Ohjelmat

Elokuvataiteen maisteriohjelma

Opinnäyte

Opinnäytteen palauttaminen
 

Opinnäytteen aikataulu ja määräajat 2023-2024
Ilmoitus aikomuksesta Suullinen esittely Tarkastusluvan hakeminen Valmiin opinnäytteen palautus
25.9.2023 9.10.2023 sovi valvojan kanssa

31.10.2023

Viimeinen mahdollisuus valmistua vanhasta lavastustaiteen maisteriohjelmasta!

25.9.2023 9.10.2023 sovi valvojan kanssa 20.11.2023
20.11.2023 4.12.2023 tiedotetaan myöhemmin 29.12.2023*
      27.5.2024
      31.7.2024*
      18.11.2024
      31.12.2024*

*Tähdellä merkatut ovat täydentäviä palautuspäiviä. Huomioithan, että touko- ja marraskuun palautuspäivät ovat varsinaisia opinnäytteen palautuspäiviä, jolloin ohjausta on saatavilla opetusperiodien aikana opinnäytteen palautukseen saakka. 

ILMOITUS AIKOMUKSESTA: Kun olet palauttamassa opinnäytetyön, ilmoita Webropol-lomakkeen kautta aikomuksestasi palauttaa opinnäyte. Lomakkeen täyttäminen on tärkeää, koska sillä ilmoittaudutaan maisteriohjelman opinnäytteen suulliseen esitykseen (Oral Presentation). Ilmoitus tarvitaan, jotta on tiedossa, kuinka moni opiskelija on aikeissa palauttaa opinnäytteensä kullakin päivämäärällä. Tietoa tarvitaan asiaan liittyvien prosessien hallinnointiin. Oppimispalvelut tarvitsevat aikaa tarkistaakseen opiskelijoiden henkilökohtaiset opintosuunnitelmat ennen valmistumispyyntöjä. Esimerkiksi: jos aiot palauttaa opinnäytteesi 31.10.2023, ilmoita aikomuksestasi 25.9.2023 mennessä.

SUULLINEN ESITTELY: Esittely on pakollinen osa opinnäyteprosessia ja se tulee olla tehtynä ennen valmiin työn palauttamista. Esittelyn voi suorittaa joko julkisessa esittelytapahtumassa (Suullinen esittely) tai pienimuotoisemmin valvojan kanssa. Suullisessa esittelyssä sinulla on mahdollisuus saada työstäsi arvokasta palautetta, jota voit hyödyntää vielä ennen lopullista palautuspäivää. Taulukosta näet Suullisen esittelyn ajat. Sovi ajoissa valvojasi kanssa, mikäli haluat suorittaa esittelyn pienimuotoisemmin. 

TARKASTUSLUVAN HAKEMINEN (sama kuin julkaisuluvan hakeminen): Valvoja antaa työlle tarkastusluvan, kun hän on tutustunut työhön ja tietää, että opinnäytte täyttää sille annetut vaatimukset ja suullinen esitely on pidetty.  Mikäli valvoja ei anna tarkastuslupaa, tulee opiskelijan tehdä tarvittavat muutokset työhönsä ennen työn jättämistä tarkastettavaksi. Tarkastuslupa voidaan antaa myös ehdollisena eli opiskelija voi tarvittavien muutosten jälkeen palauttaa työn tarkistettavaksi, jos muutoksia ei valmiiseen työhön ole tehty, voi tämä vaikuttaa työn arvosanaan tai työn tarkastus voi viivästyä.

Tarkastusluvan hakemisessa tulee ottaa huomioon yleiset loma-ajat. Jos tarkastusluvan hakemisen päivämäärää ei ole yllä olevassa taulukossa määritelty, kannattaa se sopia työn valvojan kanssa hyvissä ajoin erikseen.

VALMIIN OPINNÄYTTEEN PALAUTUS: Lukuvuoden 2023 opinnäytteen palautuspäivät. Jos kaikki muut opinnot on suoritettu ja haet samalla valmistumista, opinnäytteen palautuspäivä on myös valmistumispäiväsi. Opinnäyte palautetaan eAge-järjestelmään (kts. sivun alemmasta kohdasta ”Opinnäytteiden tarkastettavaksi palauttaminen ja elektroninen arkistointi”).

Yksityiskohtaiset tiedot opinnäyteohjeessa (alla).

Opinnäyteohjeet

Ennen kuin alat kirjoittaa opinnäytettäsi, tutustu alla oleviin ohjeisiin ja tekijänoikeuskysymyksiin.

Opinnäyteohje maisteri (in English here) (på svenska här)

Anna palautetta

  • Julkaistu:
  • Päivitetty: