Toimipisteet

Otakaari 7

Otakaari 7 tarjoaa tiloja muun muassa Aalto Studiosin ja startup-keskus A Gridin käyttöön.
Otakaari 7 pääsisäänkäynti

Otakaari 7 aulapalvelut, p. 0504723166
[email protected]  

Tietoa rakennuksesta

Otakaari 7 on valmistunut vuonna 1985 ja sijaitsee startup-keskus A Gridin naapurissa Otakaaren varrella, Ossinlammen läheisyydessä. Rakennuksessa sijaitsee mediatuotannon resursseja ja asiantuntemusta tarjoava Aalto Studios sekä startup-keskus A Gridin vuokrattavia toimistotiloja.

Aalto Studios on uusi digitaalisen ajan Mediakeskus, jossa saman katon alla kohtaavat elokuvantekijät, designerit, pelinkehittäjät, esittävän taiteen tekijät, insinöörit, tutkijat, rahoittajat ja julkisen palvelun toimijat niin Suomesta, Euroopasta kuin kauempaakin. Aalto Studios mahdollistaa uudenlaista toimialarajat ylittävää opetus-, tutkimus-, taide- ja tuotekehitystoimintaa ja tekee Aallosta aidon edelläkävijän digitaalisessa mediassa.

Rakennuksessa sijaitsevat:

A Grid

A Grid on Pohjois-Euroopan suurimpia kasvuyrityskeskuksia, jossa asuu mm. startupeja ja kiihdyttämöitä. Löydä tila yrityksellesi!

agrid.fi
AGrid logo
Kampuskartat, osoitteet ja aukioloajat Otaniemen kampuksella
School of business students sitting in front of the campus and laughing

Kampus

Aalto-yliopiston kampus Otaniemessä on yliopiston innovatiivisen yhteisön koti. Tutustu kampukseen virtuaalikierroksella osoitteessa virtualtour.aalto.fi.

Students with bicycles in Otaniemi

Aalto-yliopistokiinteistöt - ACRE

Aalto-yliopistokiinteistöt (ACRE) ylläpitää, kehittää ja vuokraa Aalto-yliopiston tiloja Otaniemessä ja Töölössä. Luomme uusia konsepteja ja yhteiskäyttöisiä tiloja myös yliopiston ulkopuolisille tahoille muodostaen Otaniemestä ainutlaatuisen yhteistyökeskittymän ja maailman innostavimman kampuksen.

Kampus
  • Julkaistu:
  • Päivitetty: