Töihin Aaltoon

Claudia Dell’Era, Grant Writer

Olen aina nauttinut kirjoittamisesta, mutta parasta työssäni on mahdollisuus tehdä yhteistyötä erinomaisten tutkijoidemme kanssa.
Claudia Dellera_Aalto-yliopisto_Mikko Raskinen

“Olen työskennellyt Aallossa vuodesta 2003 – ensin projektitutkijana, sitten tohtoriopiskelijana, ja nyt rahoitushakemusten kirjoittajana Tutkimus- ja innovaatiopalveluissa.

Työssäni autan tutkijoita ja professoreita tutkimusrahoitushakemusten laatimisessa. Tuen heitä koko hakemusprosessin läpi aina sopivien rahoitusmahdollisuuksien löytämisestä tutkimussuunnitelmien kommentointiin ja kirjoittamiseen asti.

Kirjoittaminen on aina ollut intohimoni ja nautin tekstien parissa työskentelystä. Ehdottomasti parasta työssäni on kuitenkin mahdollisuus tehdä yhteistyötä erinomaisten tutkijoidemme kanssa, tutustua heidän tutkimusideoihinsa ja tukea heitä näiden ideoiden kehittämisessä projekteiksi – omaa tutkijan taustaani hyödyntäen.”

Uratarinoita

Millaista on työskennellä Aalto-yliopistossa? Tutustu aaltolaisten uratarinoihin.

Robert Rahkonen_Photo Mikko Raskinen
Töihin Aaltoon

Robert Rahkonen, controller

On hienoa päästä tukemaan Aallon toimintaa, oli kyse sitten pienemmästä opiskelijatapahtumasta tai monivuotisesta tutkimusprojektista.
Hannes Päivänsalo_photo: Mikko Raskinen
Töihin Aaltoon

Hannes Päivänsalo, IT-operaatioiden päällikkö

Aallossa minua kiinnosti mahdollisuus päästä avainrooliin modernin ja kansainvälisen yliopiston digitaalisen muutoksen ytimeen.
Tommi Mikkola_Aalto-yliopisto_Mikko Raskinen
Töihin Aaltoon

Tommi Mikkola, yliopistonlehtori

Olen pitkän linjan aaltolainen: päädyin Laivalaboratorion kesäharjoittelijasta tohtoritutkijaksi ja sitä kautta nykyisiin tehtäviin virtausmekaniikan yliopistonlehtoriksi.
Maire Syrjäkari_Aalto-yliopisto_Mikko Raskinen
Töihin Aaltoon

Maire Syrjäkari, pedagoginen asiantuntija

Parasta työssäni on yhteisömme avoin ja luottamuksellinen ilmapiiri.
  • Julkaistu:
  • Päivitetty: