Palvelut

UniSport liikuntapalvelut

Image

UniSport toimii yliopistolaisten liikunnallisena kohtauspaikkana. UniSportilla voit kokeilla ja harrastaa niin perinteisiä kuin uudempiakin lajeja: kokemuksia voit löytää niin kuntosalilta ja ryhmäliikunnasta kuin palloilulajeista, kamppailulajeista ja tanssistakin.  Tärkeintä ovat kokemukset, ei niinkään suorittaminen.

Aalto-yliopiston opiskelijat ja henkilöstö ovat oikeutettuja käyttämään UniSportin palveluita kaikissa Unisportin toimipisteissä. Kausikortti oikeuttaa merkittäviin alennuksiin UniSportin yksilöpalveluista ja kursseista. Lisäksi Aalto-yliopiston opiskelijat ja henkilöstö voivat varata liikuntatiloja käyttöönsä alennettuun hintaan. Kaikkiaan UniSport tarjoaa mahdollisuuden 68 eri lajiin!

Miten saat UniSportin palvelut käyttöösi

Aalto-yliopiston opiskelijat ja henkilökunta saavat edut käyttöönsä esittämällä UniSportissa ensimmäisellä käyntikerralla voimassa olevan opiskelijakortin tai -todistuksen tai henkilökuntakortin, kopion työsopimuksesta tai viimeisimmän palkkakuitin.

Aalto-yliopiston työntekijät, joilla ei ole henkilökuntakorttia ja ei-palvelussuhteessa olevat (dosenttisopimuksen tehneet, apurahatutkijat tai muut vastaavat työhuoneen omaavat henkilöt, siviilipalvelushenkilöt sekä eläköityneet) saavat UniSportin palvelut Aallon henkilöstöhintaan. Edun saa toimittamalla UniSportille "Todistus UniSport liikuntapalveluiden käyttöä varten"-lomakkeen. Pyydä lomake laitoksesi HR-henkilöstöltä.

Lisätietoja

Lisätietoja UniSportin sivuilta (unisport.fi)

Tätä palvelua tarjoaa:

UniSport

Löysitkö tästä tarvitsemasi tiedon? Jos et, ota meihin yhteyttä.
  • Julkaistu:
  • Päivitetty:
Jaa
URL kopioitu