Lahjoita tulevaisuus

Jätä perinnöksi parempi tulevaisuus

Viimeinen tahtosi voi olla ensiaskel jollekin uudelle. Muistamalla Aalto-yliopistoa testamentissasi jätät perinnöksi kestävän tulevaisuuden.
A Civil Engineering Student working on a water engineering project

Miksi testamenttilahjoittaa?

Maailma ympärillämme muuttuu ennenäkemättömän nopeasti. Ihmiskunta ei ole koskaan aiemmin kohdannut ilmastonmuutoksen, muovijätteen tai kertakäyttömuodin kaltaisia haasteita. Juuri nyt yliopistoja tarvitaan tiennäyttäjiksi ja vastaamaan globaalehin haasteisiin. Tiede ja taide eivät saa pysähtyä.

Aalto-yliopiston strateginen tavoite on kestävän tulevaisuuden rakentaminen. Lahjoituksilla on merkittävä rooli tämän tavoitteen saavuttamisessa. Testamenttaamalla Aalto-yliopistolle tuet korkealaatuista tutkimusta ja autat saavuttamaan läpimurtoja tieteessä, taiteessa, tekniikassa, taloudessa ja niiden yhtymäkohdissa.

Lahjoituksesi avulla: 

  1. Luomme uraauurtavia ja kestäviä ratkaisuja globaaleihin haasteisiin.
  2. Koulutamme tulevaisuuden osaajia yhteiskuntamme avaintehtäviin.
  3. Tarjoamme ympäristön poikkitieteelliselle oppimiselle ja tutkimukselle sekä uudenlaisille luoville ratkaisuille. 

Muistamalla Aalto-yliopistoa testamentissasi jätät perinnöksi kestävän tulevaisuuden.

Viimeinen tahtosi voi olla ensiaskel jollekin uudelle. Testamentti yliopistolle on teko paremman tulevaisuuden puolesta.

Ilkka Niemelä, Aalto-yliopiston rehtori

Kalevi Hyyrynen muisti testamentissaan entistä yliopistoaan

Teknillisen korkeakoulun kasvatti, Kalevi "Kal" Hyyrynen arvosti korkealle koulutusta ja osaamista. Tämä arvostus näkyi myös hänen testamentissaan. Lue Kalevin vaiherikas elämäntarina.

Kuvassa Kalevi Hyyrynen, kuva: Hyyrysen kotialbumi

Kaksi matkalaukkua ja mies

”Elämä on peliä ja tämä – työnteko ja opiskelu – on minun peliäni”, Kalevi Hyyrynen tapasi sanoa. Testamentissaan Aaltoa muistanut alumni oli kiinnostunut oppimaan uusia asioita läpi koko elämänsä.

Uutiset
Red ribbon flowing in the air

Tilaa Testamenttilahjoittamisen opas

Saat lisätietoa testamentin laatimisesta sekä lahjoituksen kohdentamisesta Aalto-yliopistolle. Tilaa maksuton opas täyttämällä alla oleva lomake. Oppaan tilaaminen ei velvoita sinua mihinkään.

Nora Rahnasto

Haluatko lisätietoja?

Nora Rahnasto lahjoittajasuhteiden tiimistämme keskustelee mielellään kanssasi testamenttilahjoittamiseen liittyvistä asioista.

Noraan voi olla yhteydessä joko soittamalla tai lähettämällä sähköpostia.

puh: 050 362 2243
email: [email protected]

Sinua saattaa myös kiinnostaa

BIZ students in Otaniemi campus

Katsaus lahjoittajille 2021

Yhdessä olemme onnistuneet muuttamaan maailmaa! Lue tämän vuoden katsauksesta viimeisimmät saavutukset, tulokset sekä yhteisömme kuulumiset.

Lahjoita tulevaisuus
Kandidaattikeskuksen amfi.

Valtion vastinrahakampanja 2020-2022: yliopistoille jaossa 67 miljoonaa euroa

Suomen itsenäisyyden juhlarahasto Sitra pääomittaa yliopistoja 100 miljoonalla eurolla, josta 67 miljoonaa euroa jaetaan yliopistojen vuosina 2020-2022 saamien lahjoitusten suhteessa.

Lahjoita tulevaisuus
ARTS-150 hero banner

Juhli kanssamme 150-vuotiasta Aalto-yliopiston taiteiden ja suunnittelun korkeakoulua!

Tule mukaan rakentamaan maailmaa, jossa radikaali luovuus ratkaisee yhteiskunnan suuria haasteita. Lahjoittamalla tuet ennakkoluulottomien ongelmanratkaisijoiden koulutusta.

Lahjoita tulevaisuus
Girl sitting on a tree with a magnifying glass

Tehdään huominen tänään

Planeetan kokoiset ongelmat tarvitsevat uudenlaisia ajattelutapoja ja työkaluja. Lahjoittamalla Aalto Juniorille autat luomaan maailman, jossa lapset ja nuoret ovat tietoisia potentiaalistaan sekä täynnä toivoa ja rohkeutta käsitellä huomisen ongelmia.

Lahjoita tulevaisuus
  • Julkaistu:
  • Päivitetty:
Jaa
URL kopioitu