Uutiset

Aalto-yliopiston kandidaattiohjelmiin voi hakea 2022 sekä SAT- että ACT-testillä

Aalto-yliopisto on päättänyt 2022 hakukierroksesta alkaen hyväksyä ACT-testin vaihtoehtoisena valintatapana kaikkiin niihin englanninkielisiin hakukohteisiin, joissa on aiemmin vaadittu SAT-testin suorittamista.
Aalto University students enjoying coffee on campus

Hakija voi suorittaa kumman tahansa testeistä - SAT- tai ACT-testin - ja missä tahansa testiä järjestävässä testikeskuksessa. Testin lisäksi hakijalla tulee olla tai olla valmistumassa keväällä 2022 tutkinto, joka antaa hakukelpoisuuden yliopisto-opintoihin.  SAT- ja ACT -testeillä on mahdollista hakea myös suomenkieliseen kauppatieteiden kandidaattiohjelmaan.
 
Jos hakija tekee molemmat testit tai uusii testisuorituksen, paras voimassa oleva tulos otetaan huomioon. ACT-testin pisteet konvertoidaan SAT-pisteiksi. Englanninkielisten kandidaattiohjelmien valintaperusteet julkaistaan sivuillamme kokonaisuudessaan 1.10.2021 mennessä.  
 
ACT- ja SAT-testillä voi hakea seuraaviin hakukohteisiin: 

  • Chemical Engineering 
  • Computational Engineering 
  • Data Science 
  • Digital Systems and Design 
  • Economics 
  • International Business 
  • Quantum Technology 
  • Kauppatieteet (suomenkielinen hakukohde)

 
*SAT/ACT-testillä ei voi hakea taiteiden alan Design-hakukohteeseen.

Testitulos tulee toimittaa Aalto-yliopistoon viimeistään 1.5.2022 mennessä hakiessa englanninkielisiin kandidaattiohjelmiin ja viimeistään 14.6.2022 mennessä hakiessa suomenkieliseen kauppatieteiden kandidaattiohjelmaan. 

SAT Subject -testiä matematiikassa, jota testinjärjestäjä College Board ei enää järjestä, ei tulla vaatimaan enää tekniikan englanninkielisiin hakukohteisiin vuoden 2022 haussa. 
 
Lisätietoa testeistä: 
 
ACT 
https://global.act.org/content/global/en.html

SAT 
https://www.collegeboard.org/

Lisätietoa hakemisesta:
[email protected]

  • Julkaistu:
  • Päivitetty:
Jaa
URL kopioitu

Lue lisää uutisia

kampus kesällä
Kampus, Opinnot, Yliopisto Julkaistu:

Opiskelijoiden osallistavan budjetoinnin äänestys ratkesi – voittajaksi valittiin puutarhapenkit

Keväällä 2021 Aalto-yliopiston opiskelijoilta kysyttiin, miten he haluaisivat käyttää 12 000 euroa yliopiston budjetista kampuksen kehittämiseen opiskelijoiden hyvinvoinnin näkökulmasta.
Henri Salomaa
Yhteistyö, Opinnot Julkaistu:

Kauppakorkeakoulun alumnitarina: Henri Salomaa

”Työelämässä on tärkeää halu oppia, sillä osaaminen ja ammattitaito kehittyvät suurilta osin vasta käytännössä”, kertoo alumnimme Henri Salomaa, joka työskentelee Deloittella tilintarkastuksen Traineena ja samanaikaisesti opiskelee viimeistä vuotta laskentatoimen maisteriohjelmassa.
Opinnot Julkaistu:

Uusi kurssi opiskeluhyvinvoinnista: Kohti parempaa opiskelua (3 op) keväällä 2022

Uusi kurssi opiskeluhyvinvoinnista: Kohti parempaa opiskelua (3 op) keväällä 2022 // New course on student wellbeing in Finnish: Kohti parempaa opiskelua (3cr) spring 2022.
Otakaari 1 Kuva: Aino Huovio / Aalto-yliopisto
Kampus, Opinnot Julkaistu:

Otakaari 1:n käytäväovet lukitaan, käytä kulkutunnistetta

Opiskelija, tarkistathan, että sinulla on joko rekisteröity HSL-kortti tai hae opiskelijan kulkutunniste Väreen aulapalvelupisteestä ja rekisteröi se. Uudet kulkualueet tulevat voimaan kampuksella 16.11.