Tapahtumat

Näyttely: Materials Matter

Materials Platform ylpeänä esittää Materials Matter -näyttelyn, joka on avoin sekä Aalto-yhteisölle että laajemmalle yleisölle. Näyttely esittelee kymmenen Aalto-yliopiston tutkimusprojektia, jotka ovat kehitetty yhteistyössä paikallisten, eurooppalaisten ja kansainvälisten kumppanien kanssa. Se on alun perin rakennettu Slush 2018 -tapahtumaa varten.

Tule mukaan tutustumaan Aalto-yliopistossa syntyneisiin tulevaisuuden materiaali-innovaatioihin!
Materials Matter exhibition by Materials Platform at Slush 2018_photo Ariane Relander

Näyttely on avoinna yleisölle 23.1.2019 – 3.3.2019. Huomioi vierailua suunnitellessasi Dipolin aukioloajat.

Materials Matter -näyttelystä

Olipa tulevaisuutemme kuinka virtuaalinen tahansa, nyt elämme materiaalien maailmassa. Kestävät, biopohjaiset, uusiokäytettävät, fiksusti suunnitellut materiaaliratkaisut ovat olennainen osa paremman huomispäivän rakentamista. Millaista on tämän päivän materiaalitutkimus? Entä minkälaisia tuloksia voimme siltä lähivuosina odottaa?

Materials Matter -näyttely esittelee kymmenen tieteellisesti uraauurtavaa materiaalitutkimusprojektia Aalto-yliopistosta. Monialainen työryhmä on valinnut nämä projektit näyttelyyn painottaen niiden tieteellistä uutuusarvoa sekä potentiaalista kiinnostavuutta Slush 2018 -tapahtuman yleisön, sijoittajien ja startup-yrittäjien keskuudessa. Todellisessa Aalto-hengessä näyttely on yhdistelmä liiketoiminnan, taiteen ja arkkitehtuurin sekä teknologian osaamista: yhteiskunnallisesti ja taloudellisesti merkityksellistä, taiteellisesti kunnianhimoista sekä terävintä tieteellistä kärkeä.

  • Julkaistu:
  • Päivitetty: