Muut opinnot

BIZ harjoittelu ulkomailla

Tietoa kansainvälisestä harjoittelusta ja apurahoista Kauppakorkeakoulun opiskelijoille.

Opintopisteitä harjoittelusta

Opiskelijoilla on mahdollisuus sisällyttää harjoittelu sekä kandidaatin- että maisterintutkintoon. Harjoittelun sisällyttämisestä tutkintoon tulee aina sopia omassa ohjelmassasi. Ohjeet harjoittelun opintopisteiden hakemiseen löydät oman ohjelmasi sivuilta Opiskelijan oppaasta (Ohjelma -> Opintojen aikana -> Muut opinnot). Jos sinulla on kysyttävää opintopisteistä, katso lisätietoja ohjelmasi sivuilta tai ole yhteyksissä ohjelmaasi tai oppimispalveluihin [email protected].

Opiskeletko Mikkelin kampuksella International Business ohjelmassa? Lue lisää harjoittelusta International Business opiskelijoille.

Ulkomaan harjoittelun apurahat

Tällä sivulla löydät tietoa ulkomaan harjoittelun apurahoista ja niihin liittyvistä käytännöistä. 

Kannustamme opiskelijoitamme opintojen aikaiseen harjoitteluun. Harjoitteluiden tavoitteena on perehtyä oman koulutusalan työtehtäviin ja edistää ammatillisen asiantuntijuuden kehittymistä. Kokemus kansainvälisessä ympäristössä ja erilaisissa kulttuureissa toimimisesta ovat erityisesti ulkomaan harjoitteluiden tavoitteena.

Harjoittelupaikkojen etsimisestä, vakuutuksista, opintopisteistä sekä mm. kansainvälisen harjoittelun erityispiirteistä voit lukea lisää harjoittelun muistilistasta. Tutustu myös aikaisempien harjoittelijoiden raportteihin maailmalta sekä vinkkeihin miten saat kansainvälisestä harjoittelusta enemmän irti!

Harjoitteluapurahat

Kauppakorkeakoulu tukee perustutkinto-opiskelijoiden (kandidaatti- ja maisteritaso) ammatillista kehittymistä ja kansainvälistymistä myöntämällä apurahaa ulkomailla tapahtuvaan harjoitteluun. 

Kauppakorkeakoulu myöntää kolmea kansainvälisen harjoittelun apurahaa, BIZin kansainvälisen harjoittelun apurahaa ja matka-apurahaa sekä Erasmus+-harjoitteluapurahaa

Huom. Hae harjoitteluvoucher harjoitteluihin Suomen suurlähetystöissä ja Suomen pysyvissä edustustoissa maailmalla, niihin ei voi saada harjoittelu- tai Erasmus+apurahaa. Lue lisää voucher-harjoittelusta eli kotimaan harjoittelutuesta.

Apurahaharjoitteluun kuuluvat käytännöt

Yhteystiedot

 Tanja Makkonen

Tanja Makkonen

Ura- ja rekrytointipalvelut / BIZ harjoittelutuet
Opintopisteasioissa ole yhteydessä: [email protected]

Löysitkö etsimäsi? Katso myös

Student guide illustration, internship

Harjoittelun muistilista

Yleinen muistilista koskien kansainvälisiä harjoitteluja.

Muut opinnot
Student guide illustration, internship

Erasmus+-harjoitteluapuraha

Lue Erasmus+-apurahasta.

Muut opinnot
Student guide illustration, internship

Harjoitteluraportteja maailmalta

Ulkomailla harjoittelussa olleiden raportit

Muut opinnot
Student guide illustration, internship
Muut opinnot
Harjoittelu ulkomailla
Kauppakorkeakoulun ura- ja rekrytointipalvelut opiskelijoille

Anna palautetta sivusta

  • Julkaistu:
  • Päivitetty: