Toimipisteet

Tietotekniikan talo

Tietotekniikan talo, tuttavallisemmin T-talo, on pääosin tietotekniikan opetuksen ja tutkimuksen käytössä.
Tietotekniikan talo, Computer Science Building
Kuva: Matti Ahlgren / Aalto-yliopisto

Konemiehentie 2 aulapalvelut, p. 0504723100
[email protected] 

Tietoa rakennuksesta

T-talon opetus- ja tutkimustilat sijoittuvat kolmeen kerrokseen valoisan aulan ympärille. Rakennus on pääosin tietotekniikan opetuksen ja tutkimuksen käytössä, ja siellä sijaitsee muun muassa Athenen kiltahuone.

Vuoden teräsrakenne -palkinnolla huomioitu T-talo käyttää kaukolämpöä ja aurinkosähköä, ja sen katolla on 116,5 kWp aurinkovoimala, jonka laskennallinen vuosituotto on 96 000 kWh. Talon suunnitteli Arkkitehtitoimisto Brunow & Maunula ja se valmistui vuonna 1998. 

Rakennuksessa sijaitsevat:

Kampuskartat, osoitteet ja aukioloajat Otaniemen kampuksella

Vuokraa tila tapahtumallesi Aalto-yliopiston kampukselta

Aalto-yliopisto tarjoaa monipuoliset ja korkeatasoiset puitteet erilaisiin tilaisuuksiin. Varattavia tiloja Espoon Otaniemessä on yli 100.

Löydä tapahtumatila
Dipoli events
School of business students sitting in front of the campus and laughing

Kampus

Aalto-yliopiston kampus Otaniemessä on yliopiston innovatiivisen yhteisön koti. Tutustu kampukseen virtuaalikierroksella osoitteessa virtualtour.aalto.fi.

Students with bicycles in Otaniemi

Aalto-yliopistokiinteistöt - ACRE

Aalto-yliopistokiinteistöt (ACRE) ylläpitää, kehittää ja vuokraa Aalto-yliopiston tiloja Otaniemessä ja Töölössä. Luomme uusia konsepteja ja yhteiskäyttöisiä tiloja myös yliopiston ulkopuolisille tahoille muodostaen Otaniemestä ainutlaatuisen yhteistyökeskittymän ja maailman innostavimman kampuksen.

Kampus
  • Julkaistu:
  • Päivitetty: