Muut opinnot

ARTS harjoittelu ulkomailla

Tietoa kansainvälisestä harjoittelusta taiteiden ja suunnittelun korkeakoulun opiskelijoille.

Taiteiden ja suunnittelun korkeakoulu tukee perustutkinto-opiskelijoiden (kandidaatti- ja maisteritaso) ammatillista kehittymistä ja kansainvälistymistä myöntämällä apurahaa ulkomailla tapahtuvaan harjoitteluun.

Huomioi että työskentely Suomen suurlähetystöissä, pysyvissä edustustoissa ja kulttuuri-instituuteissa kuuluu kotimaan harjoitteluiden piiriin.

Kansainvälinen harjoittelu edistää:

työelämätaitojen oppimista, oman alan työkulttuurin tuntemusta ja oman asiantuntijuuden kehittymistä

oman alan työkokemuksen kertymistä ja työnhaun mahdollisuuksia

ymmärrystä kansainvälisessä ympäristössä ja erilaisissa kulttuureissa toimimisesta

kielitaidon kehittymistä

verkostoitumista ja kontaktien syntymistä omalla alalla

Kansainvälisen harjoittelun hakuprosessi:

Hakuprosessi alkaa harjoittelun suunnittelulla ja harjoittelupaikan etsimisellä. Kun paikka on selvillä, tarkista, voitko saada siihen apurahaa. Lue lisää prosessista ja aloita suunnittelu hyvissä ajoin!

Hakuaika: kaikissa harjoitteluissa on jatkuva haku, hakemus tulisi jättää vähintään 2 viikkoa ennen harjoittelun aloittamista.

Kenelle:

Kaikkia harjoitteluapurahoja voivat hakea kaikki Aalto-yliopiston läsnäolevaksi ilmoittautuneet kandidaatti- ja maisteritason tutkinto-opiskelijat, jotka eivät ole saaneet aiemmin harjoitteluapurahaa Aalto-yliopistossa suoritettaviin opintoihin sisältyen ja täyttävät apurahan myöntämisen yleiset ehdot (kts. yleiset ehdot alla).

Hakijan kansalaisuudella ei ole merkitystä minkään apurahan osalta, mutta Erasmus-apurahaa ei voi saada harjoitteluun opiskelijan omassa kotimaassa. Muita apurahoja voi saada harkinnan mukaan opiskeluun opiskelijan kotimaassa.

Kaikkia harjoitteluapurahoja myönnetään harjoitteluun, jonka tarkoituksena on tiedon, osaamisen ja taitojen kartuttaminen.

Sopiva työnantajaorganisaatio:

Yritys tai yksityinen organisaatio / julkinen organisaatio / korkeakoulu. Huom. Erasmus-harjoitteluapurahaa ei voi saada seuraaviin organisaatioihin: Euroopan unionin organisaatiot, EU-ohjelmia hallinnoivat organisaatiot (esim. kansalliset toimistot), Opiskelijan kotimaan diplomaattiset edustustot ulkomailla (lähetystöt, konsulaatit).

Dokumentit

Yhteystiedot

 Hanna Karkku

Hanna Karkku

ARTSin harjoittelut

Löysitkö etsimäsi? Katso myös

Student guide illustration, internship

Harjoittelun muistilista

Yleinen muistilista koskien kansainvälisiä harjoitteluja.

Muut opinnot
Student guide illustration, internship

Erasmus+-harjoitteluapuraha

Lue Erasmus+-apurahasta.

Muut opinnot
Harjoittelu ulkomailla

Anna palautetta sivusta

  • Julkaistu:
  • Päivitetty: