Elämänlaajuinen oppiminen

Elämänlaajuista oppimista organisaatioille

Sitoutuneet, motivoituneet ja osaavat työntekijät ovat organisaation tärkein voimavara. Aalto-yliopiston ensiluokkaisilla oppimissisällöillä tuet henkilöstösi osaamisen kehittämistä.

Miten Aalto-yliopisto voi tukea täydennys- ja uudelleenkoulutustarpeita?

Aalto-yliopiston elämänlaajuinen oppiminen tarjoaa korkealaatuisia osaamisen kehittämisen palveluita, joissa hyödynnetään Aalto-yliopiston laajaa koulutusportfoliota tieteen, taiteen, tekniikan ja talouden aloilta. Eri alojen osaamisemme avulla pystymme tarjoamaan erilaisia ratkaisuja jatkuvaan ammatilliseen kehittymiseen ja henkilöstön koulutukseen. Yksi esimerkki räätälöidyistä ratkaisuista ovat ohjelmat, jotka tarjoavat työntekijöille mahdollisuuden suorittaa akateemisesti vahvistettuja sertifikaatteja. Näihin ohjelmiin kuuluvat omassa tahdissa suoritettava verkko-oppiminen, käytännön harjoitukset esimerkiksi simulaatioiden avulla ja live- tai verkkotapahtumat opintoryhmän kanssa.

Uudet teknologiat mahdollistavat uusia tapoja oppia. Yksi tärkeimmistä Aallon elämänlaajuisen oppimisen kehityskohteista ovat pienet osaamiskokonaisuudet (microcredentials), joissa oppiminen keskittyy lyhyille kursseille tai moduuleihin. Pienet osaamiskokonaisuudet sisältävät erilaisia tapoja oppia, kuten mikro-oppimista tai tutkintokursseja. Esimerkiksi mikro-oppimisen kokonaisuuksia voidaan pinota mikrokursseiksi ja edelleen pieniksi osaamiskokonaisuuksiksi.

Lue lisää joustavista opiskeluvaihtoehdoista yrityksille (aaltoee.fi)

Joustavuus, keskittyminen tiettyyn aiheeseen ja nopea suoritusaika tekevät pienistä osaamiskokonaisuuksista houkuttelevan vaihtoehdon ammattilaisille, jotka haluavat lisätä olemassa olevaa osaamistaan.

Laura Sivula, elämänlaajuisesta oppimisesta vastaava liiketoimintajohtaja

Ota seuraava askel organisaatiosi kehittämisessä

Laadukkaat, monialaiset ja vaikuttavat koulutusratkaisumme auttavat organisaatioita saavuttamaan osaamisen kehittämistavoitteensa yksilöiden osaamisen kehittämisestä organisaatioiden uudistumiseen asti. Aloita organisaatiosi kehittäminen oppimistarpeiden ja -tavoitteiden arvioinnista yhdessä ammattilaistemme kanssa. Tarpeiden ja tavoitteiden kautta löydämme organisaatiosi oppimispolun lähtötason. Räätälöidyt oppimispolut parantavat työntekijöiden taitoja ja suorituskykyä, lisäävät työtyytyväisyyttä ja sitoutumista sekä tuovat vaikuttavuutta markkinoiden muutoksiin.

Mitä Aalto-yliopiston elämänlaajuinen oppiminen voi tarjota organisaatiollenne:

  • Joustava oppiminen: Tarjoamme monipuolisia oppimisratkaisuja, jotka sopivat eri aikatauluihin ja oppimistarpeisiin. Olipa kyseessä omaan tahtiin eteneminen tai tiukka aikataulu, meillä on vaihtoehtoja. Oma ammatillinen verkosto laajentuu myös vertaisoppimisen kautta. 
  • Ammattitaitoiset opettajat ja asiantuntijat: Koulutuksemme perustuu Aalto-yliopiston laajaan osaamiseen tieteen, taiteen, tekniikan ja talouden aloilla. Opit alan parhailta asiantuntijoilta.
  • Akateemisesti vahvistetut sertifikaatit: Tarjoamme ohjelmia, joissa voit suorittaa akateemisesti vahvistettuja sertifikaatteja. Ne ovat arvostettuja osoituksia osaamisestasi.
  • Pienet osaamiskokonaisuudet (Micro-Credentials): Meidän koulutustarjontamme sisältää myös mahdollisuuden oppia lyhyillä kursseilla tai moduuleilla. Pienet osaamiskokonaisuudet tarjoavat joustavuutta, keskittymistä tiettyyn aiheeseen ja mahdollisuuden nopeaan osaamisen kasvuun. 
  • Räätälöidyt oppimisratkaisut: Ymmärrämme, että jokainen organisaatio on erilainen. Siksi tarjoamme räätälöityjä oppimispolkuja, jotka vastaavat juuri teidän tarpeitanne ja tavoitteitanne. 

Ota yhteyttä Laura Sivulaan ja aloita matka kohti parempaa osaamista ja organisaation kehitystä kanssamme.

Organisaatioiden sopeuttamistilanteissa tarjoamme myös tukea, lue lisää täältä: https://www.aaltoee.fi/palvelut-organisaatioille/sopeuttaminen-ja-irtisanomistilanteet

Ota yhteyttä

 Laura Sivula

Laura Sivula

Liiketoimintajohtaja, elämänlaajuinen oppiminen

Lue lisää palveluistamme organisaatioille

Aalto_University_Strategy_images_Dec19_photo_by_Aleksi_Poutanen_J1A4713.jpg

Aalto-yliopiston tehoelektroniikan koulutus auttaa ABB:n työntekijöitä valmistautumaan vihreään siirtymään

Aalto on jo pitkään auttanut ABB:tä varmistamaan henkilöstönsä kyvykkyyksien jatkuvan kehittämisen.

Uutiset
Nuoria opiskelemassa Aalto-yliopiston kirjastossa.

Aallon uusi täydennyskoulutus vastaa logistiikka-alan osaamistarpeisiin

Diploma in Global Logistics -koulutusohjelma on osa Aalto-yliopiston elämänlaajuisen oppimisen tarjontaa.

Uutiset
People in a meeting discussing excitedly.

Aalto-yliopisto käynnistänyt elämänlaajuiseen oppimiseen keskittyvän yritysyhteistyön Muratan kanssa

Yhteistyön tuloksena syntyi sivusto, johon on koottu Murata Electronicsin työntekijöille valikoituja kursseja.

Uutiset
First Time Manager program workshop with students / photo: Johnny Jussila/AaltoEE

Uusien esihenkilöiden keskinäinen vertaistuki korostui Aallon First Time Manager -ohjelmassa

Ohjelman vertaistapaamiset saavat osallistujilta kiitosta, ja osa on jatkamassa niitä koulutuksen jälkeenkin.

Uutiset
scrolling website

Aallon elämänlaajuisen oppimisen tarjonta kehittyy – Osaamista voi päivittää nyt myös pienillä osaamiskokonaisuuksilla

Pienet osaamiskokonaisuudet vastaavat erityisen hyvin nopeasti syntyviin osaamistarpeisiin.

Uutiset
  • Julkaistu:
  • Päivitetty: