Uutiset

Osallistu Dipoli Living Roomin tupaantuliaisiin

Dipolissa rakentuu kolmen viikon aikana, 27. lokakuuta asti yhteisöllinen näyttelyprojekti. Dipoli Living Roomin ideana
on, että yliopistoyhteisö kokoaa näyttelyn kollektiivisesti tuomalla siihen esineitä, jotka edustavat osallistujien tutkimusta.
Dipoli Living Room exhibition, 2017. Installation view. Image courtesy of Katie Lenanton.

Näyttelyn ideasta ja toteutuksesta vastaa kuraattori Katie Lenanton, joka toivottaa kaikki tervetulleiksi osallistumaan hankkeeseen. Hän kutsuu ihmisiä tuomaan osaksi näyttelyä esineen, julkaisun, palkinnon tai jotain muuta heidän tutkimustaan edustavaa. Myös videot ja muu digitaalinen sisältö ovat tervetulleita. Jokainen tuote asetetaan sille sopivaan kontekstiin ja esitellään näyttelykävijöille informaatiotekstin kera. Näyttelyn päätteeksi kaikki esineet kuvataan ja palautetaan omistajalle

“Ajatuksena on, että näyttely kasvaa koko sen keston ajan, joten se on valmis viimeisenä päivänään. Kaikki ovat tervetulleita tekemään näyttelyä yhdessä ja näyttämään, mitä Aalto-yliopiston upeat osaajat ovat tuottaneet", Lenanton sanoo. Hän työskentelee itse paikan päällä päivittäin klo 12-16, ja kerää esineitä ja keskustelee osallistujien kanssa. Esineet voi myös jättää Dipolin infotiskille klo 8-22 välisenä aikana.

Aika: 4.-27.10.2017
Paikka: Dipolin näyttelytila
Lisätietoa: [email protected]

  • Julkaistu:
  • Päivitetty:
Jaa
URL kopioitu