Palvelut

UniSport-liikuntapalvelut

UniSport on Aalto-yliopiston, Hanken Svenska handelshögskolanin ja Helsingin yliopiston yhteinen liikunta- ja hyvinvointipalveluita tuottava organisaatio. UniSportin tehtävä on edistää hyvinvointia yliopistoyhteisössä ja yhteiskunnassa. UniSport tukee hyvinvointiasi ja työssä jaksamista tarjoamalla sinulle erilaisia mahdollisuuksia harrastaa liikuntaa työn vastapainoksi.
Kuvassa ryhmä juttelevia asiakkaita UniSportin liikuntatiloissa. / kuvaaja Marjaana Malkamäki

UniSport - enemmän kuin liikuntaa

Aaltolaisena saat UniSportin palvelut alennettuun hintaan. Tarjoamme sinulle monipuolisia liikkumismahdollisuuksia kuntosalilla, ryhmäliikunnassa ja kursseilla. UniSportissa käy kaikenikäisiä ja -kuntoisia liikkujia. Valitse juuri sopiva tapa liikkua.

UniSportin palvelut henkilökunnalle

Toimipisteemme sijaitsevat Otaniemessä, Helsingin keskustassa, Kumpulassa, Meilahdessa ja Töölössä.

Yleisin ja edullisin tapa UniSportissa liikkumiseen on kausikortti. Kausikortilla osallistut ryhmäliikuntatunneille ja pallopeliryhmiin sekä treenaat kuntosaleilla missä tahansa keskuksessamme. Kortti sisältää myös varausoikeuden tunneille ja peliryhmiin. Kuntosaleilla on viikoittain myös maksutonta opastusta laitteiden käyttöön ja voit kysyä treenivinkkejä.

Otaniemestä ja Kumpulasta voit varata myös kenttä- ja salivuoroja palloiluun ja mailapeleihin. Yhteistyöseuroissamme sinun on mahdollista harrastaa esimerkiksi kamppailulajeja.

Tutustu tarkemmin harrastusmahdollisuuksiisi sekä lisäpalveluihin, kuten kursseihin, hierontaan ja personal training -palveluihin UniSportin verkkosivuilla.

Miten asiakkaaksi?

Rekisteröidy UniSportin asiakkaaksi verkossa käyttämällä HAKA-tunnusta tai asiakaspalvelussa esittämällä voimassa olevan opiskelijakortin tai -todistuksen tai henkilökuntakortin, kopion työsopimuksesta tai viimeisimmän palkkakuitin. Tämän jälkeen voit ostaa palveluita asiakasryhmäsi mukaiseen alennettuun hintaan.

Aalto-yliopiston työntekijät, joilla ei ole henkilökuntakorttia ja ei-palvelussuhteessa olevat (dosenttisopimuksen tehneet, apurahatutkijat tai muut vastaavat työhuoneen omaavat henkilöt, siviilipalvelushenkilöt sekä eläköityneet) saavat UniSportin palvelut Aallon henkilöstöhintaan. Edun saa toimittamalla UniSportille "Todistus UniSport liikuntapalveluiden käyttöä varten"-lomakkeen. Pyydä lomake laitoksesi HR-henkilöstöltä.

Unisportin palvelut työyhteisöille ja tiimeille

UniSport tarjoaa työyhteisöille ja ryhmille erilaisia liikunta- ja työhyvinvointipalveluita sekä toteuttaa kokonaisia tapahtumia. Yhteyshenkilöinä Unisportissa Jenni Virta ([email protected])Katso lisää palveluista työyhteisöille täältä UniSportin sivuille tästä

Lue uusimmat Unisport-uutiset

ihmisiä istumassa Unisportin tiloissa
Aalto-yhteisölle Kampus, Yliopisto Julkaistu:

UniSportin vain henkilöstölle suunnatut tunnit syyskaudella - ohjattu kuntosaliharjoittelu keskiviikkoisin klo 15-16

Syyskaudella 1.9.-17.12.2023 UniSportin palveluvalikoimaan tuodaan muiden palveluiden lisäksi vain yliopistojen henkilöstölle suunnattuja palveluita hyvinvoinnin ja liikkumisen aloittamisen tueksi
henkilö venyttelee työpöydän äärellä
Aalto-yhteisölle Kampus, Yliopisto Julkaistu:

Huolettomat hartiat -taukojumppa palaa Otaniemen kampukselle tiistaina 5.9.

Huolettomat hartiat -taukojumppa palaa kampukselle syyskaudella 2023. Nämä rentouttavat hetket tarjoavat oivan tilaisuuden vetreyttää ja huoltaa kehoa kiireisen päivän keskellä.

Henkilöstöpalveluiden (HR) yhteystiedot

Löydät oman yksikkösi henkilöstöpalveluiden yhteyshenkilön tämän sivun kautta.

People biking in front of Väre and ABloc
Tätä palvelua tarjoaa:

UniSport

Löysitkö tästä tarvitsemasi tiedon? Jos et, ota meihin yhteyttä.
  • Julkaistu:
  • Päivitetty: