Tapahtumat

Aalto Thesis Day 2024

Aalto Thesis Day 2024 -tapahtuma on suunnattu yrityksille ja työnantajaorganisaatioille, jotka etsivät opinnäytetyöntekijöitä esimerkiksi kehitysprojekteihin ja tutkimushankkeisiin. Tapahtumaan osallistuu Aalto-yliopiston kansainvälisiä maisteriopiskelijoita laajasti eri aloilta ja koulutusohjelmista. Opiskelijat etsivät diplomityö-, pro gradu- ja taiteen maisterin opinnäytetyöpaikkoja ensisijaisesti keväälle 2025. Tapahtuma on siis työantajille oiva mahdollisuus kertoa tutkimusaiheistaan ja valmiista opinnäytetyöpaikoistaan, sekä löytää niihin sopivia opiskelijoita. Tapahtumaan osallistuminen on maksutonta.
Opiskelijoita tutustumassa yrityksiin verkostoitumistilaisuudessa.

Mitä: Verkostoitumistapahtuma työnantajaorganisaatioille ja Aallon kansainvälisille maisteriopiskelijoille

Missä: Aalto-yliopisto, Tietotekniikan talo, Konemiehentie 2

Milloin: Keskiviikkona 2.10.2024 klo 12.00-16.00

Miksi: Tapaa kansainvälisiä maisteriopiskelijoita, jotka etsivät opinnäytetyöpaikkaa ja löydä tekijä yrityksenne tutkimushankkeeseen tai kehitysprojektiin

Kenelle: Esim. tutkimuspäälliköt, liiketoiminnan kehityksestä vastaavat henkilöt, tiiminvetäjät, rekrytoijat

Miten: Ilmoittautuminen Aalto Thesis Day 2024 -tapahtumaan on parhaillaan auki ja päättyy 13.9.2024. Löydät rekisteröitymislinkin Yritysten ilmoittautuminen-otsikon alta. Tapahtuma on osallistujille maksuton.

Aalto Thesis Day 2024, 2.10.2024

Opinnäytetyö on monelle kansainväliselle opiskelijalle portti suomalaiseen työelämään. Opiskelijat, jotka tekevät opinnäytetyön yhteistyössä yrityksen tai tutkimusorganisaation kanssa jäävät todennäköisemmin Suomeen töihin myös valmistumisen jälkeen, mikä on sekä yritysten että koko yhteiskunnan etu. 

Tänä vuonna Aalto Thesis Day 2024 yhdistää kaksi aiempaa tapahtumaa, Aalto Thesis Fairin ja Aalto-EIT Matchmaking Eventin, tuodakseen yhteen organisaatioita laajasti Aalto-yliopiston eri aloilta. Organisaatiot voivat osallistua myös verkostoitumistilaisuutta edeltävään Euroopan innovaatio- ja teknologiainstituutin (EIT) Master's Program Trackiin kuullakseen opiskelijoiden esittäytymisiä.

Aalto Thesis Day 2024 tuo yhteen kansainväliset maisteriopiskelijat sekä yritykset ja organisaatiot, jotka tarjoavat englanninkielisiä opinnäytetyömahdollisuuksia. Osallistuvalla työnantajalla voi olla joko valmis opinnäytepaikka tai vasta alustava aihe opinnäytetyölle. Tapahtuma sopii erityisen hyvin tutkimus- ja kehitystoiminnan parissa työskenteleville henkilöille sekä tiiminvetäjille ja HR-vastaaville, jotka tuntevat yrityksen opinnäytetyötarpeet.

Yhteistyössä

People networking at a career event inside a lobby area.

Ensimmäinen Aalto Thesis Fair toi yhteen 13 yritystä ja yli 200 kansainvälistä opiskelijaa

Ensimmäistä kertaa järjestetyn tapahtuman tarkoitus oli löytää diplomi- ja opinnäytetyöpaikkoja kansainvälisille opiskelijoille ja avata ovia suomalaisille työmarkkinoille.

Uutiset
The Aalto-EIT Matchmaking kicks-off after introductory presentations.

Aalto-EIT Masters Matchmaking Event 2023

“Aalto-EIT Masters Matchmaking” event was organized to support international top talents find industrial thesis positions in Finland.

News

Opiskelijoiden ilmoittautuminen

Opiskelijoiden tapahtumasivu ja ilmoittautuminen Aalto Thesis Day 2024 -tapahtumaan aukeaa myöhemmin Aalto JobTeaser -pavelussa. Tämän sivuston ilmoittautumislinkki on tarkoitettu yrityksille ja työantajaorganisaatioille.

Opiskelija työskentelemässä tietokoneen ääressä

Teetä opinnäytetyö

Maisterivaiheen opinnäytetyö on yritykselle tehokas tapa hyödyntää akateemista tutkimusta oman liiketoiminnan kehittämiseen.

Yritysyhteistyö

Lisätietoja tapahtumasta:

Sara Liski, Talent Boost -asiantuntija, Aalto Career Design Lab, sara.liski(at)aalto.fi

Ingrid Schembri, Project Manager, Aalto EIT Services, ingrid.schembri(at)aalto.fi

Aalto-yliopiston rekrytointimessut

Jos yrityksellänne ei ole tarvetta opinnäytetyöntekijöille, mutta haluatte tavoittaa Aalto-yliopiston opiskelijoita muissa rekrytointitarkoituksissa, suosittelemme osallistumaan marraskuussa järjestettävään Aalto Talent Expoon tai tammikuussa järjestettävään Summer Job Day -tapahtumaan.

Teksti Talent Expo - Aalto University's largest recruitment event mustalla pohjalla

Talent Expo

Rekrytointi- ja kontaktointitapahtuma tuo yhteen talouden, taiteiden ja suunnittelun sekä tekniikan alojen työnantajat ja opiskelijat.

Red background with text Summer Job Day

Summer Job Day -tapahtuma

Tapahtuma kokoaa yhteen kaupan, taiteen ja muotoilun sekä tekniikan työnantajat ja avoinna olevista kesätyöpaikoista kiinnostuneet opiskelijat

Yhteistyö
  • Julkaistu:
  • Päivitetty: