Palvelut

Itsensä johtamisen ja urasuunnittelun koulutus

Työelämän nopeatahtisuus ja jatkuvat muutokset edellyttävät meiltä avointa ja myönteistä asennetta, joustavuutta, ongelmanratkaisukykyjä ja -tahtoa. Kehittämällä itsensä johtamisen taitoja, jokainen voi edistää kykyään kohdata työelämän haasteita paremmin. Tältä sivulta voit lukea lisää itsensä johtamisen osa-alueista, mitä itsensä johtamisen kehittämisellä voi saavuttaa ja eri keinoista miten näitä taitoja voi kehittää.

Nainen suunnittelee / kuvaaja Aalto-yliopisto, Unto Rautio
Workday Learning sovellus logo1

Itsensä johtamisen ja urasuunnittelun koulutukset Workday Learningissä

Workday Learningistä löydät tarjolla olevat itsensä johtamisen ja urasuunnittelun koulutukset

Kehittämällä itsesi johtamisen taitoja, opit

 1. Suunnittelemaan ajankäyttöäsi. Suunnittelemalla ja aikatauluttamalla työsi voit keskittyä toteuttamiseen. Opit priorisoimaan työtehtäviäsi ja kykenet toimimaan tehokkaasti. Aikaa ei voi hallita, mutta omia valintojaan voi. Valinnoillasi otat vastuun oman työsi ja työskentelysi johtamisesta.
 2. Ottamaan vastuuta omasta oppimisestasi ja kehittymisestäsi. Opit tunnistamaan omat osaamistarpeesi ja haluat kehittyä työssäsi. Kukaan muu ei ole vastuussa omasta kehityksestäsi kuin sinä itse.
 3. Kunnioittamaan omaa työtäsi. Jokainen työ vaatii ammattitaitoa. Ole ylpeä siitä mitä teet ja pyri kasvamaan oman työsi ammattilaiseksi.
 4. Myönteistä asennoitumista. Kykenet suhtautumaan työhön, työyhteisöön, muutoksiin ja haasteisiin myönteisesti. Otat vastuuta omasta työhyvinvoinnistasi, jaksamisestasi ja palautumisestasi.
 5. Ottamaan vastuuta työyhteisösi toimivuudesta. Otat vastuuta yhteisten pelisääntöjen noudattamisesta. Ymmärrät oman ja muiden roolin työyhteisössä, miten hoidat omat tehtäväsi, miten tuet muita työssään, miten viestität, miten annat ja vastaanotat palautetta jne.
 6. Tekemään asioita sydämelläsi. Kehität omaa tunneälyäsi ja siihen liittyviä taitoja, kuten itsehillintää, omien tulkintojen välttämistä, sopimisen taitoja ja anteeksiantamisen/-pyytämisen kykyä ja halua. Tunneälykkyys ja aito läsnäolo ovat tärkeitä oman elämän ja työn hallinnassa.

Itsensä johtamisen kehittämisen keinoja

Itseään tasapainoisesti johtavat ihmiset pärjäävät paremmin työelämän paineissa, haasteissa ja kiireissä. He kokevat vähemmän stressiä ja usein myös enemmän merkityksellisyyttä työssään ja muussa elämässään. He toimivat tehokkaasti, itseohjautuvasti ja motivoituneesti. Alta löydät listan itsensä johtamisen eri osa-alueista ja sivun lopusta löydät näiden osa-alueiden kehittämiseen tukevat ajankohtaiset koulutukset.

Ajanhallinta

 • Ajanhallinnan valmennuksissa opit aikatauluttamaan ja järjestämään tehtäväsi siten, että voit rauhassa keskittyä aina käsillä olevaan tehtävään.

Mindfulness

 • Mindfulnessvalmennuksissa opit läsnäolevan kohtaamisen taitoa, joka auttaa stressin tunnistamisessa, stressistä palautumisessa, keskittymisessä, vuorovaikutuksessa.

Mentorointi

 • Mentorointiohjelmissa saat aktorina uusia näkökulmia ja ideoita omiin kehittymiskohteisiisi, sparrausta ja tukea kokeneelta mentorilta. Mentorina toimiessasi saat auttaa aktoria kehittymään ja pääsemään eteenpäin jakamalla omia arvokkaita kokemuksiasi hänen käyttöönsä. Samalla saat itse myös uusia näkemyksiä ja ymmärrystä aktorin edustamasta maailmasta.

Työnohjaus ja coaching

 • Työnohjaus ja itsensäjohtamisen coaching auttavat jäsentämään omaa työtä, tutkimaan työyhteisöön ja omaan työrooliin liittyviä kysymyksiä, kokemuksia ja tunteita. Ne antavat tilaisuuden peilata omaa persoonallista toimintatyyliä, vahvuuksia ja kehittämisen paikkoja itsensä johtamisen näkökulmasta.

Urasuunnittelu

 • Urasuunnittelua tukeva uracoaching auttaa valmennettavaa syvällisesti ja realistisesti pohtimaan, mitä hän haluaa uraltaan, mitä hän on siihen valmis panostamaan ja mihin hän haluaa tähdätä. Coaching selkeyttää valmennettavan lyhyen ja pidemmän tähtäimen tavoitteita omaa uraa koskien.

 

Tätä palvelua tarjoaa:

Henkilöstökoulutus

Löysitkö tästä tarvitsemasi tiedon? Jos et, ota meihin yhteyttä.
 • Julkaistu:
 • Päivitetty:
Jaa
URL kopioitu