Uutiset

Teppo Heiskanen nimitetty varainhankintajohtajaksi

Heiskanen aloittaa uudessa tehtävässään 11.1.2016.

Teppo Heiskanen vastaa yliopiston varainhankinnan ja lahjoittajasuhteiden toiminnon rakentamisesta ja johtamisesta sekä yliopiston varainhankinnan kampanjoiden menestyksekkäästä toteuttamisesta.

Heiskanen on toiminut 2003–2011 johtajana Pohjoismaiden ministerineuvoston tehtävissä Tanskassa ja Liettuassa, vastaten muun muassa European Humanities Universityn rahoituksen hankkimisesta. Aiemmin hän on toiminut Helsingin yliopistossa muun muassa teologisen tiedekunnan hallintojohtajana. Viimeiset neljä vuotta hänen yrityksensä on tarjonnut varainhankinnan ja kansainvälisten projektien palveluita korkeakoulusektorille.

  • Julkaistu:
  • Päivitetty:
Jaa
URL kopioitu

Lue lisää uutisia

Kuva: Matti Ahlgren.
Palkitut Julkaistu:

Palkitut tiimit tekevät yhdessä työtä

Aalto Pioneering Excellence Award -palkinnot jaettiin Aallossa tiimeille, jotka tekevät uraauurtavaa työtä toiminnan laadun ja erinomaisuuden kehittämiseksi.
Eveliina Palo A grid -rakennuksen portaikossa
Yliopisto Julkaistu:

Laatua yhdessä – Opiskelijan ääni kuuluu suunnittelussa ja päätöksenteossa

Yhteisön osallistuminen yliopiston kehittämiseen on keskeinen osa arvomaailmaamme.
Työelämäprofessori Topias Siren
Nimitykset Julkaistu:

Kalliomekaniikan asiantuntija Topias Siren on nimitetty Aalto-yliopiston työelämäprofessoriksi

”Työelämäprofessuurin myötä tuon opiskelijoille paljon oppeja työelämästä yhdistettäväksi teoreettiseen osaamiseen”, lupaa Topias Siren.
Erika Ahlberg
Yhteistyö, Opinnot Julkaistu:

Alumni Erika Ahlberg: Jos ei tee ikinä virheitä, ei ole ollut tarpeeksi rohkea

Alumnimme Erika Ahlberg halusi yhdistää maisteritutkinnossaan aiemmat kaupan ja design-alan opintonsa, ja International Design Business Management -ohjelma sopi tähän loistavasti. Urallaan muodin, myynnin, markkinoinnin ja brändien parissa hän on pyrkinyt rohkeasti kohti haasteita – esimerkiksi hyppäämällä 100 henkilön organisaation johtoon ilman aikaisempaa esihenkilökokemusta.