Uutiset

Erasmus+ Staff Training Days 2023

Aalto-yliopisto järjesti ensimmäisen Covid-pandemian jälkeisen Erasmus+ Staff Training Days -tapahtuman 8.–9.6.2023. Tapahtuma sai tukea Erasmus+ programme funding -rahoituksesta.
Erasmus+ Staff Training Days 2023  at Aalto. International participants standing at the stairs .
Photo: Aalto University, Anni-Elina Vänskä

Osallistujia kymmenestä korkeakoulusta

Erasmus+ Staff Training Daysiin osallistui 21 henkilöä Aalto-yliopiston ulkomaisista yhteistyöyliopistoista sekä 16 aaltolaista. Ulkomaiset osallistujia saapui seuraavista yliopitoista: KTH (Ruotsi), TU Graz (Itävalta), Telecom Paris (Ranska), Kaunas University of Technology (Liettua), Kryvyi Rih National University, Kryvyi Rih State Pedagogical University, Kryvyi Rih State University of Economics and Technologies, Lutsk National Technical University ja Zaporizhzhia National University (Ukraina).

Ukrainasta saapui kaikkiaan 11 osallistujaa ja suuri osa heistä saapui Espoon ystävyyskaupungin Kryvyi Rihin yliopistoista. Monet heistä olivat tehneet matkaa tänne monta päivää.

Tapahtuman ensimmäisenä päivänä osallistujille esiteltiin Aalto-yliopiston toimintaa, sen strategiaa ja koulutuksellisia tavoitteita. Lisäksi käytiin ajatuksia herättäviä keskusteluja yliopistojen kohtaamista haasteista tämän päivän turbulentissa maailmassa. Kampuskierroksella päivän päätteeksi tutustuttiin Aallon opetus- ja muihin tiloihin. 

Toisen päivän teemoja olivat digitaalinen opetus ja oppiminen sekä HR

Toisen päivän osuudessa oli runsaasti mukana aaltolaisia digipeda- ja HR:n asiantuntijoita, jotka pitivät työpajoja yhdessä ulkomaisten yliopistojen edustajien kanssa.

  • Julkaistu:
  • Päivitetty:
Jaa
URL kopioitu

Lue lisää uutisia

Poikkeustilanne-kuvitus
Kampus, Poikkeustilanteet, Yliopisto Julkaistu:

Vesikatko Dipolissa 22.2. klo 8-15

Suunniteltu vesikatko alkaa klo 8.00 ja sen arvioitu päättymisaika on klo 15.00.
Photo
Tutkimus ja taide Julkaistu:

Katsaus Aallon avoimiin julkaisuihin 2023

90 % Aallon vuoden 2023 tieteellisistä lehtiartikkeleista on avoimesti saatavilla.
Labradorinnoutaja Niksi katsoo kameraan.
Kampus Julkaistu:

Opaskoira Niksi: On aina yhtä ihmeellistä ja hauskaa tulla kampukselle

"Vaikka se on vaikeata, me emme voi tervehtiä, kun minulla on opaskoiravaljaat päällä. Vastaan turvallisesta liikkumisesta ja minulle on todella tärkeää keskittyä siihen. Etsin kyllä välillä vastaantulevien katseita, mutta siihen ei pidä vastata."
Profile data workflow
Poikkeustilanteet, Tutkimus ja taide Julkaistu:

Aallon tutkimusportaalin ja Aalto.fi:n integraatio-ongelmat ratkaistu

Akatemisten profiilitietojen synkronoinnissa Tutkimusportaalin ja Aalto.fi:n välillä on ollut haasteita. Integraatio-ongelmat on nyt saatu ratkaistua ja akateemiset profiilit - muun muassa profiilikuvat, julkaisut ja akateemiset ansiot - integroituvat saumattomasti Tutkimusportaalista Aalto.fi:hin