Ohjelmajohtajan käsikirja

Educational Leadership Forum

Educational Leadership Forum on koulutusohjelmajohtajille ja pääainevastaaville suunnattu tapahtumasarja, joka järjestetään kolme kertaa vuodessa. Tapahtuma tarjoaa vuorovaikutus- ja verkostoitumismahdollisuuksia tukemaan koulutuksen johtamista Aallossa.
Aalto logo at the Otaniemi campus

Educational Leadership Forum on koulutusohjelmajohtajille, tohtoriohjelmajohtajille ja pääainevastaaville suunnattu konsepti. Forum tarjoaa vuorovaikutus- ja verkostoitumistilaisuuksia tukemaan koulutuksen johtamista Aallossa. Opetuksen vararehtori kutsuu koulutusjohtajat tilaisuuteen yhdessä varadekaanien kanssa.

Tilaisuus järjestetään kolme kertaa vuodessa. Tapahtuman kieli on englanti.

Tapahtumasarja tavoitteet:

  • Vahvistaa Aallon koulutusohjelmien johtamista ja kehittämistä
  • Tarjota verkostoitumismahdollisuus ja vertaistukea koulutuksen johtajille  
  • Tukea ja mahdollistaa strategian toimeenpanoa (ja koulutuksen uudistamista tutkintokoulutuksen ja jatkuvan oppimisen kentällä)

Vararehtori kutsuu yhdessä korkeakoulujen opetuksesta vastaavien varadekaanien kanssa koulutuksen johtotehtävissä olevat henkilöt Educational Leadership Forum -tilaisuuksiin. Kutsut lähetetään kalenterikutsuna ohjelmajohtajien sähköpostilistan kautta. Tapahtuman materiaaleja jaetaan erillisen Aalto Educational Leadership Forum Teams -ryhmän kautta. Mahdolliset kysymykset ja tiedustelut sähköpostilistaan ja Teams-ryhmään liittyen voi lähettää Ohjelmajohdon palvelujen palvelupäällikölle.

Lisätietoja:

Johanna Söderholm, Palvelupäällikkö, Ohjelmajohdon palvelut

Aikaisemmat ja tulevat tapahtumat

students and a teacher talkin

Educational Leadership Forum 1/2023

Tässä Educational Leadership Forumissa pohdintaan miten voimme tukea kansainvälisten opiskelijoiden integroitumista suomalaiseen yhteiskuntaan. Tilaisuus on koulutusohjelmajohtajille ja pääainevastaaville suunnattu ja osa tapahtumasarjaa, joka järjestään kolme kertaa vuodessa. Tapahtuma tarjoaa vuorovaikutus- ja verkostoitumismahdollisuuksia tukemaan koulutuksen johtamista Aallossa.

Tapahtumat
  • Julkaistu:
  • Päivitetty:
Jaa
URL kopioitu