Uutiset

Teppo Heiskanen nimitetty varainhankintajohtajaksi

Heiskanen aloittaa uudessa tehtävässään 11.1.2016.

Teppo Heiskanen vastaa yliopiston varainhankinnan ja lahjoittajasuhteiden toiminnon rakentamisesta ja johtamisesta sekä yliopiston varainhankinnan kampanjoiden menestyksekkäästä toteuttamisesta.

Heiskanen on toiminut 2003–2011 johtajana Pohjoismaiden ministerineuvoston tehtävissä Tanskassa ja Liettuassa, vastaten muun muassa European Humanities Universityn rahoituksen hankkimisesta. Aiemmin hän on toiminut Helsingin yliopistossa muun muassa teologisen tiedekunnan hallintojohtajana. Viimeiset neljä vuotta hänen yrityksensä on tarjonnut varainhankinnan ja kansainvälisten projektien palveluita korkeakoulusektorille.

  • Julkaistu:
  • Päivitetty:

Lue lisää uutisia

Rofice dickson
Nimitykset Julkaistu:

Rofice Dickson on nimitetty määräaikaiseen apulaisprofessorin tehtävään Kemian tekniikan ja metallurgian laitokselle

TkT Rofice Dickson on nimitetty Aalto-yliopiston Kemian tekniikan ja metallurgian laitokselle tenure track -urapolulle viiden vuoden määräaikaiseen apulaisprofessorin tehtävään 1.9.2024 alkaen. Professuurin ala on Kemian tekniikan kestävä kiertotalous.
Jokimaisema, jossa taustalla aavikkoa. Välissä kulkee tie, jossa ajaa rekka-auto.
Mediatiedotteet Julkaistu:

Tutkimus: Ihmisen toiminta ajanut maapallon makean veden kierron pois tasapainosta

Ihmisen toiminta on muokannut rajusti makean veden kiertokulkua maailmanlaajuisesti esiteolliseen aikaan verrattuna.
Saban Ramadani, Photo by Hayley Le
Opinnot Julkaistu:

Saban Ramadani: Onko radikaalia keksiä raketti viikossa?

“Jos sinulta odotetaan nopeita ratkaisuja vaikkapa kuvataiteessa, häviääkö itse tarkoitus luomisen prosessissa? Onko se radikaalia, että keksii raketin viikossa?”
Kuva Maija Keskisestä
Yhteistyö, Opinnot Julkaistu:

Alumni Maija Keskinen: Pidän uusien asioiden oppimisesta ja kokeilemisesta

Alumnimme Maija Keskinen tiesi alusta saakka haluavansa opiskella taloustiedettä. ”Mielekäs työ on minulle merkinnyt sitä, että tunnen voivani palvella yhteiskuntaa ja tehdä oman osani, jotta julkisessa toiminnassa tehdyt päätökset perustuisivat mahdollisimman laadukkaaseen tietopohjaan”, Keskinen kertoo.