Tutkimus ja taide

Aalto Studios Gallery Lounge

Näyttelytila Aalto Studios Gallery on osa Aalto Studios -keskusta. Se tarjoaa Aalto-yliopiston yhteisölle näyttelytilan kokeiluja ja pohdintoja varten osoitteessa Otakaari 7.
Interior picture of Aalto Studios, a table and four chairs, and some poster on the black wall in the right of the picture.

Näyttelytila Aalto Studios Gallery on osa Aalto Studios -keskusta. Se tarjoaa Aalto-yliopiston yhteisölle näyttelytilan kokeiluja ja pohdintoja varten osoitteessa Otakaari 7.

Näyttelyt liittyvät monitieteellisiin aloihin, jotka koskevat opetusta, tutkimusta ja muita Aalto-yliopiston toimia. Tilaa pidetään kohtaamisten ja tapahtumien näyttämönä opiskelijoille, yliopistolle ja sen kumppaneille.

Aalto Studios -keskuksesta voi myös lainata projektoreita ja IT-laitteita näyttelyitä varten.

Näyttelyihin voi tutustua Gallery Lounge -sivulla. 

Valokuva: William Turner

Aallon galleriat ja näyttelytilat

Miten saadaan tilaa odottamattomille tavoille tarkastella maailmaa? Galleriat ja näyttelytilat ovat yhdessä toteutettuja toimintatiloja, joihin kootaan eri tekijöiden tietämystä, sisältöä, visioita ja intohimoa.

About Aalto University's public galleries
Aalto betaspace, an exhibition venue for students at the School of Arts, Design and Architecture / photo by Julia Weckman.
  • Julkaistu:
  • Päivitetty: