Hakemukset, ohjeet ja säännöt

Ilmoittautumisen jälkeen Sisussa

Sivulta löydät ohjeet siihen, mitä voit tehdä ilmoittautumisen jälkeen, kuten ilmoittautumisen onnistumisen tarkastaminen ja ilmoittautumisen päivittäminen.

Ilmoittautuminen ja pääsy opetuksen Mycourses-työtilaan

Saat pääsyn opetuksen MyCourses-työtilaan siinä vaiheessa, kun ilmoittautumisesi opetukseen on hyväksytty Sisussa. Mikäli opetuksen suoritustapana on tentti, saat pääsyn MyCourses-työtilaan heti ilmoittauduttuasi, jos täytät ilmoittautumisen perusvaatimukset.

Omien ilmoittautumisten tarkastelu

Voit tarkistaa kaikki tekemäsi ilmoittautumiset Opintokalenteri-osiosta sekä omista tiedoistasi Ilmoittautumiset -välilehdeltä. On erityisen tärkeää tarkistaa ilmoittautumisen onnistuminen heti ilmoittautumisen tekemisen jälkeen Opintokalenterissa.

Ilmoittautumisen onnistumisen tarkastaminen Opintokalenteri-osiossa:

 1. Avaa Opintokalenteri-osio ja valitse Ilmoittautuminen ja opetus -välilehti.
 2. Klikkaa haluamasi toteutuksen nuoli-painikkeesta.
 3. Katso mitä ilmoittautumisen tilassa lukee.
  • Jos tarvitset lisätietoa aiheesta, avaa alla olevat "Normaali ilmoittautuminen"- ja "Suoran vahvistuksen ilmoittautuminen" -nimiset tekstit auki.

Ilmoittautumisen päivittäminen

Voit muokata vastauksiasi ilmoittautumisen lisätietokysymyksiin tai opetusryhmävalintojasi itse vain silloin kun ilmoittautumisaika on vielä käynnissä tai jos toteutus sallii opetusryhmien muokkaamisen.

Ilmoittautumisen peruminen ja suorituksen keskeyttäminen

Voit perua ilmoittautumisesi opetukseen niin kauan, kuin ilmoittautumisaika on käynnissä ja toteutus ei ole vielä alkanut.

Kun ilmoittautumisaika on päättynyt, sinun ei ole enää mahdollista perua ilmoittautumista, ellei opetukselle ole määritetty ilmoittautumisen perumisen lisäaikaa. Voit ainoastaa keskeyttää suorituksen.

 • Huomioithan, että jos keskeytät suorituksen, et voi ilmoittautua enää uudelleen mukaan itse, vaan sinun on otettava yhteyttä opiskelijapalveluihin.

Keskeyttäminen:

 1. Avaa Opintokalenteri-osio ja valitse Ilmoittautuminen ja opetus -välilehti.
 2. Ilmoittautumislaatikon alareunasta klikkaa Keskeytä suoritus -nappia.
  • Avautuvassa ilmoituksessa näet huomautuksen siitä, että et voi enää itse ilmoittautua keskeyttämääsi opetukseen uudestaan.
 3. Vahvista keskeyttäminen, jolloin opetus siirtyy opintokalenterin "Päättyneet ja keskeytetyt"-välilehdelle ja voit poistaa sen kalenterista.
  • Huomioithan myös, että keskeyttäessäsi suorituksen siirryt Inactive-tilaan opetuksen MyCourses-työtilassa.
Sisu instructions main illustration

Sisu-ohjeiden etusivu

Opiskelijan Sisu-ohjeiden etusivu.

Hakemukset, ohjeet ja säännöt
Sisu-tuen yhteystiedot
 • Julkaistu:
 • Päivitetty:
Jaa
URL kopioitu