Aalto ARTS käsikirja

Kestävä kehitys

Vinkkejä kestävän tulevaisuuden rakentamiseen!
A person cheerfully peeks out from behind the fresh wind in a summery, green birch landscape.

Tervetuloa kestävään Aaltoon!

Tutustu kestävän kehityksen strategisen Solutions for Sustainability -tiimin kokoamiin vinkkeihin kestävästä arjesta Aalto-yliopistossa.

Kestävä kehitys
Kolme ihmistä kaislikossa.

Hiilineutraali Aalto 2030

Aalto-yliopisto on sitoutunut ilmastopäästöjen vähentämiseen kaikilla toimintansa osa-alueilla. Aalto tavoittelee hiilineutraaliutta vuoteen 2030 mennessä. Yliopisto on selvittänyt tärkeimmät toimenpiteensä ilmastopäästöjen vähentämiseksi kaikilla yliopiston toiminnan alueilla. Suurimmat päästövähennykset saadaan tulevina vuosina energian hankinnassa.

Kestävä kehitys
Strategy key visuals visualising the university key areas, namely research, education, impact, illustration by Anna Muchenikova

Aalto-yliopiston strategia – Rakennamme kestävää tulevaisuutta

Toimintamme perustuu laadukkaaseen tutkimukseen ja opetukseen, vaikuttavuuteen sekä yhteisiin arvoihin – vastuullisuus, rohkeus ja yhteistyö. Yliopiston tehtävänä on rakentaa kestävää tulevaisuutta.

Strategiamme
A banner photo with sustainability action booster logo

Sustainability Action Booster

Sustainability Action Booster -kuluapurahan tavoitteena on vauhdittaa opiskelijaomisteista kestävyyskulttuuria Aallossa tukemalla opiskelijoiden kestävyysideoita!

Opiskelija Aallossa lukemassa kirjaa

Aalto-yliopisto lisää toimenpiteitä päästöjen vähentämiseksi

Aalto-yliopisto on kartoittanut tärkeimpiä toimenpiteitä ilmastopäästöjen vähentämiseksi kaikilla yliopiston toiminnan alueilla. Suurimmat päästövähennykset saadaan energian hankinnasta ja käytöstä.

Uutiset
Esiintyjiä tapahtumassa

Sustainability Science Days keräsi ennätysyleisön – ensi vuonna tapahtumassa puhkaistaan kestävyyskupla

Suomen suurin kestävän kehityksen tutkimuksen ja innovaatioiden tapahtuma keräsi yhteen yli 1500 asiantuntijaa yli sadasta eri maasta. Tapahtuma järjestettiin Aalto-yliopistolla ja Helsingin yliopistolla tänä vuonna yhteistyössä maailman suurimman kestävän kehityksen kongressin, SRI:n kanssa.

Uutiset
Lajittelu

Kierrätys ja lajittelu

Jätteiden tehokas kierrätys ja lajittelu on osa Aalto-yliopiston kestävän kehityksen strategiaa. Pyrimme vähentämään jätteen syntymistä, ja uusiokäyttämään raaka-aineet joko uusiksi tuotteiksi tai energiaksi.

Palvelut

Etkö löytänyt mitä etsit?
Ota yhteyttä:
[email protected]

  • Julkaistu:
  • Päivitetty: