Uutiset

Nimikkosaleilla yritykset ja yhteisöt saavat päivittäistä näkyvyyttä kampuksella

Yksi yritysten kanssa toteutettava yhteistyön muotomme on jo pitkään ollut nimikkosalit.
PwC:n nimikkosali Otakaari 1:ssä. Kuva: Roope Kiviranta / Aalto-yliopisto
PwC:n nimikkosali Otakaari 1:ssä. Kuva: Roope Kiviranta / Aalto-yliopisto

Omalla nimikkosalillaan yritykset ja yhteisöt pystyvät ennen kaikkea tukemaan opiskelijoita ja kauppatieteiden opetusta myötävaikuttamalla opetustilojen laadukkuuteen ja viihtyvyyteen. Samalla nimikkosali on yksi näkyvä osa yrityksen työnantajakuvan rakentamista opiskelijoiden keskuudessa.

Yritysten nimikkosalit sijaitsevat Kauppakorkeakoulun tiloissa Kandidaattikeskuksessa. Yritysten nimikkosaleja on yhteensä yksitoista, joista jokainen ilmentää yritystä omalla, omaleimaisella tavallaan. Nimikkosali nimetään yrityksen mukaan ja tätä nimeä käytetään yleisesti salista puhuttaessa. Sopimukseen kuuluu, että yritys voi käyttää salia omiin tarkoituksiinsa veloituksetta kaksi kertaa vuodessa.

”Yhteistyöyrityksemme ovat muokanneet saleja ja tehneet opetustiloista oman näköisiään tuomalla saliin esimerkiksi omia brändielementtejään. Näin tiloista on tullut entistä vuorovaikutteisempia ja nykyaikaista oppimista tukevia”, kertoo Anne Johansson Kauppakorkeakoulun Ulkoisista suhteista.

Salit opiskelijoiden suosiossa vuodesta toiseen

Kauppakorkeakoululla vuosittain toteutettavassa opiskelijatyytyväisyyskyselyn yhdessä osiossa selvitetään opiskelijoiden mielipiteitä erilaisista yritysyhteistyön muodoista kampuksella. Nimikkosalit ovat pitäneet pintansa yhtenä suosituimmista yhteistyön muodoista vuosi toisensa jälkeen, sillä ne muistetaan helposti ja niiden ulkoasuista todella pidetään.

”Koska salit nimetään yritysten mukaan ja ne poikkeavat muista opetustiloista ulkonäöllisesti edukseen, opiskelijat muistavat nämä tilat helposti. Niistä tulee vähitellen osa opiskelijoiden arkea kampuksella”, Anne Johansson kertoo.

Kauppakorkeakoulun partneriyritykset käyttävät omia nimikkosalejaan aktiivisesti myös omiin tarkoituksiinsa järjestämällä saleissa esimerkiksi erilaisia tilaisuuksia niin opiskelijoille kuin omalle henkilökunnalleen.

Lisätietoja:
Kauppakorkeakoulun nimikkosalitoiminta

Konecranesin nimikkosali. Kuva: Roope Kiviranta / Aalto-yliopisto
Konecranesin nimikkosali. Kuva: Roope Kiviranta / Aalto-yliopisto
  • Julkaistu:
  • Päivitetty:
Jaa
URL kopioitu

Lue lisää uutisia

5G-kesäkoulu 2022
Yhteistyö Julkaistu:

5G Hack the Mall -kesäkoulu tarjoaa yrityksille ja alueille kustannustehokkaan tavan oppia 5G-teknologiasta

Se tarjoaa myös hyvän mahdollisuuden käynnistää yrityksiä ja aluetta palvelevia uusinta teknologiaa soveltavia kehitysprojekteja.
Design by Sushant Passi
Yhteistyö Julkaistu:

Fiskars Group lahjoittaa 250 000 euroa Aalto-yliopiston taiteiden ja suunnittelun alalle

Lahjoitus on osa Fiskars Groupin ja Aallon pitkäaikaista yhteistyötä, joka on sisältänyt muun muassa vastuulliseen muotoiluun ja tulevaisuuden materiaaleihin keskittyviä kursseja.
Porthania
Yhteistyö, Palkitut Julkaistu:

Matematiikan alan naisten kansainvälinen konferenssi ja Ladyženskaja-palkinnon julkistus 1.-2.7.2022

International Mathematical Union -järjestön matematiikan alan naisten valiokunta järjestää kautta aikojen toisen (WM2)- eli World Meeting for Women in Mathematics -konferenssin 1.–2.7.2022. Sen yhteydessä jaetaan matemaattisen fysiikan palkinto, joka on nimetty Olga Aleksandrovna Ladyženskajan mukaan.
Mirko Varano is the Unite! Key Liaison Officer at KTH.
Yhteistyö Julkaistu:

Yli 200 Unite-yliopistoverkoston jäsentä kokoontui Tukholmassa

Aurinkoinen Tukholma toivotti tervetulleeksi yli 200 Unite-yliopistoverkoston työntekijää ja opiskelijaa kesäiseen yhteisötapahtumaan 13.-15.6.2022 KTHlle.