Uutiset

Chris Brzuska valittu tietotekniikan laitoksen vuoden opettajaksi 2021

Vuoden opettaja julkistettiin tietotekniikan laitoksen laitoskokouksessa torstaina 16. joulukuuta 2021.
Chris_Brzuska_Aalto_SCI_photo_by_Matti_Ahlgren-1.jpg

Apulaisprofessori Chris Brzuska on valittu tietotekniikan laitoksen vuoden opettajaksi 2021. Ehdotuksissa Brzuskaa kehutaan mukaansatempaavasta opetuksesta ja aidosta kiinnostuksesta opiskelijoita ja heidän opintomenestystään kohtaan. Hänen innostuksensa opetusta ja opetettavaa aihetta kohtaan tarttuu myös opiskelijoihin. Hän on nähnyt paljon vaivaa toimivan etäopetuksen eteen ja hänen luentonsa ovat vuorovaikutteisia, viihdyttäviä ja täynnä tietoa.

Poimintoja kurssin CS-E4340 Cryptography opiskelijapalautteesta:

The lectures were great. Maybe even one of the best among all the course I've attended so far.

I have to put strong emphasis of how impressed I am with the dedication and commitment of Chris in this course, he truly went beyond the requirements and crushed my expectations on how teachers at a university can care about their students.

Tietotekniikan vuoden opettaja on palkittu vuodesta 2007 alkaen. Tänä vuonna ehdotuksia tuli yhteensä 28, ja 15 opettajaa esitettiin palkinnon saajaksi. Vuoden opettaja saa kunniakirjan sekä 1000 euron palkkion.

  • Julkaistu:
  • Päivitetty:
Jaa
URL kopioitu

Lue lisää uutisia

Palkitut.
Palkitut Julkaistu:

Perustieteiden korkeakoulun parhaat väitöskirjat ja diplomityöt vuodelta 2022 palkittu

Aalto-yliopisto palkitsee vuosittain parhaat 10 prosenttia väitöskirjoista Aallon väitöskirjapalkinnolla. Palkittuja väitöskirjoja on Perustieteiden korkeakoulussa tänä vuonna kuusi. Diplomitöitä palkittiin viisi.
Palkinnon saajat
Palkitut Julkaistu:

Tasavallan presidentin kunniamerkit Kemian tekniikan korkeakoulussa

Kemian tekniikan korkeakouluun on myönnetty kolme tasavallan presidentin kunniamerkkiä. Kunniamerkit myönnettiin professori Jouni Paltakarille, tutkimusinsinööri Esa Uosukaiselle ja johdon assistentti Anne Forsströmille.
ISM_vierailuluento 2023
Yhteistyö, Opinnot Julkaistu:

Palvelumuotoilu varmistaa osaltaan digipalveluiden laadun ja tarkoituksenmukaisuuden

Johtava yliopistonlehtori Johanna Bragge kutsui kollegansa Perustieteiden ja Taiteiden ja suunnittelun korkeakouluista pitämään vierailuluennon.
A picture from the workshop
Opinnot Julkaistu:

Opiskelijat kokeilivat luovia menetelmiä urasuunnan ja identiteetin kirkastamiseen

Aallon opiskelijat osallistuivat uramuotoilun pilottiohjelmaan oppiakseen uusia menetelmiä uran ja epävarmuuden hallintaan