Palvelut

AllWell?-opiskeluhyvinvointikysely

AllWell?-kysely on avoinna vuosittain kaikille toisen vuoden kandidaattiopiskelijoille ja ensimmäisen vuoden maisteriopiskelijoille. Seuraavan kerran AllWell?-kysely toteutetaan keväällä 2022.
AllWell

Opiskeluhyvinvointikysely AllWell? pohjautuu Helsingin yliopistossa kehitettyyn HowULearn -kyselyyn (ks. Parpala & Lindblom-Ylänne, 2012), jota on täydennetty opiskelijoiden omia voimavaroja mittaavilla kysymyksillä.

Mallina opiskelukyvyn jäsentämisessä on käytetty Opiskelukykymallia (Kunttu, 2005), joka jakaa opiskelukyvyn opiskelijan omiin voimavaroihin, opiskelutaitoihin ja motivaatioon, opetukseen ja oppimisympäristöön.

Study ability model_measures and references
Opiskelukykymalli (Kunttu, K., 2005)

Yhteyshenkilöt

AllWell?-tietosuojailmoitus

Esimerkkejä AllWell-tuloksiin perustuvista toimenpiteistä Aallossa

Starting Point of Wellbeing

Starting Point of Wellbeing

Starting Point of Wellbeing on opiskelijoille tarkoitettu matalan kynnyksen hyvinvointipalvelu.

Opiskelu Aallossa
Personal Impact hero page logo

Personal Impact

Personal Impact kokoaa yhteen Aallossa opetettavia, opintopisteellisiä kursseja esimerkiksi itsensä johtamisesta, arvoista, merkityksellisyydestä ja hyvinvoinnista.

Opiskelu Aallossa
Aalto University, wellbeing circle

Opiskelijan hyvinvoinnin ja opiskelukyvyn tukeminen

Aallossa on tarjolla opiskeluhyvinvointia tukevaa itseopiskelumateriaalia, opintopisteellistettyä opetusta ja ohjausta. Nämä yhdessä muodostavat opiskeluhyvinvointia tukevan kokonaisuuden, jota opiskelija voi hyödyntää oman tarpeensa mukaan.

Palvelut
AllWell-tuloskuva esimerkki

Opiskeluhyvinvointikysely AllWell? ja opetuksen kehittäminen Aallossa

Vuosittain toteutettavalla AllWell?-opiskeluhyvinvointikyselyllä saamme tutkimuspohjaista tietoa pedagogisten kehittämistoimien suunnittelemisen tukemiseen. Kyselyn tuloksien yhteenveto toimitetaan Aallon ohjelmajohtajille ja koulun johdolle.

Opiskelu Aallossa
Aallon uudet opiskelijat luennolla

Henkilökohtaiset opintojärjestelyt

Jokaisella Aallon opiskelijalla on oikeus saada kohtuullisia henkilökohtaisia opintojärjestelyjä terveydellisten syiden perusteella.

Palvelut
Opiskelijoiden tukeminen, ohjaus ja hyvinvointi

Opiskelijoiden tukeminen, ohjaus ja opiskeluhyvinvointi

Opiskeluhyvinvointi on Aallossa tärkeää ja se on nostettu strategiseksi tavoitteeksi. Aallossa tuetaan opiskelijoiden menestymistä ja hyvinvointia monikulttuurisessa ja monimuotoisessa yhteisössä. Opiskeluhyvinvointikyselyt osoittavat, että hyvinvoivat opiskelijat myös opiskelevat hyvin. Tätä hyvinvointia tuemme monin eri keinoin laadukkailla oppimisen tukipalveluilla ja jatkuvalla opetuksen kehittämisellä.

Palvelut
  • Julkaistu:
  • Päivitetty:
Jaa
URL kopioitu