Sähkötekniikan korkeakoulu

Sähkötekniikan korkeakoulu

Tee yhteistyötä Sähkötekniikan korkeakoulun kanssa

Tarjoamme monipuolisia yhteistyömahdollisuuksia alumneille, yrityksille, organisaatioille ja julkisen sektorin toimijoille. Teemme yhteistyötä muun muassa tutkimus- ja opiskelijaprojekteissa sekä rekrytoinnissa.
Aalto University / AlumniStudent Weekend at the School of Electrical Engineering / photo: Linda Koskinen

Research collaboration

The Aalto University Corporate Relations team is your point of contact when wanting to find the right partner for your research project. We will find the best teams and researchers to fit your challenges across the six Aalto Schools.

Nosore

Painehaavoista aiheutuu vuosittain 500 miljoonan euron kustannukset – tutkijatiimi kehittää peitettä, joka hälyttää jo orastavasta haavasta

Tutkijat esittelevät tänään HUSille prototyypin pyörätuolin istuintyynylle tarkoitetusta älypeitteestä, joka kerää sensoreilla tietoa painehaavariskistä. Nopealla hoidon aloittamisella ehkäistään tuskallisempien ja vaikeammin hoidettavien haavojen syntyminen.

Uutiset
Aalto-yliopisto Töölö -rakennuksen lukusalin kaikuisuutta vähennettiin kesällä puun selluloosasta tehtävän ruiskutettavan kuitumassa avulla. Kuva: Aalto-yliopisto / Anna Berg

Arvorakennuksen sisäseinät ruiskutettiin uudenlaisella puumassalla – akustiikka parani merkittävästi

Aalto-yliopiston tutkijat ja Lumir Oy ovat kehittäneet selluloosapohjaisen vaihtoehdon perinteisille akustiikkalevyille. Kuitumassa on hiilinegatiivinen ja erittäin kestävä. Ruiskutettavaa massaa testattiin hyvin tuloksin Museoviraston suojelemassa Aalto-yliopisto Töölö -rakennuksessa.

Uutiset

Lisätietoa Aalto-yhteistyöstä

Ota yhteyttä

Lahjoitus

Lahjoitus yliopistolle rakentaa kestävää tulevaisuutta

Aalto-yliopiston kansallisena erityistehtävänä on vahvistaa Suomen innovaatiokykyä ensiluokkaisen tutkimuksen, taiteellisen toiminnan ja koulutuksen keinoin. Strategisena tavoitteenamme on rakentaa kestävä tulevaisuus koko ihmiskunnalle.  Tutkimme ja kehitämme innovatiivisia ja luovia ratkaisuja vastauksiksi kestävyyskriisiin, teknologiseen murrokseen sekä talouden ja työelämän muutoksiin. Tässä työssä lahjoituksilla on merkittävä rooli tässä työssä.

Lahjoittamalla Aalto-yliopistolle tuet:

  • maailmanluokan tutkimusta ja innovaatioita
  • tulevaisuuden osaajien koulutusta
  • yhteiskunnan uudistamista luovuuden, yrittäjyyden ja tutkimukseen perustuvan tiedon keinoin.

Aalto-yliopiston lahjoittajasuhteiden tiimi auttaa sinua mielellään kaikissa lahjoittamiseen liittyvissä asioissa. Tavoitat meidät lähettämällä sähköpostiviestin osoitteeseen [email protected]. Mahdollisissa yli 10 000 euron lahjoituksissa ota yhteyttä lahjoittajasuhteiden asiantuntija Simo Kohoseen ([email protected]).

Kaikki lahjoittajat tulevat halutessaan huomioiduksi yliopiston verkkosivuilla ja kampuksen lahjoittajaseinällä. Yliopisto julkaisee vuosittain kaikille lahjoittajille ja yleisölle tarkoitetun Katsauksen lahjoittajille ja antaa siinä tietoa lahjoitusten hallinnoinnista, käytöstä ja vaikutuksista.

 Tutkimustyössä hyödynnetään Aalto-yliopiston radiokaiutonta huonetta Otaniemessä. Kuva: Aalto-yliopisto / Unto Rautio

Uusi tohtorikoulutusohjelma keskittyy radioaaltojen energiatehokkuuteen

Nokian lahjoitus Aalto-yliopistolle kohdistuu tulevaisuuden matkaviestinjärjestelmiin ja erityisesti laitekehityksen tutkimukseen.

Uutiset
aalto_university_robotics_lab_markus_sommers_02_Original.jpg

Energiaa säästyy älykkään talotekniikan avulla

Lahjoitus älykkään talotekniikan ja älyrakennusten opetukseen ja tutkimukseen on vauhdittanut alan kehitystä ja innostanut uusia opiskelijoita.

Uutiset
ABB_Aalto_laitelahjoitus_Kuva_Aalto-yliopisto.jpg

Aallon ja ABB Marine & Portsin yhteistyö tiivistyy

ABB Marine & Ports ja heidän laitetoimittajakumppaninsa Typhoon HIL lahjoittavat kuusi simulaattoria tutkijoiden ja opiskelijoiden käyttöön.

Uutiset
lahjoita tulevaisuus kuva

Sähkötekniikan korkeakoulu

Lahjoittamalla Sähkötekniikan korkeakoululle autat rakentamaan älykkäämpää, vastuullisempaa ja kestävämpää tulevaisuutta. Lue lisää

Lahjoitustapa
Valitse lahjoitussumma
Lahjoitussumma
Valitse lahjoitussumma
Lahjoitussumma

Employer Services - reach Aalto game changers

We offer many opportunities for you to collaborate and connect with Aalto students and build your employer brand on campus. Reach Aalto game changers via the JobTeaser portal, Aalto Talent Expo or the International Talent Programme, or join us to experiment with new ways of supporting our students and alumni in lifewide learning and career design. Find out more below!

Experimenting

Yhteistyömuodot

Career Design Labin palvelut ja yhteistyömuodot työnantajille, henkilökunnalle ja opiskelijajärjestöille

Career Design Lab

Sähkötekniikan korkeakoulun vuoden alumni -tunnustukset

Aalto-yliopiston sähkötekniikan korkeakoulussa vuoden alumniksi valitaan vuodesta 2023 alkaen kahden vuoden välein Sähkötekniikan korkeakoulun tai sen edeltäjän alumni, joka on tehnyt merkittävän uran, vaikuttanut yhteiskuntaan ja edistänyt koulun, yhteiskunnan ja alumnien välistä vuorovaikutusta, tai tehnyt uraauurtavaa työtä omalla alallaan.

Lue lisää
People in Maarintie 8 building hallway.
Sähkötekniikan korkeakoulun vuoden alumni Pekka Tiitinen

Sähkötekniikan korkeakoulun vuoden alumni 2022 Pekka Tiitinen: Sähköala mahdollistaa monipuoliset uramahdollisuudet

ABB Oy:n toimitusjohtaja kannustaa jo opintojen aikana tutustumaan yrityselämään monipuolisesti, sillä erinäköiset työtehtävät opettavat paljon.

Uutiset
Tiina Lindh-Knuutila

Kieliteknologia yhdistää alumni Tiina Lindh-Knuutilan mielenkiinnon kohteet

Lingsoftin ratkaisuarkkitehti Tiina Lindh-Knuutilan mukaan kieliteknologian ja koneoppimisen parissa on tarjolla valtavasti mahdollisuuksia erilaisille ihmisille.

Uutiset

Ajankohtaista

A group of students and mentors visiting Murata office.
Yhteistyö Julkaistu:

Murata mentoroi kansainvälisiä opiskelijoita International Talent -ohjelmassa

Aalto-yliopiston International Talent -ohjelma tuo yhteen kansainvälisiä opiskelijoita ja yrityksiä. Murata on ollut mukana vuodesta 2021 ja mentoroinut jo yli 60 opiskelijaa.
Räätälöity opiskelijaprojekti PwC:lle
Yhteistyö, Opinnot Julkaistu:

Opiskelijatiimi auttoi PwC:tä vastaamaan vero- ja lakipalvelumarkkinan kiristyvään kilpailuun

PwC Suomi hyödyntää projektin tuloksia omassa strategiatyössään.
K-ryhmälle tehty projekti, Kauppakorkeakoulu
Opinnot Julkaistu:

Opiskelijat analysoivat K-ryhmän hyvinvointipalveluiden kysyntää kolmella kansainvälisellä markkinalla

Räätälöity opiskelijoiden yritysprojekti tutki K-ryhmän hyvinvointiin liittyvien digitaalisten palveluiden kysyntää analysoimalla markkinatrendejä ja kuluttajakäyttäytymistä.
Nanocellulose printing papers
Yhteistyö Julkaistu:

Aalto-yliopisto ja japanilainen Murata laajentavat materiaalitieteen rajoja

Tutkimusyhteistyössä syvennyttiin nanoteknologian uusiin alueisiin.
  • Julkaistu:
  • Päivitetty: