Uutiset

Ehdota Kampuksen kestävän kehityksen sankaria 2023!

Aalto-yliopiston Kestävä kampus -tiimi etsii jo seitsemättä kertaa kampuksen kestävän kehityksen sankaria. Jätä ehdotuksesi meille 8.9.2023 mennessä.
Campus Sustainability Champion logo

Ehdota Kestävä kampus -tiimille toimijaa, henkilöä tai tekoa, joka on muuttanut toimintaympäristöämme Otaniemessä kestävämmäksi. Ehdotus voi olla konkreettinen teko, esimerkillinen toiminta tai muu asia, mikä on innostanut ja edistänyt Aalto-yliopiston ja sen kampuksen kestävän kehityksen tavoitteiden saavuttamista. Pienilläkin teoilla on merkitystä!

Tänä vuonna kilpailun teemana on “Belonging” eli sosiaalinen kestävyys ja yhteisöllisyys kampuksella. Voittava ehdotus voi liittyä esimerkiksi opetukseen, tutkimukseen tai taiteeseen, monikulttuurisuuteen, luonnon monimuotoisuuteen tai olla vaikkapa uusi aloite kohti yhteisöllisempää kampusta.

Ehdota Kampuksen kestävän kehityksen sankaria tällä lomakkeella 8.9.2023 mennessä!

Kampuksen kestävän kehityksen sankari -palkinto jaetaan nyt seitsemättä kertaa. Viime vuonna voittajaksi valittiin Kipsari-ravintolat. Kunniamaininnat keräsi Sasha Spurna, Space 21-konsepti sekä Bioblitz-tapahtuma.

Voittajalle on luvassa pieni teemaan sopiva palkinto sekä isosti mainetta ja näkyvyyttä kampuksen kestävän kehityksen edistäjänä. Palkinto jaetaan ACRE-päivän yhteydessä lokakuussa 2023.

Aalto Lush Greenery

Kestävä kampus -tiimi

Aalto-yhteisön eri toimintojen edustajista koostuvan Kestävä kampus -tiimin päätehtävänä on edistää kampuksen kestävää kehitystä niin ekologisen, sosiaalisen kuin taloudellisen vastuun näkökulmista.

Kestävä kehitys
ACRE jumala

ACRE-päivä 5.10.2023

Tule mukaan syksyn innostavimpaan kampustapahtumaan osana Aalto Wellbeing Weekiä! Tuhtia kampusasiaa, lounasta ja kahvia tarjolla.

Tapahtumat
Sustainability champion logo

Vegaanius valttina Kestävän kampuksen sankarin 2022 valinnassa

Kestävän kampuksen sankari valittiin jo kuudennen kerran. Voittaja julkistettiin 13.10. pidettynä ACRE-päivänä.

Uutiset

Anna palautetta

  • Julkaistu:
  • Päivitetty:
Jaa
URL kopioitu

Lue lisää uutisia

Student Guide illustration, news items
Opinnot Julkaistu:

Dekaanin kannustusstipendi myönnettiin 558 Sähkötekniikan korkeakoulun opiskelijalle

558 Sähkötekniikan korkeakoulun opiskelijalle on myönnetty 500 € arvoinen kannustusstipendi lukuvuoden 2022–2023 opintomenestyksen perusteella.
Opiskelijoita pyöräilemässä kampuksella.
Kampus, Yliopisto Julkaistu:

Nyt saa äänestää! Miten käytämme 13 000 euroa opiskelijoiden hyvinvointiin?

Alkusyksystä 2023 opiskelijat saivat ideoida, miten yliopiston tulisi käyttää 13 000 euroa opiskelijoiden hyvinvoinnin parantamiseen kampuksella. Nyt on aika äänestää parasta ideaa toteutettavaksi kevään 2024 aikana.
Kampuskysely
Kampus Julkaistu:

Vastaa kampuskyselyyn, vaikuta ja voita mahtavat lounaat!

Vuosittaisella kampuskyselyllä mitataan jälleen kampuksen toimivuutta ja viihtyisyyttä, eli kampuskokemusta. Kysely on auki 25.10.-10.11.2023.
Student guide illustration, front page
Opinnot, Yliopisto Julkaistu:

Vastaa kyselyyn Opiskelijan oppaasta ja vaikuta

Vastaa 10-minuutin kyselyyn viimeistään 10.11.