Ohjelmajohtajan käsikirja

Educational Leadership Forum

Educational Leadership Forum on koulutusohjelmajohtajille ja pääainevastaaville suunnattu tapahtumasarja, joka järjestetään kolme kertaa vuodessa. Tapahtuma tarjoaa vuorovaikutus- ja verkostoitumismahdollisuuksia tukemaan koulutuksen johtamista Aallossa.
Aalto logo at the Otaniemi campus

Educational Leadership Forum on koulutusohjelmajohtajille, tohtoriohjelmajohtajille ja pääainevastaaville suunnattu konsepti. Forum tarjoaa vuorovaikutus- ja verkostoitumistilaisuuksia tukemaan koulutuksen johtamista Aallossa. Opetuksen vararehtori kutsuu koulutusjohtajat tilaisuuteen yhdessä varadekaanien kanssa.

Tilaisuus järjestetään kolme kertaa vuodessa. Tapahtuman kieli on englanti.

Tapahtumasarja tavoitteet:

  • Vahvistaa Aallon koulutusohjelmien johtamista ja kehittämistä
  • Tarjota verkostoitumismahdollisuus ja vertaistukea koulutuksen johtajille  
  • Tukea ja mahdollistaa strategian toimeenpanoa (ja koulutuksen uudistamista tutkintokoulutuksen ja jatkuvan oppimisen kentällä)

Vararehtori kutsuu yhdessä korkeakoulujen opetuksesta vastaavien varadekaanien kanssa koulutuksen johtotehtävissä olevat henkilöt Educational Leadership Forum -tilaisuuksiin. Kutsut lähetetään kalenterikutsuna ohjelmajohtajien sähköpostilistan kautta. Tapahtuman materiaaleja jaetaan erillisen Aalto Educational Leadership Forum Teams -ryhmän kautta. Mahdolliset kysymykset ja tiedustelut sähköpostilistaan ja Teams-ryhmään liittyen voi lähettää Ohjelmajohdon palvelujen palvelupäällikölle.

Lisätietoja:

Johanna Söderholm, Palvelupäällikkö, Ohjelmajohdon palvelut

Aikaisemmat ja tulevat tapahtumat

  • Julkaistu:
  • Päivitetty:
Jaa
URL kopioitu