Uutiset

Matkalla kohti luovaa organisaatiokulttuuria – osallistu webinaariin!

Tule kuulolle Luova työelämä 2030 -hankkeen päätöswebinaariin 15.3. jossa kuullaan miksi luovaan organisaatiokulttuuriin kannattaa panostaa ja saadaan konkreettisia työkaluja sen kehittämiseen.
Social media cover for Creative Working Life 2030 / Luova työelämä 2030 -project.

Luovuus on valtava voimavara erityisesti muuttuvissa ja epävarmoissa tilanteissa, joissa vanhat säännöt eivät päde eikä tutuilla ratkaisuilla päästä eteenpäin. Nykymaailmassa tämä on arkipäivää paitsi yksilöille, myös yrityksille.

Olemme kaikki lähtökohtaisesti luovia, ja luovaa osaamista voidaan myös kehittää. Myös luovan organisaatiokulttuurin kehittämisen eteen on tehtävä töitä.

Kaikille avoimessa Luova työelämä 2030 -hankkeen päätöswebinaarissa Yellow Methodin Susanna Rahkamo ja Pauliina Valpas pureutuvat luovaan organisaatiokulttuuriin: miksi sen eteen kannattaa nähdä vaivaa ja ennen kaikkea, miten sitä voi kehittää.

Webinaari tarjoaa konkreettisia työkaluja ja toimenpiteitä organisaatioiden luovuusmatkalle. Sen myötä saadaan myös esimakua uudesta, maksuttomasta palvelusta, jonka avulla luovuuden ja sen ymmärryksen kehittäminen voidaan tuoda osaksi organisaation arkea.

Lue lisää ja ilmoittaudu webinaariin

Mittaa ja kehitä luovaa suorituskykyäsi

Haluaisitko tietää, millainen on oma luova suorituskykysi? Vastaa kyselyyn alla, ja kutsu myös kollegasi ja ystäväsi tekemään itsearviointi.

Mittaa oma luovuusindeksisi

Kyselyyn vastattuasi saat yksilöidyn, kattavan analyysin, joka valottaa luovuutesi potentiaalia ja häiriötekijöitä, ja auttaa kehittämään luovaa suorituskykyäsi.

Luova työelämä 2030 – sukellus suomalaisten luovuuteen

Luova työelämä 2030 -hankkeessa on pureuduttu suomalaisten yksilöiden ja organisaatioiden luovuuteen niiden luovaa suorituskykyä mittaavien kyselyjen kautta.

Hanke on paitsi vahvistanut ymmärrystä luovuudesta, sen monimuotoisuudesta ja mahdollisuuksista, myös tuottanut tieteeseen pohjautuvan tavan mitata ja kehittää luovaa suorituskykyä.

Tutustu yksilötason ja organisaatiotason yhteenvetoraportteihin, joissa avataan suomalaisten yksilöiden ja organisaatioiden luovuutta kyselytulosten pohjalta.

Yksilötason yhteenveto koostuu kyselyn ensimmäisestä 2630 vastauksesta, ja organisaatiotason kysely keräsi 605 vastausta 16 eri organisaatiossa.

Luova työelämä 2030

Tiesitkö, että luovuutta voi mitata? Tutustu tuoreisiin kyselytuloksiin

Luova työelämä 2030 -hanke kehittää työkaluja yksilöllisen ja organisaatiotasoisen luovuuden mittaamiseen ja vahvistamiseen. Aalto-yliopiston asiantuntijat ovat osallistuneet luovuuskyselyjen kehittämiseen.

Uutiset
Radical creativity illustration: Anna Muchenikova

Radikaali luovuus

Rakennamme vahvan, luovan yhteisön tukemaan uutta ajattelua.

Strategiamme
  • Julkaistu:
  • Päivitetty:

Lue lisää uutisia

Tulevaisuuden uran pohtimisessa käytetään luovuutta.
Opinnot Julkaistu:

Uramuotoilukurssilla pysähdytään oppimaan itsestä ja pohtimaan tulevaisuutta

Career Design Lab tukee opiskelijoiden siirtymää työelämään. Avain kestävään tulevaisuuden työhön on ennakkoluuloton ja luova tapa muotoilla uraa.
Kolmeosainen kuva: vasemmalla keltainen kukka ja teksti Marsio,  keskellä kuva Aino-Marsio-Aallosta, oikealla Aallon logo o
Kampus, Yliopisto Julkaistu:

Aalto-yliopiston kaikille avoin kohtaamispaikka Marsio avaa ovensa syyskuussa

Avajaisnäyttelyt esittelevät Aalto-yhteisön ratkaisuja kestävän tulevaisuuden rakentamiseen.
Robottien rakentelua Aalto-yliopisto Juniorin Robokylä-työpajassa
Yhteistyö Julkaistu:

Innostusta teknologiaan: Lähes 8000 lasta ja nuorta osallistui Aalto-yliopisto Juniorin Teknologiatuokioihin

Aalto-yliopisto Juniorin teknologiakasvatuksen lähettiläät kulkivat viime talvena ahkerasti peruskouluilla tarjoten oppilaille ja opettajille mahdollisuuden tutustua uusimpaan teknologiaan käytännönläheisesti. Jane ja Aatos Erkon säätiön sekä Svenska kulturfondentin rahoittamien hankkeiden tavoitteena oli innostaa lapsia ja nuoria teknologian pariin.
Poikkeustilanne-kuvitus
Kampus, Poikkeustilanteet, Yliopisto Julkaistu:

Kesä tuo muutoksia Aalto-yliopiston metroasemalle

Aalto-yliopiston metroaseman muutostyöt sulkevat sisäänkäyntejä kesällä 2024.