Uutiset

Kehitä opetusmenetelmiäsi kansainvälisiä yhteisohjelmia varten

Unite! Competencies for Collaborative Teaching in Joint Programmes on dynaaminen ohjelma, joka on suunnattu yliopisto-opettajille. Sen tarkoituksena on auttaa kehittämään ja toteuttamaan innovatiivisia opetusmenetelmiä kansainvälisissä yhteisohjelmissa.
Focus group discussion of conceptualising Aalto-level Game Changer competences

Kurssilla keskitytään teknologiatyökalujen, yhteistyöstrategioiden ja monitieteisten lähestymistapojen integrointiin ja korostetaan luovuuden ja kriittisen ajattelun merkitystä.  

Opetussuunnitelmassa korostetaan globaalin osaamisen ja monipuolisten opetuskontekstien välistä yhteyttä sekä kasvokkain että verkossa. Osallistujat oppivat hyödyntämään monikielisten ja monikulttuuristen opetustilanteiden ainutlaatuisia etuja, suunnittelemaan ryhmätyötä oppimisen tehostamiseksi ja näkemään yhteisohjelmat mahdollisuutena aitoon oppimiseen liike-elämän ja akateemisen yhteistyön kautta. Opettajat pystyvät koulutuksen päätyttyä luomaan oppijoilleen rikastuttavia kulttuurienvälisiä ja monitieteisiä oppimiskokemuksia.  

Kurssi kestää kesäkuusta elokuuhun 2024, ja siinä yhdistyvät verkkomoduulit sekä elokuussa Tukholmassa KTH:ssa järjestettävä koko viikon mittainen opintojakso.

Milloin? 

  1. Verkkotapaaminen: johdantomoduuli
    Yksi tapaaminen 17.-20. kesäkuuta 2024 välisenä aikana (2-3 tuntia)
  2. Koulutus paikan päällä Ruotsissa
    26.-30.8.2024 KTH Royal Institute of Technology, Tukholma​​
  3. Verkkokoulutusmoduuli
    Yksilö- ja ryhmätyöskentely lopputehtävää varten syyskuun ja joulukuun 2024 välisenä aikana

Ilmoittaudu 31.5. mennessä

Lue lisää kurssista, päivämääristä ja hae mukaan 31.5.2024 mennessäOhjelma on osallistujille ilmainen, mutta kukin kattaa itse omat matkakustannuksensa. 

Järjestäjä Unite!-yliopistoallianssi

Kurssin järjestää Unite!-yliopistoallianssi, johon kuuluu Aallon lisäksi kahdeksan muuta eurooppalaista yliopistoa (Graz University of Technology, Kungliga Tekniska Högskolan, Universitat Politècnica de Catalunya, Universidade de Lisboa, Technische Universität Darmstadt, Politecnico di Torino, Institute Polytechnique de Grenoble, Wroclaw University of Science and Technology). 

Uniten mahdollisuudet opettajille, tutkijoille ja muulle henkilökunnalle

Tällä sivulla kerromme aaltolaisille hyödyllisistä tavoista ja kanavista osallistua Unite!-yliopistoallianssiin.

Tutustu Uniteen
Pictured is a project room with a whiteboard and some post-it notes on the whiteboard. Students are sat and watching the teacher point at the whiteboard
  • Julkaistu:
  • Päivitetty:

Lue lisää uutisia

Course work for Smart Wearables
Opinnot Julkaistu:

Smart Wearables -kurssit opettavat opiskelijoille insinööri- ja muotoilutaitoja

Smart Wearables -kurssien monialaisissa tiimeissä syntyy uskomattoman luovia projekteja, joiden parissa eri alojen opiskelijat pääsevät oppimaan toisiltaan.
Kuva opiskelijoista juttelemassa
Opinnot Julkaistu:

Tauolta tutkintoon - Back on track –työpajasarja 8.10. & 29.10.2024

Aallon opintopsykologit ja opinto-ohjaaja järjestävät kahden kerran mittaisen workshopsarjan opintoihin palaaville tai viimeisen vuoden aikana hyvin vähän opiskelleille syksyllä 2024 englanniksi.
Havainnekuva puisesta lavarakenteesta torimaisemassa
Yhteistyö, Tutkimus ja taide Julkaistu:

Wood Programin 30-vuotisjuhlaprojekti nousee Kuhmon torille

Aalto-yliopiston puuarkkitehtuuriin erikoistuvat opiskelijat toteuttavat joka vuosi Wood Program -projektin. Opintokokonaisuuden 30-vuotisjuhlavuonna yhteistyökumppanina toimii Kuhmon kaupunki. Toteuttava kohde on Kuhmon torille nouseva torilava.
Two students and a professor sitting around a table, talking and looking at laptop screen.
Tutkimus ja taide, Opinnot Julkaistu:

Tule uusien tohtoriopiskelijoiden tutoriksi kesäkuussa 2024

lmoittaudu uusien tohtoriopiskelijoiden tutoriksi kesäkuun orientaatiopäiville!