Uutiset

Pedagoginen koulutus keväällä 2023

Haluatko kehittyä opettajana? Pedagogiset kurssit tarjoavat sinulle mahdollisuuden kehittää omaa opetustasi ja opettajuuttasi. Ilmoittaudu kevään 2023 kursseille nyt!
Pedagogisen koulutuksen rakenne

Aalto tarjoaa henkilökunnalle keväällä 2023 useita pedagogisia kursseja

Ilmoittautumislinkit syksyn kursseille löydät klikkaamalla alla olevia linkkejä kurssikuvauksiin. Tieto kurssille pääsystä lähetetään ilmoittautuneille pääsääntöisesti viimeistään kolme viikkoa ennen kurssin alkua. Aallon pedagoginen koulutus (25 op) koostuu neljästä ydinkurssista (A! Peda Intro, Oppiminen ja opetus yliopistossa, Opetuksen suunnittelu ja Opetusharjoittelu) sekä valinnaisista kursseista (5op). Jos olet kiinnostunut, olet tervetullut opiskelemaan valinnaisia kursseja enemmänkin kuin pedagogiseen koulutuksen kokonaisuuteen vaaditut 5 opintopistettä.

Ydinkurssit keväällä 2023:

Valinnaiset kurssit keväällä 2023:

Muutokset ja päivitykset valinnaisten kurssien tarjontaan ovat kevään 2023 kuluessa.

Kurssit on suunnattu ensisijaisesti Aalto-yliopiston opetustehtävissä toimiville henkilöille, eikä niille ilmoittautuminen ole mahdollista yliopiston ulkopuolelta.

Lisätietoa Aallon tarjoamasta pedagogisesta koulutuksesta saat pedagogisten koulutusten pääsivulta tai voit kysyä tarkennuksia MyTeaching Support -palvelun kautta.

Personal Impact hero page logo

Personal Impact

Personal Impact kokoaa yhteen Aallossa opetettavia, opintopisteellisiä kursseja esimerkiksi itsensä johtamisesta, arvoista, merkityksellisyydestä ja hyvinvoinnista.

Muut opinnot
People talking and working in the café in Harald Herlin Learning Center, white lamps hanging in front.

Aallon pedagoginen koulutus opetushenkilökunnalle

Haluatko kehittyä opettajana? Aloita pedagoginen koulutus A! peda intro -kurssilla ja jatka muilla ydinkursseillamme, tai katso valinnaisten kurssien tarjonta.

Palvelut

Hilma-verkosto tarjoaa sukupuolentutkimuksen opintoja opettajille ja opiskelijoille

Aalto-yliopisto on vuoden 2021 alusta alkaen kansallisen sukupuolentutkimusverkosto Hilman jäsen. Kansallisen sukupuolentutkimusverkoston päätarkoitus on järjestää verkkokursseja sekä kandidaatti- että maisteritutkinto-opiskelijoille. Lisäksi se järjestää pedagogista koulutusta opetushenkilökunnalle.

Opetus ja oppiminen
  • Julkaistu:
  • Päivitetty:
Jaa
URL kopioitu

Lue lisää uutisia

Photo
Tutkimus ja taide Julkaistu:

Katsaus Aallon avoimiin julkaisuihin 2023

90 % Aallon vuoden 2023 tieteellisistä lehtiartikkeleista on avoimesti saatavilla.
Kolme opiskelijaa
Opinnot Julkaistu:

Uusi Sähköisku-podcast pureutuu sähköteekkareiden arkeen

Podcastissa sähkötekniikan opiskelijat keskustelevat sähkötekniikan opiskelusta ja teekkarielämästä Aalto-yliopistossa. Ensimmäinen jakso on nyt julkaistu!
Labradorinnoutaja Niksi katsoo kameraan.
Kampus Julkaistu:

Opaskoira Niksi: On aina yhtä ihmeellistä ja hauskaa tulla kampukselle

"Vaikka se on vaikeata, me emme voi tervehtiä, kun minulla on opaskoiravaljaat päällä. Vastaan turvallisesta liikkumisesta ja minulle on todella tärkeää keskittyä siihen. Etsin kyllä välillä vastaantulevien katseita, mutta siihen ei pidä vastata."
Profile data workflow
Poikkeustilanteet, Tutkimus ja taide Julkaistu:

Aallon tutkimusportaalin ja Aalto.fi:n integraatio-ongelmat ratkaistu

Akatemisten profiilitietojen synkronoinnissa Tutkimusportaalin ja Aalto.fi:n välillä on ollut haasteita. Integraatio-ongelmat on nyt saatu ratkaistua ja akateemiset profiilit - muun muassa profiilikuvat, julkaisut ja akateemiset ansiot - integroituvat saumattomasti Tutkimusportaalista Aalto.fi:hin