Uutiset

Pedagoginen koulutus keväällä 2023

Haluatko kehittyä opettajana? Pedagogiset kurssit tarjoavat sinulle mahdollisuuden kehittää omaa opetustasi ja opettajuuttasi. Ilmoittaudu kevään 2023 kursseille nyt!
Pedagogisen koulutuksen rakenne

Aalto tarjoaa henkilökunnalle keväällä 2023 useita pedagogisia kursseja

Ilmoittautumislinkit syksyn kursseille löydät klikkaamalla alla olevia linkkejä kurssikuvauksiin. Tieto kurssille pääsystä lähetetään ilmoittautuneille pääsääntöisesti viimeistään kolme viikkoa ennen kurssin alkua. Aallon pedagoginen koulutus (25 op) koostuu neljästä ydinkurssista (A! Peda Intro, Oppiminen ja opetus yliopistossa, Opetuksen suunnittelu ja Opetusharjoittelu) sekä valinnaisista kursseista (5op). Jos olet kiinnostunut, olet tervetullut opiskelemaan valinnaisia kursseja enemmänkin kuin pedagogiseen koulutuksen kokonaisuuteen vaaditut 5 opintopistettä.

Ydinkurssit keväällä 2023:

Valinnaiset kurssit keväällä 2023:

Muutokset ja päivitykset valinnaisten kurssien tarjontaan ovat kevään 2023 kuluessa.

Kurssit on suunnattu ensisijaisesti Aalto-yliopiston opetustehtävissä toimiville henkilöille, eikä niille ilmoittautuminen ole mahdollista yliopiston ulkopuolelta.

Lisätietoa Aallon tarjoamasta pedagogisesta koulutuksesta saat pedagogisten koulutusten pääsivulta tai voit kysyä tarkennuksia MyTeaching Support -palvelun kautta.

Personal Impact hero page logo

Personal Impact

Personal Impact kokoaa yhteen Aallossa opetettavia, opintopisteellisiä kursseja esimerkiksi itsensä johtamisesta, arvoista, merkityksellisyydestä ja hyvinvoinnista.

Muut opinnot
People talking and working in the café in Harald Herlin Learning Center, white lamps hanging in front.

Pedagoginen koulutus: pääsivu

Haluatko kehittyä opettajana? Aloita pedagoginen koulutus A! peda intro -kurssilla ja jatka muilla ydinkursseillamme, tai katso valinnaisten kurssien tarjonta.

Palvelut

Hilma-verkosto tarjoaa sukupuolentutkimuksen opintoja opettajille ja opiskelijoille

Aalto-yliopisto on vuoden 2021 alusta alkaen kansallisen sukupuolentutkimusverkosto Hilman jäsen. Kansallisen sukupuolentutkimusverkoston päätarkoitus on järjestää verkkokursseja sekä kandidaatti- että maisteritutkinto-opiskelijoille. Lisäksi se järjestää pedagogista koulutusta opetushenkilökunnalle.

Opetus ja oppiminen
  • Julkaistu:
  • Päivitetty:
Jaa
URL kopioitu

Lue lisää uutisia

VCD students collaborating with Yle
Opinnot Julkaistu:

YLE ja Aalto-yliopisto konseptoivat yhteistyössä tulevaisuuden suoratoistopalvelua lapsille ja nuorille

Aalto-yliopisto ja YLE ovat yhteistyössä kehittäneet ja suunnitelleet ideoita uudesta lapsille ja nuorille suunnatusta brändätystä suoratoistopalvelusta.
Kuvassa näkyy Satu Rämö punaisessa mekossa. Taustalla näkyy kirjanjulkistamistilaisuuden rekvisiittaa.
Opinnot, Yliopisto Julkaistu:

Monenlaisia urapolkuja: Satu Rämö kirjoittaa huippusuosittuja dekkareita vastapainoksi digitaaliselle viestinnälle, jossa pitää olla lyhyt ja ytimekäs

Omannäköinen elämä kirjailijana ja viestintäalan yrittäjänä on Satu Rämölle mahdollista, koska kaupallinen osaaminen auttaa pitämään katteet kunnossa ja oman talouden hallinnassa.
Aalto Radical Creativity summer school. Original image: George Atanassov
Opinnot Julkaistu:

Oletko valmis kokeilemaan radikaalia luovuutta elokuussa?

Radical Creativity -kesäkoulussa sovelletaan erilaisia luovia työskentelytapoja, joita tarvitsemme kestävän tulevaisuuden rakentamisessa. "Tiivistetty inspiraatiopaketti on kuin karkkikauppa, jossa voit maistella eri makuja."
Sailing team at the sea, picture: Tapio Lehtinen Sailing
Opinnot Julkaistu:

Maailman ympäri seitsemässä kuukaudessa – opiskelija Anton Eklund valmistautuu vaativaan purjehduskilpailuun

Sähkötekniikkaa ja automaatiota opiskeleva Eklund on päässyt soveltamaan Aallossa hankittuja oppeja käytäntöön, kun tiimi on kunnostanut purjevenettään.