tai olla valmistumassa keväällä 2022 tutkinto, joka antaa hakukelpoisuuden yliopisto-opintoihin.  SAT- ja ACT -testeillä on mahdollista hakea myös suomenkieliseen kauppatieteiden kandidaattiohjelmaan.
 
Jos hakija tekee molemmat testit tai uusii testisuorituksen, paras voimassa oleva tulos otetaan huomioon. ACT-testin pisteet konvertoidaan SAT-pisteiksi. Englanninkielisten kandidaattiohjelmien valintaperusteet julkaistaan sivuillamme kokonaisuudessaan 1.10.2021 mennessä.  
 
ACT- ja SAT-testillä voi hakea seuraaviin hakukohteisiin: 

  • Chemical Engineering 
  • Computational Engineering 
  • Data Science 
  • Digital Systems and Design 
  • Economics 
  • International Business 
  • Quantum Technology 
  • Kauppatieteet (suomenkielinen hakukohde)

 
*SAT/ACT-testillä ei voi hakea taiteiden alan Design-hakukohteeseen.

Testitulos tulee toimittaa Aalto-yliopistoon viimeistään 1.5.2022 mennessä hakiessa englanninkielisiin kandidaattiohjelmiin ja viimeistään 14.6.2022 mennessä hakiessa suomenkieliseen kauppatieteiden kandidaattiohjelmaan. 

SAT Subject -testiä matematiikassa, jota testinjärjestäjä College Board ei enää järjestä, ei tulla vaatimaan enää tekniikan englanninkielisiin hakukohteisiin vuoden 2022 haussa. 
 
Lisätietoa testeistä: 
 
ACT 
https://global.act.org/content/global/en.html

SAT 
https://www.collegeboard.org/

Lisätietoa hakemisesta:
[email protected]

  • Julkaistu:
  • Päivitetty:
Jaa
URL kopioitu

Lue lisää uutisia

VCD students collaborating with Yle
Opinnot Julkaistu:

YLE ja Aalto-yliopisto konseptoivat yhteistyössä tulevaisuuden suoratoistopalvelua lapsille ja nuorille

Aalto-yliopisto ja YLE ovat yhteistyössä kehittäneet ja suunnitelleet ideoita uudesta lapsille ja nuorille suunnatusta brändätystä suoratoistopalvelusta.
Kuvassa näkyy Satu Rämö punaisessa mekossa. Taustalla näkyy kirjanjulkistamistilaisuuden rekvisiittaa.
Opinnot, Yliopisto Julkaistu:

Monenlaisia urapolkuja: Satu Rämö kirjoittaa huippusuosittuja dekkareita vastapainoksi digitaaliselle viestinnälle, jossa pitää olla lyhyt ja ytimekäs

Omannäköinen elämä kirjailijana ja viestintäalan yrittäjänä on Satu Rämölle mahdollista, koska kaupallinen osaaminen auttaa pitämään katteet kunnossa ja oman talouden hallinnassa.
Aalto Radical Creativity summer school. Original image: George Atanassov
Opinnot Julkaistu:

Oletko valmis kokeilemaan radikaalia luovuutta elokuussa?

Radical Creativity -kesäkoulussa sovelletaan erilaisia luovia työskentelytapoja, joita tarvitsemme kestävän tulevaisuuden rakentamisessa. "Tiivistetty inspiraatiopaketti on kuin karkkikauppa, jossa voit maistella eri makuja."
Sailing team at the sea, picture: Tapio Lehtinen Sailing
Opinnot Julkaistu:

Maailman ympäri seitsemässä kuukaudessa – opiskelija Anton Eklund valmistautuu vaativaan purjehduskilpailuun

Sähkötekniikkaa ja automaatiota opiskeleva Eklund on päässyt soveltamaan Aallossa hankittuja oppeja käytäntöön, kun tiimi on kunnostanut purjevenettään.