Töihin Aaltoon

Väliaikainen majoitus

Väliaikaiseen ja lyhytaikaiseen asumiseen Aalto-yliopisto tarjoaa yhdessä Unihomen kanssa tasokkaita kalustettuja huoneita ja huoneistoja Helsingin Töölössä sekä Aalto-yliopiston kampuksella Otaniemessä Espoossa. Lyhytaikaista majoitusta tarjoavat myös useat eri yritykset.
person working

Kotoisaa majoittumista Unihomella

Unihome tarjoaa laajan valikoiman viihtyisiä, kalustettuja ja muuttovalmiita huoneita sekä huoneistoja Helsingistä ja Espoosta. Unihomelle on helppoa ja turvallista asettua ja asumisaika on joustava.

Unihome Töölön Tornit, Helsinki

Kenelle: juuri saapuneelle kansainväliselle henkilökunnalle ja vieraille

Töölön Tornit: Unihome Töölön Torneissa on 178 kalustettua huonetta ja huoneistoa. Vaihtoehtoja asumiseen on useita. Edullisempaan asumiseen voit valita kompaktin huoneen kylpyhuoneella ja wc:llä sekä viihtyisällä yhteiskeittiöllä kerroksen muiden vieraiden kanssa. Valittavanasi on myös tilavampia huoneistoja hyvin varustellulla keittiöllä. Jos toivot huoneistoa upeilla maisemilla tai omalla terassilla, niin voi valita ylimmän kerroksen huoneiston, josta avautuu upeat maisemat Helsingin ylle tai rivitaloasunnon, jossa on runsaasti tilaa kahdessa kerroksessa.

Aamiainen, viikkosiivous, johon sisältyy liinavaatteiden ja pyyhkeiden vaihto, sekä WiFi sisältyvät hintaan. Kaikille vieraille on käytössä itsepalvelu pesula sekä saunat miehille ja naisille. Myös lemmikit ovat tervetulleita erikseen määriteltyihin huoneisiin.

Sijainti: Unihome Töölön Tornit sijaitsee aivan Helsingin keskustan kupeessa vehreän Hesperian puiston laidalla. Aalto yliopiston Otaniemen kampus on helposti saavutettavissa Kampin metroaseman kautta.

Lue lisää: Unihome (unihome.fi) 

Varausohjeet: Varauksen vahvistamiseksi erikoishinnoin, tulee kutsujan/laitoksen vahvistaa henkilön saapuminen sähköpostitse tai virallisella kutsulla/sopimuksella.

Varaukset ja tiedustelut: [email protected] / +358 (0)2941 24727

Töölö Tower Penthouse

Unihome Aalto Inn, Otaniemen kampus, Espoo

Kenelle: juuri saapuneelle kansainväliselle henkilökunnalle ja vieraille

Aalto Inn: Unihome Aalto Innissä on 52 tyylikästä kalustettua huoneistoa. Vaihtoehtoja asumiseen on useita. Valittavana on viihtyisiä hyvin varusteltuja studio huoneistoja tai tilavia ja näyttäviä huoneistoja, joissa on oleskelutilaa parvella sekä lasitettu parveke. Huoneistoissa on hyvin säilytystilaa myös pidempiaikaiseen vierailuun. Kaikissa huoneistoissa on hyvin varusteltu keittiö. Hintaan kuuluu viikoittainen siivous, joka sisältää liinavaatteiden ja pyyhkeiden vaihdon, itsepalvelu pesula sekä WiFi. Vieraiden käytössä on tyylikkäitä lounge-tiloja oleskeluun. Aalto Innissä on myös maksuton ulkopysäköinti. Lemmikit eivät ole sallittuja Aalto Innin tiloissa.

Sijainti: Unihome Aalto Inn sijaitsee Aalto yliopiston kampuksella Otaniemessä. Alue on viihtyisä ja luonto on lähellä. Aivan Aalto Innin vieressä on hyvät urheilumahdollisuudet, sillä Otahalli, tenniskentät ja urheilukenttä on aivan naapurissa. Aalto Yliopiston metroasemalle on vain 1 kilometrin kävelymatka.

Lue lisää: Unihome (unihome.fi) 

Varausohjeet: Varauksen vahvistamiseksi erikoishinnoin, tulee kutsujan/laitoksen vahvistaa henkilön saapuminen sähköpostitse tai virallisella kutsulla/sopimuksella.

Varaukset ja tiedustelut: [email protected] / +358 (0)2941 24727

AaltoInn room

Muita majoitusvaihtoehtoja

Pääkaupunkiseudulta löytyy lukuisia hotelleja, hostelleja ja muita lyhytaikaiseen majoitukseen soveltuvia majoituspalveluiden tarjoajia. Parhaiten ajantasaiset vaihtoehdot löydät käyttämällä internetin hakutoimintoa.

Alla mainittuna vain muutama kalustettuja asuntoja/huoneita tarjoava toimija ja portaali.

Noli Studios - myös Otaniemessä (nolistudios.com)
Forenom (forenom.fi)
Kotimaailma (kotimaailma.com)
Aalto Sharetribe (aalto.sharetribe.com) 
Anttikorppi (anttikorppi.com)

Katso myös

AaltoInn room

Asunto pääkaupunkiseudulta

Asumispalveluiden ohjeita asunnon löytämiseen ja vuokraamiseen pääkaupunkiseudulta. Linkkejä sekä vuokra-asunnon että omistusasunnon etsintää helpottaville sivustoille.

Töihin Aaltoon
Kuva kotitoimistosta

Asumisen käytännön asiat

Käytännön asioita asumiseen liittyen. Vinkkejä muun muassa sähköön, vesimaksuun, lämmitykseen, internettiin, kotivakuutukseen ja huonekaluihin liittyen.

Töihin Aaltoon
Two people in computer science building

Vuokraa asuntosi aaltolaiselle

Haluatko aaltolaisen vuokralaiseksi? Voimme auttaa, lue lisää.

Palvelut
People biking in front of Väre and ABloc

Henkilöstöpalveluiden (HR) yhteystiedot

Löydät oman yksikkösi henkilöstöpalveluiden yhteyshenkilön tämän sivun kautta.

Palvelut
Mikko Raskinen Aalto yliopisto Otaniemi

Henkilöstön kansainvälinen liikkuvuus -hakemisto

Henkilöstön kansainvälinen liikkuvuus -hakemisto

Palvelut
  • Julkaistu:
  • Päivitetty: