Uutiset

Osallistu yliopiston ennakointikyselyyn

Kutsumme kaikki Aalto-yhteisön jäsenet ja kumppanit vastaamaan kyselyyn globaaleista muutoksista. Vastausaikaa on 30.9. saakka. Tarkoituksena on tunnistaa merkityksellisiä muutoksia ja analysoida niiden vaikutusta yliopistomme toimintaan.
The illustration of the article has been created by Noora Typpö, a student of visual communication design
Kuvitus: Noora Typpö / Aalto University Magazine 27

Kysely on osa Aalto-yliopiston vuoden 2022 ennakkokatselmusta, joka on yliopiston toiminnan suunnitteluun ja kehittämiseen liittyvää yhteisöllinen ennakointiprosessi. Kaikki toimintaymäristöön liittyvät huomiot ovat tervetulleita ja kutsumme vastaamaan kaikki Aalto-yhteisön jäsenet sekä kumppanit. Kysely on auki 30.9. saakka. Lue lisää yliopiston vuosisuunnittelusta alta.

Vastaa kyselyyn (englanniksi)

Globaalit muutokset – vuoden 2022 ennakkokatselmuksen teema

Yliopiston ennakkokatselmus on yhteisöllinen ennakointiprosessi, joka on olennainen osa elävää strategiaamme. Sen avulla mahdollistamme sen, että voimme etupainotteisesti reagoida muutoksiin operatiivisessa ympäristössämme. Prosessi käsittää yhteisötilaisuuden yhdessä Aalto-yliopiston hallituksen kanssa, ennakointikyselyn ja keskustelun Aalto-yliopiston johtoryhmässä. Lue lisää yliopiston ennakkokatselmuksesta.

Vuosina 2020 ja 2021 ennakointikyselystä nousi esiin useita signaaleja, trendejä ja kehityskulkuja operatiivisessa ympäristössämme. Olemme vuosittain tarkastelleet näistä keskeisimpiä ja huomioineet ne yliopistodialogissamme osana tulevien vuosien suunnittelua. Tänä vuonna ennakointikyselymme on kohdennettu yhteen aiempina vuosina nousseeseen keskeiseen kehityskulkuun: globaalissa toimintaympäristössä tapahtuviin muutoksiin.

Esimerkkejä ennakkokatselmuksen tuloksista

Aiempina vuosina ennakkokatselmuksissa havaittujen muutosten perusteella olemme päivittäneet strategiamme sanoitusta operatiivisen ympäristömme osalta. Olemme analysoineet trendien vaikutusta Aallon toimintoihin ja huomioineet ne osana vuosiprosessejamme. Vuosina 2020 ja 2021 tunnistettuja trendejä olivat muun muassa muutokset työelämässä, globaali kestävyyskriisi, muutokset korkeakoulutuksen toimintaympäristössä sekä globaali talous ja turvallisuus.

Yhteyshenkilöt liittyen yliopiston ennakointikyselyyn

Lue lisää

Lue lisää Aalto-yliopiston strategiasta sekä suunnittelun vuosiprosesseista.

Ioncell

Strategiamme

Aalto-yliopiston tulevaisuuden perusta on laadukas tutkimus ja opetus, vaikuttavuus sekä jaetut arvot - vastuullisuus, rohkeus ja yhteistyö. Yliopiston tehtävänä on rakentaa kestävää tulevaisuutta.

An autumnal aerial view of Aalto University campus from Laajalahti, autumn colours, yellow and orange, are prominent in the trees

Yliopiston ennakkokatselmus - University Preview

Yliopiston ennakkokatselmuksessa arvioidaan yhdessä toimintaympäristöömme liittyviä oletuksia suhteessa uusiin trendeihin.

Aalto-käsikirja
  • Julkaistu:
  • Päivitetty:

Lue lisää uutisia

Mikkelin IB-ohjelma 35 vuotta
Yliopisto Julkaistu:

Mikkelin kampuksen alumnit juhlistivat International Business -ohjelman 35-vuotista olemassaoloa

Yli 200 BBA-/BScBA-ohjelman alumnia saapui juhliin Kauppakorkeakoululle Otaniemeen.
Silmälasipäinen mies katsoo kameraan, taustalla kesäinen luonto
Tutkimus ja taide, Yliopisto Julkaistu:

Lahjoittajatarina - Yrjö Sotamaa: ”Yliopiston tukeminen on meidän oman tulevaisuutemme rakentamista”

Professori emeritus on yhä aktiivinen muotoilun vaikuttaja niin kotimaassa kuin kansainvälisellä kentällä. Hän on nykyään myös Taiteiden ja suunnittelun korkeakoulun kuukausilahjoittaja.
Image from the conferment ceremony
Yhteistyö, Tutkimus ja taide, Yliopisto Julkaistu:
Otakaari 1 kyltti Y-siipi
Kampus, Opinnot Julkaistu:

Maarintalon toiminnot siirtyvät Kandidaattikeskukseen

Maarintalo suljetaan toukokuun lopussa.