Palvelut

UniSport-liikuntapalvelut

UniSport on Aalto-yliopiston, Hanken Svenska handelshögskolanin ja Helsingin yliopiston yhteinen liikunta- ja hyvinvointipalveluita tuottava organisaatio. UniSportin tehtävä on edistää hyvinvointia yliopistoyhteisössä ja yhteiskunnassa. UniSport tukee hyvinvointiasi ja työssä jaksamista tarjoamalla sinulle erilaisia mahdollisuuksia harrastaa liikuntaa työn vastapainoksi.
Kuvassa ryhmä juttelevia asiakkaita UniSportin liikuntatiloissa. / kuvaaja Marjaana Malkamäki

UniSport - enemmän kuin liikuntaa

Aaltolaisena saat UniSportin palvelut alennettuun hintaan. Tarjoamme sinulle monipuolisia liikkumismahdollisuuksia kuntosalilla, ryhmäliikunnassa ja kursseilla. UniSportissa käy kaikenikäisiä ja -kuntoisia liikkujia. Valitse juuri sopiva tapa liikkua.

UniSportin palvelut henkilökunnalle

Toimipisteemme sijaitsevat Otaniemessä, Helsingin keskustassa, Kumpulassa, Meilahdessa ja Töölössä.

Yleisin ja edullisin tapa UniSportissa liikkumiseen on kausikortti. Kausikortilla osallistut ryhmäliikuntatunneille ja pallopeliryhmiin sekä treenaat kuntosaleilla missä tahansa keskuksessamme. Kortti sisältää myös varausoikeuden tunneille ja peliryhmiin. Kuntosaleilla on viikoittain myös maksutonta opastusta laitteiden käyttöön ja voit kysyä treenivinkkejä.

Otaniemestä ja Kumpulasta voit varata myös kenttä- ja salivuoroja palloiluun ja mailapeleihin. Yhteistyöseuroissamme sinun on mahdollista harrastaa esimerkiksi kamppailulajeja.

Tutustu tarkemmin harrastusmahdollisuuksiisi sekä lisäpalveluihin, kuten kursseihin, hierontaan ja personal training -palveluihin UniSportin verkkosivuilla.

Miten asiakkaaksi?

Rekisteröidy UniSportin asiakkaaksi verkossa käyttämällä HAKA-tunnusta tai asiakaspalvelussa esittämällä voimassa olevan opiskelijakortin tai -todistuksen tai henkilökuntakortin, kopion työsopimuksesta tai viimeisimmän palkkakuitin. Tämän jälkeen voit ostaa palveluita asiakasryhmäsi mukaiseen alennettuun hintaan.

Aalto-yliopiston työntekijät, joilla ei ole henkilökuntakorttia ja ei-palvelussuhteessa olevat (dosenttisopimuksen tehneet, apurahatutkijat tai muut vastaavat työhuoneen omaavat henkilöt, siviilipalvelushenkilöt sekä eläköityneet) saavat UniSportin palvelut Aallon henkilöstöhintaan. Edun saa toimittamalla UniSportille "Todistus UniSport liikuntapalveluiden käyttöä varten"-lomakkeen. Pyydä lomake laitoksesi HR-henkilöstöltä.

Unisportin palvelut työyhteisöille ja tiimeille

UniSport tarjoaa työyhteisöille ja ryhmille erilaisia liikunta- ja työhyvinvointipalveluita sekä toteuttaa kokonaisia tapahtumia. Yhteyshenkilöinä Unisportissa Jenni Virta ([email protected])Katso lisää palveluista työyhteisöille täältä UniSportin sivuille tästä

Lue uusimmat Unisport-uutiset

""
Aalto-yhteisölle Yliopisto Julkaistu:

Treenaa UniSportin Kesäkortilla etuhintaan!

UniSportilla on käynnissä Kesäkortti-kampanja, jolla voi treenata kesä-heinäkuun ajan edulliseen hintaan. Kesäkortilla voit osallistua kausikorttipalveluihin kaikissa UniSportin liikuntakeskuksissa. Lisäksi online-tunnit mahdollistavat joustavan treenaamisen vaikkapa mökkilaiturilta käsin!
""
Aalto-yhteisölle Yliopisto Julkaistu:

Taukokuu on täällä – jumppaa ja osallistu arvontaan!

Nousetko ylös kesken kokouksen tai taukojumppaatko päivän aikana? Toukokuussa vietetään taukokuuta eli muistutetaan toisiamme taukoliikkumisen tärkeydestä. Break Pro -taukoliikuntasovelluksesta on tullut uusi versio.
Provosti Kristiina Mäkelä
Aalto-yhteisölle Yliopisto Julkaistu:

Kristiina Mäkelä kannustaa yliopistolaisia lisäämään liikettä työpäivään

Hallitus pyrkii lisäämään suomalaisten liikkumista ja tavoitteena on integroida liikkuminen osaksi työyhteisöjen arkea. Provosti Kristiina Mäkelä kertoo videohaastattelussa, miten liikkuminen vaikuttaa hänen hyvinvointiinsa sekä antaa vinkkejä siitä, kuinka jokainen voi helposti lisätä liikkumista omaan työpäiväänsä.
""
Aalto-yhteisölle Yliopisto Julkaistu:

UniSportin tutustumiskampanja henkilöstölle maaliskuussa

Maaliskuun ajan sinulla on ainutlaatuinen tilaisuus tutustua veloituksetta UniSportin kausikorttipalveluihin. Ota mukaan vaikkapa kollegasi mukaan ja tulkaa liikkumaan yhdessä esimerkiksi henkilökunnan omille ryhmäliikuntatunneille. Tervetuloa liikkumaan UniSportille!

Liikunta- ja hyvinvointitapahtumia

Ryhmä opiskelijoita
Messut, Luennot ja seminaarit

Opiskelija – tule tutustumaan Aallon monipuolisiin palveluihin!

Tervetuloa Aalto Welcome Fair -tapahtumaan torstaina 29.8.2024!
Juoksijoita rantaraitilla ja mukana koira
Kampus, Opiskelijat

Aalto Walk & Run -liikuntatapahtuma lauantaina 21.9.2024

Tule mukaan koko Aalto-yhteisön ilmaiseen liikuntatapahtumaan! 10 tai 5 km juosten tai kävellen – sinä päätät.
kuva wellbeing weekin logosta jossa päiväys ja keltaisia muotoja
Kampus, Muut, Opiskelijat

Aalto Wellbeing Week 2024

Hyvinvointiviikolla on runsaasti tapahtumia hyvinvointisi tueksi. Tapahtumat ovat avoimia kaikille aaltolaisille.
Otaniemi track and field urheilukenttä, Otaniemen urheilupuisto by Mikko Raskinen
Aalto-yhteisölle Muut

Aalto Wellbeing Week 2024 Kuntotestaus

Kaikenkuntoisille mahdollisuus kuntotestaukseen

Henkilöstöpalveluiden (HR) yhteystiedot

Löydät oman yksikkösi henkilöstöpalveluiden yhteyshenkilön tämän sivun kautta.

People biking in front of Väre and ABloc
Tätä palvelua tarjoaa:

UniSport

Löysitkö tästä tarvitsemasi tiedon? Jos et, ota meihin yhteyttä.
  • Julkaistu:
  • Päivitetty: