Uutiset

AllWell? - Opiskelijoille suunnattu vuosittainen hyvinvointikysely toteutetaan 15.2.-1.3.2023

Opiskelijoiden hyvinvointi on meille Aalto-yliopistossa tärkeää. Jokavuotisen AllWell?-hyvinvointikyselyn avulla keräämme tietoa opiskelijoiden kokemuksista opetukseen, opiskeluhyvinvointiin ja -kykyyn sekä vertaistukeen liittyen. Tänä vuonna kysely on auki 15.2.-1.3.2023, ja se lähetetään sähköpostilla kaikille toisen vuoden kandiopiskelijoille ja ensimmäisen vuoden maisteriopiskelijoille.
AllWell 2022 Center

Vastaamalla kyselyyn opiskelijat pääsevät vaikuttamaan yliopiston käytäntöjen kehittämiseen. Kyselyyn vastanneet opiskelijat saavat sähköpostilla henkilökohtaisen vastapalauteen kyselyn sulkeuduttua. Vastapalautteessa kerrotaan muun muassa vinkkejä stressinhallintaan, miten opiskelutaitoja voi parantaa, miten hankalien asioiden välttelyn pystyy lopettamaan ja miksi tunnetaidoilla on merkitystä oppimisessa.

AllWell?-opiskeluhyvinvointikyselyn ohjelmakohtaiset tulokset toimitetaan ohjelmajohtajille ja koulun johdolle. Tuloksia hyödynnetään koulutusohjelmien, opetuksen sekä opiskelijoiden opiskelukykyä ja hyvinvointia tukevien palveluiden kehittämisessä.

AllWell?-opiskelijakysely

AllWell?-opiskelijakysely on avoinna vuosittain kaikille toisen vuoden kandidaattiopiskelijoille ja ensimmäisen vuoden maisteriopiskelijoille. AllWell? selvittää opiskeiljan opiskelukykyyn vaikuttavia asioita.

Lue lisää:
AllWell?
  • Julkaistu:
  • Päivitetty:
Jaa
URL kopioitu

Lue lisää uutisia

Tulevaisuuden uran pohtimisessa käytetään luovuutta.
Opinnot Julkaistu:

Uramuotoilukurssilla pysähdytään oppimaan itsestä ja pohtimaan tulevaisuutta

Career Design Lab tukee opiskelijoiden siirtymää työelämään. Avain kestävään tulevaisuuden työhön on ennakkoluuloton ja luova tapa muotoilla uraa.
Kolmeosainen kuva: vasemmalla keltainen kukka ja teksti Marsio,  keskellä kuva Aino-Marsio-Aallosta, oikealla Aallon logo o
Kampus, Yliopisto Julkaistu:

Aalto-yliopiston kaikille avoin kohtaamispaikka Marsio avaa ovensa syyskuussa

Avajaisnäyttelyt esittelevät Aalto-yhteisön ratkaisuja kestävän tulevaisuuden rakentamiseen.
Robottien rakentelua Aalto-yliopisto Juniorin Robokylä-työpajassa
Yhteistyö Julkaistu:

Innostusta teknologiaan: Lähes 8000 lasta ja nuorta osallistui Aalto-yliopisto Juniorin Teknologiatuokioihin

Aalto-yliopisto Juniorin teknologiakasvatuksen lähettiläät kulkivat viime talvena ahkerasti peruskouluilla tarjoten oppilaille ja opettajille mahdollisuuden tutustua uusimpaan teknologiaan käytännönläheisesti. Jane ja Aatos Erkon säätiön sekä Svenska kulturfondentin rahoittamien hankkeiden tavoitteena oli innostaa lapsia ja nuoria teknologian pariin.
Poikkeustilanne-kuvitus
Kampus, Poikkeustilanteet, Yliopisto Julkaistu:

Kesä tuo muutoksia Aalto-yliopiston metroasemalle

Aalto-yliopiston metroaseman muutostyöt sulkevat sisäänkäyntejä kesällä 2024.