Uutiset

Tervetuloa viidenteen Unite! Dialogiin - virtuaalitapahtumaa isännöi tällä kertaa KTH

Unite! on yksi Eurooppalaiset Korkeakoulut -hankkeen verkostoista, ja sen jäseniä ovat Aalto-yliopiston lisäksi kuusi muuta yliopistoa eri puolilta Eurooppaa. Puolen vuoden välein koko Unite!-yliopistoverkoston henkilöstö ja opiskelijat kokoontuvat Unite! Dialogi -tapahtumaan ja tekevät yhteistyötä Uniten eri teemojen ja tavoitteiden parissa. Järjestyksessään viides Unite! Dialogi pidetään virtuaalisesti 8.-10.3.2022 ja kasvokkain Tukholmassa 13-15.6. Dialogissa on tarjolla yleisölle avoin tilaisuus, johon ovat lämpimästi tervetulleita nekin, joille Unite! ei ole ennestään tuttu.
The 5th Unite! Dialogue in 2022 is organised by the Royal Institute of Technology KTH.

Tukholman Kungliga Tekniska Högskolan (KTH) isännöi seuraavan Unite! Dialogi -tapahtuman otsikolla New Horizons. Se järjestetään kahdessa osassa: ensin verkkotapahtumana maaliskuussa ja kesäkuussa kasvotusten. Tavoitteena oli tavata henkilökohtaisesti Tukholmassa maaliskuussa, mutta pandemian tuomat usein nopeat ja äkilliset muutokset vaativat uudelleenjärjestelyjä. Viides Unite! Dialogue jaetaan siksi kahteen osaan (maaliskuu ja kesäkuu).

8.–10.3.2022 pidettävä online-tapahtuma sisältää Unite! Governing Platform:n, Unite Academic Forumin, H2020-hankkeen Plenary- ja General Assembly -kokoukset. Näihin lähetetään henkilökohtaiset kutsut.

9.3. klo 11-13 pidettävään Plenary-tilaisuuteen ovat tervetulleita koko Aalto-yliopiston henkilökunta ja opiskelijat kuulemaan lisää Unitesta. Tilaisuus järjestetään verkossa Zoomin kautta. Ilmoittaudu täällä.

13.–15.6 pidetään Tukholmassa Unite-yhteisön kesätapahtuma. Tämä antaa E+-työryhmille ja H2020-työpaketeille mahdollisuuden tavata ja keskustella viimeisimmistä tapahtumista. Alustava ohjelma ja ilmoittautumistiedot ovat saatavilla maaliskuun tapahtuman jälkeen.

Unite! Dialogit

Unite! Dialogit ovat tärkeitä Uniten näkyvyyden lisäämiseksi jäsenyliopistoissa ja niiden ekosysteemeissä. Raportit, keskustelut, katsaukset ja tulevaisuuden strategiat ovat läpinäkyviä koko Unite-yhteisölle ja jokainen aaltolainen on tervetullut mukaan.

Toistaiseksi Unite-yhteisö on järjestänyt neljä Dialogia:

  • 11.-14.2.2020, Espoo-Helsinki/Suomi, isäntä Aalto-yliopisto
  • 30.9.2020, Lissabon, isäntä Universidade de Lisboa
  • 8.–10.3. 2021, Grenoble, isäntä Grenoble INP Ranskassa (Rhône Alpes)
  • 29.11.-1.12. 2021 Barcelona, ​​isäntä Universitat Politècnica de Catalunya (UPC

Yliopistoverkosto Unite!

Unite! on yksi Euroopan komission rahoittamista Eurooppalaiset yliopistot -verkostoista, jonka jäsen Aalto-yliopisto on yhdessä kahdeksan muun korkeatasoisen eurooppalaisen yliopiston kanssa. Unite! pyrkii merkittävästi vahvistamaan opiskelijoiden ja henkilökunnan liikkuvuutta sekä edistämään eurooppalaisen korkeakoulutuksen laatua, osallisuutta ja kilpailukykyä.

Tutustu Uniteen!
Unite! logo
  • Julkaistu:
  • Päivitetty:
Jaa
URL kopioitu

Lue lisää uutisia

Kristo Ovaska, Kauppakorkeakoulun Vuoden Alumni 2022
Nimitykset Julkaistu:

Kristo Ovaska on Kauppakorkeakoulun Vuoden Alumni 2022

”Laaja-alaiselle osaamiselle on työmarkkinoilla suurta kysyntää”, sanoo Kristo Ovaska.
Aalto University_question mark in the snow
Kampus, Yliopisto Julkaistu:

Torkkumiskapseleita ja energiansäästöä - tervetuloa mukaan!

Hyvinvointia kestävällä kampuksella -tapahtuma kokoaa yhteen kampuksen keskeiset teemat kestävästä kehityksestä ja energiansäästöstä sekä kaikkien kampuksen käyttäjien hyvinvoinnista.
People with laptops having a meeting around a table.
Opinnot Julkaistu:

Aallon uusi First time manager -koulutus tarjoaa kattavat eväät aloittelevalle esihenkilölle

Koulutus pureutuu siihen, millaisia asioita ensimmäistä kertaa vastuutehtävässä työskentelevän henkilön tulisi osata.
Leevi Hormaluoma Sähkötekniikan päivä -tapahtumassa. Kuva: Filmbutik.
Opinnot Julkaistu:

Opiskelija Leevi Hormaluoma: Tekniikan alalla polkuja on niin monta kuin tekijöitäkin

Informaatioteknologiaa opiskeleva Leevi on ollut aktiivisesti mukana opiskelijaelämässä, mikä antaa hänen mukaansa hyvää vastapainoa opiskelulle. "Yhtenä päivänä saatan koodata koulutehtäviä kotona ja seuraavana olla mukana järjestämässä ilmaisfestareita tuhannelle osallistujalle", hän kertoo.