Aalto-yliopisto

Marianna Bom, talousjohtaja

Aalto on minulle vain kerran elämässä eteen tuleva mahdollisuus. Saapuessani aamuisin kampukselle ajattelen, että teemme täällä merkityksellistä työtä.
Marianna Bom_Aalto-yliopisto_Mikko Raskinen

”Ennen kuin tulin yliopistoon vuonna 2009 olin tehnyt pitkän uran kansainvälisissä talousjohdon tehtävissä yritysmaailmassa, Nokialla ja Koneella. Aalto oli minulle ehdottomasti vain kerran elämässä eteen tuleva mahdollisuus: innostava näköalapaikka, jossa voin omalla osaamisellani palvella Suomen kilpailukykyä ja tätä innovatiivista yhteisöä.

Talousjohtajana tehtäväni on edistää yliopiston pitkän aikavälin toimintaedellytyksiä varmistamalla, että yliopiston talous on kestävällä pohjalla. Tärkeitä teemoja ovat muun muassa yliopiston rahoituspohjan laajentaminen, läpinäkyvän ja Aallon kilpailukykyä edistävän sisäisen rahoitusmallin kehittäminen, sekä tehokkaat ja ammattimaiset palvelut.

Parasta työssäni ovat innostavat haasteet sekä ihmiset, Aallon yhteisö. Joka aamu saapuessani kampukselle ajattelen, että me Aallossa teemme merkityksellistä työtä.”

  • Julkaistu:
  • Päivitetty:
Jaa
URL kopioitu