Future of Work logo on yellow background

Mikä Future of Work on?

Future of Workin tarkoituksena on luoda maailmanluokan tulevaisuuden huippuosaamisen tutkimuskeskus sekä tarjota foorumi jatkuvalle keskustelulle, joka tuo yhteen yritysjohtajia, poliittisia päättäjiä, ajatushautomoita ja tutkijoita.

Esimerkkejä yhteistyöstämme

Aalto / Unto Rautio
Tutkimus ja taide

Aalto Experience Platform

Aalto-yliopiston Experience Platform on avoin yhteistyöalusta kokemuksien ja elämyksien tutkimuksesta kiinnostuneille. Yhteistyöalustan tehtävänä on edistää ja tukea kokemuksen ja elämyksen monitieteellistä tutkimusta, jossa yhdistyvät tiede, tekniikka, taide ja liiketoiminta.
Henkilö seisoo pimeässä ja hänen taustalleen on heijastettu vihreää koodia.
Tutkimus ja taide

Aalto Health Platform

Aalto Health Platform on yhteistyöalusta, joka tukee ja kehittää Aalto-yliopiston yhteistyötä kumppaniorganisaatioiden kanssa terveyden ja hyvinvoinnin alalla. Terveys ja hyvinvointi on yksi Aallon tutkimuksen strategisista painopistealoista.
MG / 8569
Tutkimus ja taide

Digi Platform

Aalto Digi Platform -yhteistyöalusta innovoi, panee alulle ja lisää digitalisaatioon liittyvää yhteistyötä laaja-alaisesti sekä Aalto-yliopiston sisällä että sen teollisten ja akateemisten kumppaneiden kanssa.
Tutkimus ja taide

Tulevien ja kehitteillä olevien teknologioiden lippulaivahankkeet (FET Flagship)

Suuria tieteidenvälisiä ja teknologisia haasteita pyritään ratkaisemaan FET Flagship -toimilla. Onnistuminen edellyttää useiden eri tieteenalojen, teknologioiden, ohjelmien ja yhteisöjen sekä julkisten että yksityisten rahoittajien yhteistyötä. Lippulaivahankkeiden kesto voi olla jopa 10 vuotta. Aalto-yliopisto osallistuu kumppanina kolmeen FET Flagship -projektiin.

Onko sinulla kysyttävää?

Jos haluat kuulla lisää Future of Work -hankkeesta ja tapahtumistamme, ota meihin yhteyttä:

[email protected]

  • Julkaistu:
  • Päivitetty: