Uutiset

Hybridilava nyt Aalto-yhteisön käytettävissä

Hybrid Stage -pilottihanke on käynnistynyt Harald Herlin -oppimiskeskuksen K-kerroksessa. Uusi hybridilava mahdollistaa tapahtumat, joihin yleisö voi osallistua sekä paikan päällä että verkon kautta online-yhteydellä.
Creative Technologies event on Hybrid Stage
Kuva: Mikko Raskinen

Hybrid Stage -pilottihanke on käynnistynyt Harald Herlin -oppimiskeskuksen K-kerroksessa. Uusi hybridilava palvelee ensisijaisesti Aalto-yliopistoyhteisöä sekä sen laajennettua kumppaniverkostoa.

Uusi tapahtumatila antaa Aalto-yhteisölle mahdollisuuden järjestää laadukkaita verkkostriimauksia ja avata sisältöjämme maailmanlaajuiselle yleisölle. Samalla n. 50 hengen yleisö voi olla fyysisesti läsnä tapahtumassa.

Hybridilavan tekniikkaan kuuluvat videomonitoreista koostuva seinä, laadukas näyttämövalaistus sekä hajautetut kaiuttimet, jotka mahdollistavat erinomaisen äänitasojen hallinnan koko tilassa. Neljä korkealaatuista robottikameraa tarjoaa erilaisia kuvakulmia tapahtuman juoksuttamiseen.

Lue lisää hybridilavasta.

Hybrid Stage
Kuva: Mikko Raskinen

Creative Technologies -seminaari järjestettiin Hybrid Stage -tupaantuliaisten yhteydessä, lavan ensimmäisenä tapahtumana. Creative Technologies kokosi yhteen tutkijoita tietojenkäsittelytieteen, luovan teknologian, taiteen ja muotoilun aloilta.

Lue lisää. 

  • Julkaistu:
  • Päivitetty:
Jaa
URL kopioitu

Lue lisää uutisia

Kuvassa näkyy Satu Rämö punaisessa mekossa. Taustalla näkyy kirjanjulkistamistilaisuuden rekvisiittaa.
Opinnot, Yliopisto Julkaistu:

Monenlaisia urapolkuja: Satu Rämö kirjoittaa huippusuosittuja dekkareita vastapainoksi digitaaliselle viestinnälle, jossa pitää olla lyhyt ja ytimekäs

Omannäköinen elämä kirjailijana ja viestintäalan yrittäjänä on Satu Rämölle mahdollista, koska kaupallinen osaaminen auttaa pitämään katteet kunnossa ja oman talouden hallinnassa.
People hanging out in the Learning centre of Aalto University
Yliopisto Julkaistu:

Kehitysrahoitushaku käynnistetty elämänlaajuisen oppimisen kehityksen vauhdittamiseksi

Aalto-yliopisto tarjoaa kehitysrahoitusta elämänlaajuisen oppimisen hankkeille kouluissa ja laitoksilla. Jopa 100 000 euron suuruinen rahoitus tarjoaa kouluille ja laitoksille mahdollisuuden toteuttaa innovatiivisia hankkeita, jotka edistävät elämänlaajuisen oppimisen kehitystä ja luovat kestäviä oppimisratkaisuja oppijoiden ja toimialojen tarpeisiin.
Infographics of the 6th plae
Yliopisto Julkaistu:

Aalto-yliopiston taide ja muotoilu säilytti 6. sijansa maailmassa

Kaikkiaan viisi alaa ylsi sadan parhaan joukkoon arvostetussa QS-vertailussa.
Aalto University / Petri Suomala / Photo: Mikko Raskinen
Nimitykset, Yliopisto Julkaistu:

Petri Suomala jatkaa opetuksesta vastaavana vararehtorina

Vararehtorin toimikausi on viisi vuotta ja alkaa 1.9.2023.