Toimipisteet

Mikkelin kampuksen kirjasto

Mikkelin kampuksen kirjasto palvelee opiskelijoita, yliopiston henkilöstöä ja muita asiakkaita kadun toisella puolella Mikkelin Yliopistokeskuksen rakennuksessa. Kirjaston kokoelmista löytyy noin 2 000 koti- ja ulkomaista julkaisua, kuten kirjoja, aikakauslehtiä ja muita kausijulkaisuja. Mikkelin kampuksen opiskelijoilla on myös pääsy oppimiskeskuksen tietoaineistoihin Aalto-yliopiston opetus- ja tutkimusaloilta. Kirjaston uudistetussa sisustuksessa on otettu huomioon tilojen toimivuus ja viihtyisyys.
Building of the Mikkeli Campus Library
Kuva: Ulla Jurvanen
Maanantai, tiistai ja torstai 9.30 - 11.00  ja  12.00 - 16.00
Keskiviikko ja perjantai 9.30 - 11.00  ja  12.00 - 14.00

Poikkeavista aukioloajoista ilmoitetaan erikseen

Kurssikirjat

Mikkelin kampuksen kirjastosta löytyy muutamia kappaleita pakollisten kurssien oppikirjoista, joita opiskelijat voivat lainata.

Meillä on pakollisten kurssien oppikirjoista myös lukusalikappaleita, joita opiskelijat voivat lukea paikan päällä kirjastossa.

BScBA-ohjelman pakollisten kurssien kirjalistauksen löydät englanniksi alta.

Kirjastokortti ja lainaaminen

Osa kirjaston aineistoista on lainattavissa. Laina-aika määräytyy materiaalin mukaan, ja lainaaminen on maksutonta, mikäli laina-aikaa ei ylitetä.

Saadaksesi kirjastokortin Mikkelin kampuksen kirjastoon sinun tulee aktivoida asiakastietosi kirjautumalla Aalto-Primoon Aalto-tunnuksellasi. Sen jälkeen voit noutaa kirjastokorttisi Mikkelin kampuksen kirjastosta sen aukioloaikoina.

Kaukolainaus

Jos tarvitsemaasi materiaalia ei löydy Mikkelin kampuksen kirjastosta, voimme tilata sen toisista kirjastoista kaukolainana tai kopiona. Lähetä maille kaukolainapyyntö sähköpostilla osoitteeseen [email protected].

Digitaaliset aineistot

Mikkelin kampuksen opiskelijat voivat käyttää kaikkia Aalto-yliopiston oppimiskeskuksen lisensoimia verkossa olevia kirjastoaineistoja - artikkeleita, tietokantoja ja e-lehtiä - mistä vain ja milloin vain kirjautumalla sisään Aalto-Primoon.

primo.aalto.fiTiettyjen alojen aineistot, ohjeet ja vinkit tiedonhakuun sekä e-aineistojen käyttöoppaat löytyvät oppimiskeskuksen Tiedonhakijan oppaat -palvelusta.

libguides.aalto.fi

libguides.aalto.fi/kauppatieteet

Learning Centre graphics

Tiedonhakijan oppaat (libguides.aalto.fi) (ulkoinen linkki)

Tukea opinnäytetyön tekijälle ja tutkijalle tieteenaloittain sekä tiedonhakuun, julkaisemiseen ja tietoaineistoihin liittyen.

Learning Centre graphics

Verkossa olevien kirjastoaineistojen käyttö

Yliopistolle lisensoitujen e-aineistojen, eli elektronisten kirjastoaineistojen, kuten artikkeleiden, tietokantojen ja e-lehtien käyttö.

Oppimiskeskus
Learning Centre graphics

Kirjastoaineistot ja -kokoelmat

Oppimiskeskus tarjoaa painettuja ja elektronisia tietoaineistoja Aalto-yliopiston opetus- ja tutkimusaloilta.

Oppimiskeskus

Tietopalvelut ja tiedonhankinnan opetus

Mikkeli kampuksen kirjasto tarjoaa oppimisen, opetuksen ja tutkimuksen tueksi tiedonhankintataitojen opetusta. Voit varata ajan henkilökohtaiseen tiedonhaun ohjaukseen informaatikon kanssa sähköpostiosoitteesta [email protected]

Tulostus ja tietokoneet

Mikkelin kampuksen opiskelijat voivat tulostaa kirjastossa mustavalkoisia A4-tulosteita ilmaiseksi.

Kirjastossa on myös muutama työasema asiakkaiden käytössä. Käyttäjätunnukset löytyvät kunkin koneen yhteydestä.

E-avain

Opiskelijat pääsevät Mikkelin kampuksen kirjastoon palveluaikojen ulkopuolella erillisellä e-avaimella koulupäivisin klo 8 - 20. Avaimen voi noutaa kirjastosta ilman erillistä tilausta esittämällä kuvallisen henkilökortin.

Yhteystiedot

Aalto-yliopiston Mikkelin kampuksen kirjasto
Lönnrotinkatu 7, 50100 Mikkeli
[email protected]
Puh: 050 527 1553

MUC - Mikkelin Yliopistokeskus
www.muc.fi

Suosittelemme

www.scopus.com logo

SCOPUS (Elsevier). (www.scopus.com) (ulkoinen linkki)

Scopus on viittaus- ja tiivistelmätietokanta. Kampusverkon ulkopuolella käytä VPN-yhteyttä.

www.sanakirja.fi logo

MOT-kielipalvelu (www.sanakirja.fi) (ulkoinen linkki)

Sisältää osiot: MOT Sanakirja, MOT Kääntäjä, MOT Kielentarkistin ja Sanalistat. Kampusverkon ulkopuolella käytä VPN-yhteyttä.

Oppimiskeskus

Aalto-yliopiston Data Hub (ulkoinen linkki)

Aalto-yliopiston Data Hub on helposti etsittävä datalähdekatalogi, joka sisältää tietoa myös Aalto-yliopiston käyttöönsä ostamista tietoaineistoista.

Aalto University International Business -kandidaattiohjelma.jpg

International Business, kauppatieteiden kandidaatti (BScBA, Mikkeli) ja kauppatieteiden maisteri (Otaniemi)

International Business -kandidaattiohjelma (BScBA Program) tarjoaa opiskelijoille laaja-alaista osaamista ja kykyä rakentaa, kehittää ja johtaa yrityksiä kansainvälisellä asenteella. Kansainvälisesti suuntautunut kauppatieteiden kandidaatin tutkinto liiketoiminnan alalta avaa monenlaisia yksityisen ja julkisen sektorin uramahdollisuuksia useilla aloilla ympäri maailman.

Koulutustarjonta
  • Julkaistu:
  • Päivitetty: