Ohjelmat

Elokuvataiteen maisteriohjelma

Opinnäyte

Opinnäytteen palauttaminen
 

Opinnäytteen aikataulu ja määräajat 2023
Ilmoitus aikomuksesta Suullinen esittely Tarkastusluvan hakeminen Valmiin opinnäytteen palautus
5.4.2023 24.4.2023   29.5.2023
5.5.2023 22.5.2023 viim. 20.6.2023 31.7.2023
  9.10.2023   31.10.2023
  9.10.2023   20.11.2023
  4.12.2023 tiedotetaan myöh. 29.12.2023

 

ILMOITUS AIKOMUKSESTA: Ilmoita Webropol-lomakkeen kautta aikomuksestasi palauttaa opinnäyte. Ilmoitus ei ole sitova ja jos myöhästyt määräajasta, voit silti palauttaa opinnäytteen. Pyydämme ilmoitusta, jotta saamme käsityksen siitä, kuinka moni opiskelija on aikeissa palauttaa opinnäytteensä kullakin päivämäärällä ja jotta voimme hallinnoida asiaan liittyviä prosesseja. Oppimispalvelut tarvitsevat aikaa tarkistaakseen opiskelijoiden henkilökohtaiset opintosuunnitelmat ennen valmistumispyyntöjä. Esimerkiksi: jos aiot palauttaa opinnäytteesi 29.5.2023, ilmoita aikomuksestasi 5.4.2023 mennessä.

SUULLINEN ESITTELY: Esittely on pakollinen osa opinnäyteprosessia ja se tulee olla tehtynä ennen valmiin työn palauttamista. Saat mahdollisuuden esitellä opinnäytteesi ja saada siitä arvokasta palautetta, jota voit hyödyntää vielä ennen lopullista palautuspäivää. Taulukossa olevat esittelyajat ovat julkisia esittelytapahtumia, mutta esittelyn voi suorittaa myös pienimuotoisemmin. Keskustele valvojasi kanssa mikä olisi paras tapa suorittaa esittely.

TARKASTUSLUVAN HAKEMINEN (sama kuin julkaisuluvan hakeminen): Valvoja antaa työlle tarkastusluvan, kun hän on tutustunut työhön ja tietää, että opinnäytte täyttää sille annetut vaatimukset ja suullinen esitely on pidetty.  Mikäli valvoja ei anna tarkastuslupaa, tulee opiskelijan tehdä tarvittavat muutokset työhönsä ennen työn jättämistä tarkastettavaksi. Tarkastuslupa voidaan antaa myös ehdollisena eli opiskelija voi tarvittavien muutosten jälkeen palauttaa työn tarkistettavaksi, jos muutoksia ei valmiiseen työhön ole tehty, voi tämä vaikuttaa työn arvosanaan tai työn tarkastus voi viivästyä.

Tarkastusluvan hakemisessa tulee ottaa huomioon yleiset loma-ajat. Jos tarkastusluvan hakemisen päivämäärää ei ole yllä olevassa taulukossa määritelty, kannattaa se sopia työn valvojan kanssa hyvissä ajoin erikseen.

VALMIIN OPINNÄYTTEEN PALAUTUS: Lukuvuoden 2023 opinnäytteen palautuspäivät. Jos kaikki muut opinnot on suoritettu ja haet samalla valmistumista, opinnäytteen palautuspäivä on myös valmistumispäiväsi. Opinnäyte palautetaan eAge-järjestelmään (kts. sivun alemmasta kohdasta ”Opinnäytteiden tarkastettavaksi palauttaminen ja elektroninen arkistointi”).

Yksityiskohtaiset tiedot opinnäyteohjeessa (alla).

Opinnäyteohjeet

Ennen kuin alat kirjoittaa opinnäytettäsi, tutustu alla oleviin ohjeisiin ja tekijänoikeuskysymyksiin.

Opinnäyteohje maisteri (in English here) (på svenska här)

  • Julkaistu:
  • Päivitetty:
Jaa
URL kopioitu