Aallon galleriat ja näyttelytilat

Miten saadaan tilaa odottamattomille tavoille tarkastella maailmaa? Galleriat ja näyttelytilat ovat yhdessä toteutettuja toimintatiloja, joihin kootaan eri tekijöiden tietämystä, sisältöä, visioita ja intohimoa.
Aalto_betaspace_photo_julia_weckman

Aalto-yliopiston galleriat ja näyttelytilat ovat yhdessä toteutettuja toimintatiloja, joihin kootaan eri tekijöiden tietämystä, sisältöä, visioita ja intohimoa. Ne tarjoavat kokemuksia, jotka perustuvat esineiden sijasta ideoihin ja käsitteisiin. Nämä tilat ovat avoinna odottamattomille kohtaamisille ja äänten moninaisuudelle, ja näyttelyn luominen tapahtuu yhteistyössä.

Aalto-yliopisto välittää, helpottaa ja tukee eritasoisia tiloja, kuten koordinoituja tiloja ja ohjattuja tiloja. Tiloissa voi olla pop-up-näyttelyitä, opiskelijatyön laboratorioita, gallerioita, konferensseja ja julkista tilapäistaidetta. Joissakin gallerioissa on ohjattuja ohjelmia, joissa toteutetaan opetustapahtumia avointen pyyntöjen ja kutsujen perusteella.

Valokuva: Julia Weckman

Galleriatilat

Aalto_betaspace_photo_julia_weckman

Beta SPACE -galleria

Aallon beta SPACE -galleria sijaitsee Alvar Aallon suunnittelemassa kandidaattikeskuksessa.

Tutkimus ja taide
Dipoli_Gallery_Feel_surreal_Photo_Alexandra_Strogranova

Dipoli Gallery

Aalto-yliopiston päärakennus Dipoli on kohtaamisten ja tapahtumien näyttämö opiskelijoille, yliopistolle ja sen kumppaneille. Dipoli Gallery on yliopiston edustustila

Tutkimus ja taide
Aalto_Learning_Centre_Gallery_photo_Jenni_Holma

Harald Herlin -oppimiskeskuksen näyttelytilat

Harald Herlin -oppimiskeskuksen näyttelytilat Lobby, Foyer ja Tori ovat näyttelyille, työpajoille, seminaareille ja performansseille tarkoitettuja alueita.

Tutkimus ja taide
Väre_Gallery_V1_Photo_Anne_Kinnunen

Väre exhibition spaces

Väre, Aalto University building for the School of Art, Design, and Architecture, offers a multitude of exhibition spaces for showcasing creative work.
Location:
Väre
Otakaari 14, Espoo

Open:
Mon–Thu 7:45–20:00,
Fri 7:45–18:00

Research & Art
M8 Art space: Carmel Köster. Dance of the Pixels, 2016. Installation view. Photo: Kadri Kõiv

M8 Art Space

M8 Art Space is situated in the atrium of the Maarintie 8 building, a location that houses departments of the School of Science and the School of Electrical Engineering.

Research & Art
aalto_from_nature_to_future_exhibition_photo_eeva_suorlahti2.jpg

Aallon näyttelytila Helsingin lentoasemalla

Näyttelyt ovat osa Finavian Art Port -taidelentoasemakonseptia. Sen ideana on tarjota matkustajille yllättäviä uusia palveluita.

Tutkimus ja taide
aaltostudios_photo_williamturner.jpg

Aalto Studios Gallery Lounge

Näyttelytila Aalto Studios Gallery on osa Aalto Studios -keskusta. Se tarjoaa Aalto-yliopiston yhteisölle näyttelytilan kokeiluja ja pohdintoja varten osoitteessa Otakaari 7.

Tutkimus ja taide
  • Julkaistu:
  • Päivitetty:
Jaa
URL kopioitu