Uutiset

Aalto-sähköpostiosoite käyttöön Aalto-Primossa

Aalto-yliopiston opiskelijat ja henkilökunta voivat jatkossa käyttää Aalto-Primossa vain Aalto-sähköpostiosoitettaan. Jos olet aiemmin ilmoittanut kirjastojärjestelmään jonkin muun sähköpostiosoitteen, on se korvautunut Aalto-sähköpostiosoitteellasi.
Learning Centre graphics

Aalto-yliopiston opiskelijat ja henkilökunta voivat jatkossa käyttää Aalto-Primossa vain Aalto-sähköpostiosoitettaan. Jos olet aiemmin ilmoittanut kirjastojärjestelmään jonkin muun sähköpostiosoitteen, on se korvautunut Aalto-sähköpostiosoitteellasi. Muutos johtuu uuden taustajärjestelmän käyttöönotosta. Yliopiston linjauksen mukaan yliopiston sisäisessä viestinnässä käytetään Aalto-sähköpostiosoitetta.

Opiskelijat voivat halutessaan ohjata Aalto-sähköpostiinsa tulevat viestit johonkin muuhun sähköpostiosoitteeseen, ks. lisätietoja Aalto-IT:n ohjeesta: https://www.aalto.fi/fi/palvelut/sahkopostien-ohjaaminen-aalto-yliopiston-ulkopuolelle-vain-opiskelijat.

Yhteystiedot: Oppimiskeskus

Koko Oppimiskeskusta koskevat yhteystiedot. Päätoimipisteemme on Harald Herlin -oppimiskeskus (Otaniementie 9, Espoo).

Read more
Aerial photo of the campus
  • Julkaistu:
  • Päivitetty:

Lue lisää uutisia

Maria Virkkala
Opinnot Julkaistu:

Avoimen yliopiston opiskelijatarina: sivuaineena logistiikka

Haastattelu avoimen yliopiston opinnoista
Aalto Wellbeing sosiaalisen median QR-koodi 2024
Kampus Julkaistu:

Seuraa @aaltowellbeing-tiliä Instagramissa

Pysy kärryillä uusimmasta, tutkimukseen pohjautuvasta hyvinvointitiedosta sekä Aalto-yliopiston tapahtumista ja palveluista hyvinvointiin ja inkluusioon liittyen seuraamalla @aaltowellbeing-tiliä ja Aalto Socialin Wellbeing-sivua.
Freestyle meloja Miika Sorjonen, Aalto CHEM
Opinnot Julkaistu:

Yrityselämän, urheilun ja urheilijoiden yhteinen tekeminen korostuu tulevaisuudessa

Aallon ja Haaga-Helian kilpaurheilevat opiskelijat tapasivat tällä kertaa yhteisessä brändiaiheisessa Urhea-tilaisuudessa.
Neljä iloista henkilöä juo kahvia ulkona ja heiluttaa kameralle.j
Kampus, Yliopisto Julkaistu:

Kahvia kiltahuoneella ja chattia Telegramissa – Pienet teot voivat auttaa psykologisesti turvallisen ilmapiirin luomisessa

Psykologisen turvallisuuden luominen ei ole pelkästään hyödyllistä – se on elintärkeää.