Uutiset

Osallistu Dipoli Living Roomin tupaantuliaisiin

Dipolissa rakentuu kolmen viikon aikana, 27. lokakuuta asti yhteisöllinen näyttelyprojekti. Dipoli Living Roomin ideana
on, että yliopistoyhteisö kokoaa näyttelyn kollektiivisesti tuomalla siihen esineitä, jotka edustavat osallistujien tutkimusta.
Dipoli Living Room exhibition, 2017. Installation view. Image courtesy of Katie Lenanton.

Näyttelyn ideasta ja toteutuksesta vastaa kuraattori Katie Lenanton, joka toivottaa kaikki tervetulleiksi osallistumaan hankkeeseen. Hän kutsuu ihmisiä tuomaan osaksi näyttelyä esineen, julkaisun, palkinnon tai jotain muuta heidän tutkimustaan edustavaa. Myös videot ja muu digitaalinen sisältö ovat tervetulleita. Jokainen tuote asetetaan sille sopivaan kontekstiin ja esitellään näyttelykävijöille informaatiotekstin kera. Näyttelyn päätteeksi kaikki esineet kuvataan ja palautetaan omistajalle

“Ajatuksena on, että näyttely kasvaa koko sen keston ajan, joten se on valmis viimeisenä päivänään. Kaikki ovat tervetulleita tekemään näyttelyä yhdessä ja näyttämään, mitä Aalto-yliopiston upeat osaajat ovat tuottaneet", Lenanton sanoo. Hän työskentelee itse paikan päällä päivittäin klo 12-16, ja kerää esineitä ja keskustelee osallistujien kanssa. Esineet voi myös jättää Dipolin infotiskille klo 8-22 välisenä aikana.

Aika: 4.-27.10.2017
Paikka: Dipolin näyttelytila
Lisätietoa: [email protected]

  • Julkaistu:
  • Päivitetty:
Jaa
URL kopioitu

Lue lisää uutisia

Class 1972 of the School of Business.
Yhteistyö, Yliopisto Julkaistu:

Kuppilan cumlaude ja muita mukavia muistoja 50 vuoden varrelta

Vuosikurssi -72 kokoontui Kauppakorkeakoululla lukuvuoden avajaispäivänä 6.9.2022.
Annika Järvelin and Hanna Castrén-Niemi have spent three weeks at three different clinics in Helsinki. Photo: Otto Olavinen, Biodesign.
Tutkimus ja taide Julkaistu:

Neuvola täyttää sata vuotta – tutkijat selvittävät, miten neuvolan seuraavan vuosisadan tarpeisiin voitaisiin vastata terveysteknologiaa hyödyntäen

Tutkijat selvittävät sitä, miten neuvolan seuraavan vuosisadan tarpeisiin voitaisiin vastata Stanfordin yliopistosta lähtöisin olevien Biodesign-menetelmien keinoin.
Early autumn outdoor picture of the pathways leading to the Undergraduate Centre. The sun is shining and paths are dry.
Kampus, Yliopisto Julkaistu:

Otakaari 1:n maisemahanke viimeistelyä vaille valmis

Amfiteatterinaukion alueen kunnostustyöt valmistuvat syksyllä 2022.
Luova työelämä 2030
Yliopisto Julkaistu:

Tiesitkö, että luovuutta voi mitata? Tutustu tuoreisiin kyselytuloksiin

Luova työelämä 2030 -hanke kehittää työkaluja yksilöllisen ja organisaatiotasoisen luovuuden mittaamiseen ja vahvistamiseen. Aalto-yliopiston asiantuntijat ovat osallistuneet luovuuskyselyjen kehittämiseen.